Razgovor sa suradnikom:Profuknjachica

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --D tomAero-stub img.svg 21:34, 13. veljača 2009. (CET)

Sastav Tobogan[uredi]

Lijep pozdrav Profuknjachica!

Stvar je u kriterijima i onom što Wikipedija nije, a Wikipedija sigurno nije projekt za oglašavanje ili za reklamu (za to postoje razni blogovi, forumi, facebookovi, itd). Znači neka pravila i smjernice se moraju slijediti. Sastav Tobogan za sada po ničemu ne ispunjava te uvjete (što ne znači da za neko vrijeme neće). Razmišljanje poput ovoga: Tobogan je snimio album koji je u završnoj fazi i uskoro će ugledati svjetlo dana., baš i nije najbolje, što to treba da znači, jer to referenca za članak na Wikipediji? A što ako ga ne objave, što ćemo onda? Sve u svemu ja sam predložak postavio vodeći se smjernicama kriterija i što wikipedija nije, a članak možda i dobije podršku zajednice pa ne bude obrisan :-).

Ipak bez obzira na to, ako želiš doprinositi na hr. wikipediji ima dosta članaka koji nedostaju a ispunjavali bi uvjete, pogotovo iz glazbe a neki od njih su Kronoslav Cigoj, Zorica Kondža, Emilija Kokić, Duško Lokin, Rajko Dujmić, Ilan Kabiljo, Dražen Žanko, Kornelije Kovač, Remi Kazinoti, Aki Rahimovski, Songkillers, ITD band, Generacija 5, Divas i vjeruj mi još mnogi drugi da ih sad ne nabrajam :-). Uživaj!--frk@ 21:34, 16. veljača 2009. (CET)

Neprihvatljivo suradničko ime[uredi]

Suradnički račun blokiran je zbog neprihvatljivog suradničkog imena, više o pravilima pročitati ovdje. Lijep pozdrav --Roberta F. 21:42, 16. veljača 2009. (CET)