Razgovor sa suradnikom:Lavoslav

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Donatus 16:57, 7. studenog 2006. (CET)

Stranica suradnika[uredi]

Želimo ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj stranici suradnika. Možeš napisati što želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji ti se sviđaju ili koji te najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 17:43, 7. studenog 2006. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi]

Prikazi kako ce izgledati.gif

Molim te da koristiš dugme Prikaži kako će izgledati kako bi vidio promjene na članku prije nego što stranicu sačuvaš. Tako se izbjegava zatrpavanje nedavnih promjena i starih izmjena članka. Hvala --MayaSimFan 15:01, 2. svibanj 2007. (CEST)


Promjene u sadržaju i poveznicama, ne u izgledu. To je bio problem.

Pitanje na krivom mjestu[uredi]

Molim te da li možeš svoje pitanje o hrvatskoj Wikipediji na glagoljici, ako sam dobro shvatila, napisati u kafiću, a iz pitanja o kategorizaciji Wikipedije izbrisati, jer mu tamo nije mjesto, a u Wikipedija:Kafiću će imati više smisla. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:38, 6. lipanj 2007. (CEST)

Na stanicama za razgovor imaš s lijeva na desno četvrtu karticu "+" (plus), klikneš na njega i otvori ti se stranica na koju se pod Predmet upiše naslov komentara, a u donje polje upisuješ pitanje ili komentar, npr. otvori u kafiću ovo i napiši pitanje, obvezno se potpiši s 4 ~, provjeri kako izgleda s "Prikaži kako će izgledati" i ako si zadovoljan kako izgleda, snimi. I to je to :-) --Roberta F. 21:01, 6. lipanj 2007. (CEST)


Farski otoci[uredi]

Bog! Već postoji članak Føroyar.  Soljanac  Oćeš nešto reć? 15:12, 15. lipanj 2007. (CEST)

Ništa zato. Zato je uvijek netko tu da te obavijesti. Btw, unesi ispravnu poveznicu tamo gdje si vidio da se crveni. Pozdrav!  Soljanac  Oćeš nešto reć? 15:15, 15. lipanj 2007. (CEST)

XV Gimnazija[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak XV Gimnazija bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 01:27, 28. rujan 2008. (CEST)