Razgovor sa suradnikom:Oel0302

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Oel0302, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Oel0302") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Mateo K 01 (razgovor) 13:16, 3. ožujka 2019. (CET)

Vandalizam[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Bosna i Hercegovina u Osmanskom Carstvu nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Mateo K 01 (razgovor) 13:16, 3. ožujka 2019. (CET)

Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 13:57, 3. ožujka 2019. (CET)

Napadi[uredi]

Information.svgDobro došli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike, kao što ste učinili na Razgovor sa suradnikom:Mateo K 01 nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Hvala!--Tulkas Astaldo (razgovor) 14:03, 3. ožujka 2019. (CET)

Test[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 13:08, 7. ožujka 2019. (CET)

Povijest BiH[uredi]

Pokušaj svojatanja bosanske povijesti Oel0302 (razgovor) 17:57, 7. ožujka 2019. (CET)

Ne želim nikakva upozorenja za vandalizam jer to ne radim ja nego korisnici koji žele svojatati povijest BiH i koji negiraju postojanje Bošnjana unatoč činjanicama.Njima treba biti zabranjeno uređivanje jer pišu lažne informacije.Pozdrav od Bošnjanina katolika! Oel0302 (razgovor) 18:00, 7. ožujka 2019. (CET)

Neki ne žele kišu, a neki ne žele sunce. Kiša opet pada, a sunce i dalje blješti. Povijest Bosne i Hercegovine Hrvati ne svojataju, nego smo je živjeli. A wikipedija jest enciklopedija i svatko je može uređivati, naravno, ako svoja pisanja potkrijepi vjerodostojnim izvorima. Lijepo pozdravljam i zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:40, 7. ožujka 2019. (CET)

Crveni karton[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 3 mjeseca!

Razlog je: vandalizam, zanemarivanje uputa


--Tulkas Astaldo (razgovor) 14:12, 22. ožujka 2019. (CET)

U pravilima Wikipedije stoji da TVRDOGLAVOST,odnosno neslaganje oko nečega(kao nas oko povijesti BiH) nije vandalizam,kao što ste mi vi označili,tako da ste time prekršili pravila Wikipedije Oel0302 (razgovor) 13:41, 11. ožujka 2020. (CET)

Pitanje u svezi uklanjanja uređivanja[uredi]

Zašto ste obrisali sljedeće podatke? [1] [2] --Mateo K 01 (razgovor) 23:03, 13. kolovoza 2019. (CEST)

Ovdje ista stvar. --Mateo K 01 (razgovor) 19:29, 17. kolovoza 2019. (CEST)
[3] Zašto si izmijenio navedeni podatak? --Mateo K 01 (razgovor) 01:14, 20. kolovoza 2019. (CEST)

Vandalizam II.[uredi]

Ova izmjena može se tumačiti kao vandalizam. --Mateo K 01 (razgovor) 19:20, 18. kolovoza 2019. (CEST)

Bosanski-bošnjački[uredi]

[4] Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Vaša izmjena ocijenjena je netočnom i uklonjena jer je na hrvatskome jeziku naziv za nacionalni standardni jezik Bošnjaka bošnjački jezik . Više informacija o temi možete pronaći ovdje. Hvala na razumijevanju. --Mateo K 01 (razgovor) 01:14, 20. kolovoza 2019. (CEST)

Crveni karton[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 6 mjeseci!

Razlog je: zanemarivanje uputa, vandalizam


Više ste puta upozoravani na iste neprihvatljive obrasce ponašanja. Za šest mjeseci imate priliku pokazati poboljšanje--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:18, 20. kolovoza 2019. (CEST)

Bosanski-bošnjački, drugi put[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. U hrvatskome jeziku naziv za nacionalni standardni jezik Bošnjaka je bošnjački jezik. Hvala na razumijevanju. --Mateo K 01 (razgovor) 14:16, 11. ožujka 2020. (CET)

Po rječniku iz 1631.godine zove se bosanski,a ne bošnjački(iako su se tada svi bez obzira na vjeru zvali Bošnjaci)..Svako dobro! Oel0302 (razgovor) 18:58, 11. ožujka 2020. (CET)