Razgovor sa suradnikom:Valent

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 21:34, 5. studeni 2008. (CET)

Zanimljiva i dobra ideja u kafiću za Linux, ideju bi valjalo malo preoblikovati, cilj se zadržava, recimo pisanje knjige, odgovor je ovdje: Wikipedija:Kafić#hr.wikipedia_za_hrvatske_linux_korisnike.... --Dalibor Bosits © 22:34, 5. studeni 2008. (CET)

Obnovljiva energija[uredi kôd]

Otvorio sam kategoriju Kategorija:Obnovljiva energija i u nju stavio neke članke koje sam smatrao da tamo pripadaju. Slobodan si rekategorizirati ako nešto ne valja. Tvoj prijedlog za rekategorizacijom sam stavio na stranicu za razgovor navedene kategorije.--Ex13 (razgovor) 10:23, 3. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Premještanje i preusmjeravanje[uredi kôd]

Zašto ovo [1] ne raditi? Zato jer se na taj način uništavaju uređivanja suradnika koji su prije radili na članku (vidi povijest članka [2]). Dakle, treba dopuniti postojeći članak (hakeri) pa ga premjestiti (a ne preusmjeriti) pod novo ime. Više detalja o preusmjeravanju imaš ovdje [3], a o premještanju ovdje [4]. Hvala na razumijevanju.--MaGa 12:37, 27. studenog 2013. (CET)