Razgovor sa suradnikom:Fukodlak

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 22:31, 22. listopad 2008. (CEST)

Vidim da te ljute neke stvari koje se medijima krivo prezentiraju, ali svoje izmjene moraš potkrijepiti linkovima (ima ih i internetu) i pisat neutralno. Ne smiješ pisat na onaj način da se sa mjeseca vidi za koga drukaš, jer će ti to izbrisat. Cionistička vojska moraš zamijenit za izraelska vojska. Pozdrav. --Zeljko (razgovor) 14:36, 12. studeni 2008. (CET)

Libanon[uredi kôd]

Dragi suradniče, ovo je Wikipedija na hrvatskom jeziku, a na tom istom hrvatskom jeziku monetu Libanona zovemo funtom, ne lirom (pogledajte stranice HNB-a).

Osim prvog doprinosa u članku Libanon (aktualni predsjednik i premijer), vaši ostali doprinosi ili su netočni, ili su bez (vjerodostojnih) izvora. Na Wikipediji nema skrivanja činjenica, ali ono što pišete nisu činjenice, nego mišljenje. Molim držite se činjenica pri radu na Wikipediji, hvala unaprijed! SpeedyGonsales 15:09, 12. studeni 2008. (CET)


poruka obojici. nemojte mi tu isfuravat cionističku propagandu i onda ju skrivat iz pravila wikipedije.

nemojte libanonski teritorij dijelit okolo.

i nemojte muljat ljude oko toga što se događa.

nema suradnika wikipedije u hrvatskoj koji zna više od mene o libanonu i sve što se događa.

bio sam tamo. pratim vijesti svaki dan. Čujem stvari od ljudi koji žive tamo.

i ako mi i dalje budete istjerivali cionističku propagandu ovdje, dignut ću frku oko toga.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Fukodlak (razgovordoprinosi)

Vjerodostojnost članaka[uredi kôd]

Želio bih sa Vama, otovori javnu diskusiju o vašim tvrdnjama da je članak Libanon napisan u stilu koji nije u skladu sa wikipedijom. Prvo želim vidjeti od Vas cijelokupno istraživanje i pobijanje izvora koji su do sada korišteni na hrvatskoj wikipediji i po kojem kriteriju je članak lošije napisan od onoga na engleskom jeziku. Ako stvarno želite pospješiti ovaj članak i druge članke koje su povezane sa kulturom i sa povješću Libanona - slobodno Vam je polje. No kada stavljate neke tvrdnje i ideje posebno na povjesnom/političkom polju veoma su važne. Ako tvrdite da

Wikicitati » nema suradnika wikipedije u hrvatskoj koji zna više od mene o libanonu i sve što se događa. «

provedite to u djelo. Na prazni govor neću se obazirati, a korištenjem prijetnje

Wikicitati »i ako mi i dalje budete istjerivali cionističku propagandu ovdje, dignut ću frku oko toga «

nije poželjan niti će se tolerirati. Ja ne pravim razliku između suradnika Vodomar (razgovor) 07:46, 23. veljače 2010. (CET)[odgovori]

Originalno istraživanje i napadačko ponašanje[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 mjesec!

Razlog je: Napadačko ponašanje, kršenje pravila Wikipedije


Fukodlak, blokiran si iz razloga što Wikipedija ne podržava originalna istraživanja, ignoriraš upozorenja o navođenju literature i izvora i kršiš još nekoliko pravila Wikipedije na hrvatskome jeziku. Ako se nakon isteka blokade namjeravaš vratiti uređivanju na Wikipediji, ljubazno te molim da proučiš sva pravila na koja sam ti skrenula pozornost i uređuj u skladu s njima. Lijep pozdrav --Roberta F. 19:23, 12. studeni 2008. (CET)

Blokiranje[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!


Ovakav način komuniciranja na Wikipediji nije dopušten (prijetnje), bez obzira bili Vi u pravu ili ne. --Ex13 (razgovor) 13:37, 23. veljače 2010. (CET)[odgovori]