Razgovor sa suradnikom:Sanader

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Donatus 18:16, 12. siječanj 2007. (CET)

Vivaldi

Možeš li mi dati neki dokaz da je Antionio Vivaldi u Hrvatskoj bio poznat kao Ante Livadić?--Donatus 22:10, 1. veljača 2007. (CET)

Nije dovoljno reći „po Sakcinskom“, nego bih volio vidjeti točan navod. Usto, ako je samo Sakcinski koristio to ime, ne znači da je općenito prihvaćeno. Ukoliko možeš dati točan navod, negdje u članku (ne baš na početku, nego u zanimljivostima pri kraju članka) moglo bi se dodati i da je Sakcinski rabio to ime za Vivaldija.--Donatus 18:18, 2. veljača 2007. (CET)

Molim te da to više ne radiš bez dokaza koji sam tražio. Hvala!--Donatus 20:15, 15. veljača 2007. (CET)

Žuti karton


još jednom da vidimo livadića bilo gdje bez izravnoga dokaza ili izvora, privremeno ćete biti blokirani od uređivanja Wikipedije. hvala! --West Brom 4ever ® 23:34, 20. veljača 2007. (CET)

Arhiviranje

Razgovore sa stranica za razgovor arhiviramo, a ne brišemo, osim u slučaju vandalizma ili vrijeđanja. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 14:48, 21. veljača 2007. (CET)

Vrijeđanje

Molim te ne nazivaj nas pogrdnim imenima, jer ću biti prisiljena na nepopularne mjere, a svaka teza koja nije općeprihvaćena se treba argumentirati, to tražimo od svih koji žele na kvalitetan način doprinositi. Lijep pozdrav :-) Roberta F. 14:54, 21. veljača 2007. (CET)

Prvo, kao što rekoh na tvojoj stranici za suradnike, jedno je reći da je Sakcinski to tvrdio, a drugo je reći da je Vivaldi u Hrvatskoj poznat i kao Livadić. Ako je Sakcinski to tvrdio, tako si trebao i napisati pri dnu teksta kao zanimljivost (jer je, čini se, to tvrdio samo Sakcinski). Sada to neko vrijeme nećeš moći iz razloga pod „drugo“. Drugo, ovdje nitko nije „tikvan“ i nikoga nemaš pravo tako zvati. Bio si već upozoren na svojoj stranici za razgovore i to više puta. Mislim stoga da se nema što čekati, te ćeš biti na neko vrijeme biti blokiran.--Donatus 16:50, 21. veljača 2007. (CET)
Crveni karton.
Blokirani ste!


Evo ispričavam se svim koji misle da su tikvani i popravljam promjenu.--Sanader 18:18, 26. ožujak 2007. (CEST)

Znamo se?

Bok,

Nick "Sanader" se taman uklapa u grupu nickova pod kojim nastupa jedna vandal. To su

Naime, sa svim tim nickovima, kao da se želi osigurati da mi ovdje povjerujemo da se radi o nekom domaćem, iz Hrvatske.

Zanimljivo je i da svi ovi nickovi ismijavaju Hrvate na način da na stranicama o poznatim svjetskim ličnostima pišu kako su oni zapravo bili po nacionalnosti Hrvati.

Nešto slično postoji i na engleskoj wiki: en:Category:Wikipedia sockpuppets of Velebit. Ovo je samo dio od sockpuppeta koje je taj pacijent koristio. "Hrvatski" nick stvara dojam da to piše neki Hrvat, čime se želi pokazati da svi Hrvati vjeruju da je npr. Isaac Newton bio Hrvat i slične pi**arije. Taj bi se lik kasnije logirao pod nekim drugim nickom i ismijavao "Hrvate" koji su to napisali. Vrlo prozirno.

Mogu sa velikim zadovoljstvom reći da sam upravo ja uvjerio admine na engleskoj wiki da se radi o budaletini, a ne o normalnom suradniku, što je lika toliko raspi**ilo da mi se počeo osobno osvećivati na en wiki sa još glupljim bazama, no to je već druga priča.

Ovaj je en-wiki pacijent imao iste glupe baze kao i pacijent koji se krije iza gornja 2 nicka i vjerujem da se radi o istom pacijentu koji, eto, večeras gostuje i u našem gradu. Srećom, ovo nije engleska wiki i pacijente je mnogo lakše prepoznati i blokirati.

Tek toliko, da taj pacijent, ako ovo bude čitao, ne bi pomislio da to što radi ima ikakava učinka. --Ante Perkovic 20:24, 31. ožujak 2007. (CEST)