Razgovor sa suradnikom:Ivan Jakelić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

--Saxum (razgovor) 15:23, 13. lipanj 2008. (CEST)

Perkovic[uredi]

Bok, suside :)

Moji su iz Perkovica, a napisa sam i par clanaka: Perković, MNK Croatia Perković, Mravnik, Trovro, a imam i nesto slika na commonsima (zajednicki posluzitelj za slike): Zagora.

Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 08:26, 2. srpanj 2008. (CEST)

Ante, vidio sam to. Dobra je svaka vijest ili podatak o svakom naselju,a pogotovo našem rodnom kraju. Iz svoje knjige o Pekoviću (380 stranica) prezentirati ću neke osnovne podatke o Slivnu, Perkoviću, Sitnom Donjem i Sitnom. /Teško mi ide po internetu, naučit ću, tek su mi 72 dvije! Pozdrav od Njavrke./

Naselja[uredi]

Bok!

Vidim da imaš kvalitetne doprinose, pa ti odlučih dati par primjedbi: Ne moraš dodati na druge općine ili naselja kurziv (ili '' ''), dovoljno je dodati poveznicu na to naselje (ili općinu). Pozdrav!--Vatrena ptica 14:45, 14. srpanj 2008. (CEST)

Slike[uredi]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 10. kolovoza 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 14:28, 27. srpanj 2008. (CEST)


Slikama treba dodati dozvole. --MayaSimFan 14:28, 27. srpanj 2008. (CEST)

bok, pogledaj ovo, možda pomogne oko poveznica. --Dalibor Bosits © 18:10, 27. srpanj 2008. (CEST)

Slike[uredi]

Može jedna molba. Ove slike koje ste slikali, bilo bi lijepo kad bi ih postavljali na Zajednički poslužitelj. Naime izbjegavamo da se slike postavljaju na hrvatsku wikipediju, naročito ako su slike dane u javno vlasništvo. Slike koje su u Zajedničkom poslužitelju mogu se koristiti na svim wikipedijama, dok slike postavljene na hr:wiki samo na hrvatskoj. Postupak je skoro pa isti za postavljanje slika tamo, evo i objašnjenja ovdje. Slika koja je na Zajeničkom poslužitelju u članak se stavlja na isti način kao da je postavljena na hrvatskoj wiki, dakle u obliku [[Slika:... Hvala --Suradnik13 (razgovor) 21:30, 4. kolovoz 2008. (CEST)

Novi sam na Wikipediji i lijepo je da netko brine o meni. Međutim, što će mi članak o nekom mjestu ili kraju, a bez barem jedne ilustracije? Što se tiče prebacivanja slika na Zajednički poslužitelj (ne služim se engleskim) - nemam ništa protiv, ali to mi još ne ide! Tko hoće nek izvoli.Hvala.--Ivan Jakelić (razgovor) 22:14, 4. kolovoz 2008. (CEST)

OK, razumijem, onda može jedna druga molba :) Kad postavljate slike na hrvatsku wikipediju, onda pokušajte da naziv slike nema kvačice, odnosno dijakritike (čćšđž). Naime postoji jedan programčić, koji povuče slike na Zajednički poslužitelj, ali ima tu manu da ne radi ako naziv slike ima kvačice. Tako da kad postavite sliku, netko će je samo jednim potezom premjestiti na Zajednički poslužitelj, ali slika će i dalje biti u članku. Drago mi je da se bavite naseljima u Šibenskom kraju, nadam se da će biti još članaka. Pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 22:19, 4. kolovoz 2008. (CEST)

Sad ću ja njih ...--Ivan Jakelić (razgovor) 22:30, 4. kolovoz 2008. (CEST)

Eto, da bude i tu[uredi]

Ne vidim da sam uređivao članak o kome govoriš. Prijavi se, pa ćemo lakše riješiti problem. SpeedyGonsales 16:37, 17. kolovoza 2009. (CEST)

Padeži[uredi]

[1] Pazi na padeže. Kubura (razgovor) 21:58, 13. veljače 2015. (CET)