Razgovor sa suradnikom:Ivanjek

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Suradnik13 15:05, 27. siječanj 2008. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Vidim da kopiraš s engleske wiki. Mi imamo predložak {{Infokvir zrakoplov}}. Pogledaj primjer F-15.

Bilo bi dobro da češće koristiš tipku "Prikaži kako će izgledati", da ne radiš hrpu izmjena u članku ako koristiš tipku "Sačuvaj stranicu". Slobodno me kontaktiraj, ako ćeš trebat pomoć. Lijepi pozdrav --Suradnik13 15:26, 27. siječanj 2008. (CET)

Mali savjet[uredi kôd]

Bok! Konačno je neko uletio s avionima :-)))! Mali savjet: molim te da još na kraju članka kada ga napišeš dodaš kategoriju i interwiki poveznice (kao što sam ja napravio na Raptoru). Pozdrav ---D tomAero-stub img.svg 18:03, 27. siječanj 2008. (CET)

Ako fulaš naziv nije potrebno raditi novu stranicu (kao npr. F16) nego premjestiš postojeću stranicu pod novi naziv (imaš gore komandu "premjesti" To ti je brže i lakše :-)))) Samo navali dalje!--D tomAero-stub img.svg 09:20, 28. siječanj 2008. (CET)

Nestabilnost[uredi kôd]

Možeš li mi molim te pokazati od kud ti ovo: "Aerodinamički je nestabilan, što mu omogućuje iznimnu pokretljivost" --D tomAero-stub img.svg 16:25, 28. siječanj 2008. (CET)

promijenio sam rečenicu na Eurofighter Typhoon, mislim da je sad preciznije. Nadam se da se slažeš. :-)))--D tomAero-stub img.svg 16:45, 28. siječanj 2008. (CET)

Mali savjet 2[uredi kôd]

Ako naiđeš na neku stručnu riječ iz područja zrakoplovstva za koju nisi siguran što znači pogledaj ovdje: Knjiga pojmova u zrakoplovstvu[1]

Ne uklanjati informacije[uredi kôd]

Ne uklanjaj informacije tek tako. Provjeri. Napravio si ovo [2]: pogriješio si. Sveti Mihovil je zbilja zaštitnik radiologa [3]. Proglasio ga je papa Pio XII. za njihova zaštitnika. Kubura (razgovor) 01:02, 9. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Prikaži[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na Wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. Članak borbeni pilot 9. siječnja 2011. godine. Kubura (razgovor) 02:30, 9. siječnja 2011. (CET)[odgovori]