Razgovor sa suradnikom:Pumpkinica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 21:45, 15. ožujak 2007. (CET)

odgovor[uredi kôd]

kada vi napišete suradniku poruku on najčešće odgovara na vašoj stranici, što je i ovdje slučaj :-) iako će biti i suradnika koji odgovaraju na svojoj stranici za razgovor. inače, da, mjesto za razgovor je pogođeno, i još bi bilo savršeno kada biste se potpisali sa ~~~~ , tj. altgr + 1, i tako četiri puta. to automatski daje poveznicu na vašu suradničku stranicu, koja je trenutno prazna, no možete u svakom trenutku neđto napisati na njoj. --West Brom 4ever ® 22:28, 15. ožujak 2007. (CET)

pa, koliko ja vidim, to vas ide savršeno. za bilo koja druga pitanja, slobodno pitajte mene ili nekog drugog administratora, ili pak iskusnijeg suradnika koji je gotovo stalno ovdje. inače, lijep početak! samo tako naprijed :-) --West Brom 4ever ® 22:34, 15. ožujak 2007. (CET)

uh, ne treba to biti ništa ekstra, samo da piše nešto, bilo što, da se popuni :-) a moja stranica za razgovor i nije baš nešto, ima i boljih, no to je komplikacija i html pisanja, čime ja se neću zamarati :-) inače, pogledajte i ovo: Wikipedija:IRC, očekujemo vas. :-) --West Brom 4ever ® 22:42, 15. ožujak 2007. (CET)

to je najbliže msn messengeru :-) --West Brom 4ever ® 23:00, 15. ožujak 2007. (CET)