Combis

Izvor: Wikipedija
COMBIS
Vrsta Društvo s ograničenom odgovornošću
Osnovana 1990.
Sjedište Radnička cesta 21
Zagreb Hrvatska
Pokriveno područje Hrvatska i inozemstvo
Usluge Integracija informatičkih tehnologija
Broj zaposlenih 400
Holding tvrtka Hrvatski Telekom d.d. (100%)
Slogan Kreiramo zajedno
Web stranica www.combis.hr

COMBIS je regionalna ICT tvrtka usmjerena na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga razvoja i integracije ICT rješenja, upravljanja ICT infrastrukturom te podrške. Tvrtka posluje kao samostalno trgovačko društvo u potpunom vlasništvu tvrtke Hrvatski Telekom. Sjedište tvrtke je u Zagrebu. S više od 470 ljudi na 7 lokacija u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, Combis je jedna od najvećih i najdugovječnijih ICT kompanija u regiji.[nedostaje izvor]

Povijest[uredi | uredi kôd]

Osnovan 1990. godine u Dubrovniku, COMBIS 2010. godine postaje članicom T-HT Grupe, čime je tržištu predstavljen širok spektar objedinjenih informatičko - telekomunikacijskih poslovnih rješenja i usluga. Od male obiteljske tvrtke COMBIS se razvio u regionalnu tvrtku, s tvrtkama kćerima u Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Nagrade[uredi | uredi kôd]

Microsoft Partner of the Year 2022 for Croatia, Regional VMware Partner of The Year Award, Cisco Services Partner of the Year, Cisco Collaboration Partner of the Year, Oracle Specialization Award for Virtualized Core Network Systems, Palo Alto NextWave Platinum Innovator.

Dostupnost[uredi | uredi kôd]

U Hrvatskoj ima osam servisnih lokacija, u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Varaždinu i Dubrovniku. U regiji je prisutan u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Sarajevu, uz još tri servisne lokacije, u Banjoj Luci, Tuzli i Mostaru te u Srbiji sa sjedištem u Beogradu.[1]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. PROFIL TVRTKE COMBIS · PDF fileBanja Luka Tuzla Sarajevo Mostar COMBIS u Hrvatskoj ima osam servisnih lokacija, u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Varaždinu i Dubrovniku. pdfslide.tips. Pristupljeno 9. travnja 2022.

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]