Razlika između inačica stranice »Razgovor:Moša Pijade«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dodano 516 bajtova ,  prije 10 mjeseci
bez sažetka
Oznake: mobilni uređaj m.wiki napredni alati
:Relevantna rečenica je odmah prva u tekstu [[Suradnik:Imbehind/Vjerodostojni_izvori]] koji je prijevod engleske stranice - "Članci na Wikipediji bi trebali biti zasnovani na vjerodostojnim objavljenim izvorima za koje smo sigurni da pokrivaju sva većinska i značajna manjinska gledišta (vidi WP:NPOV). Ako se za neku temu o kojoj želimo pisati ne mogu naći vjerodostojni izvori, Wikipedija ne bi trebala imati članak o toj temi." - isto vrijedi i za bilo koji odlomak u članku - ako nemamo vjerodostojni izvor, ne trebamo imati odlomak. [[Suradnik:Imbehind|<b style="display:inline; color:#F0C018; background:black; padding:1px 2px 1px 4px;">Imbe</b>]][[Razgovor sa suradnikom:Imbehind|<b style="display:inline; color:black; background:#F0C018; padding:1px 4px 1px 1px;">hind</b>]] 12:59, 3. prosinca 2020. (CET)
::U ovom slučaju niti se radi o vjerodostojnom izvoru, niti se radi o "značajnom manjinskom gledištu". Radi se o glasini. U tekstu također piše: "Wikipedija nije mjesto za širenje glasina i ogovaranja." [[Suradnik:Imbehind|<b style="display:inline; color:#F0C018; background:black; padding:1px 2px 1px 4px;">Imbe</b>]][[Razgovor sa suradnikom:Imbehind|<b style="display:inline; color:black; background:#F0C018; padding:1px 4px 1px 1px;">hind</b>]] 13:12, 3. prosinca 2020. (CET)
 
=== Vjerodostojnost ovog izvora > Znači.net ===
Poštovani svi, stranica Znači.net ima (naj)detaljniju povijest Partizanske ratne mornarice za vrijeme Drugog svjetskog rata. [http://znaci.net/arhiv/odrednica/mornarica-novj Mornarica NOVJ]. Odnosno ta stranica ima izvore za nešto što najvjerojatnije drugi izvori nemaju. S poštovanjem, [[Suradnik:Uspjeh je ključ života|Uspjeh je ključ života]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Uspjeh je ključ života|razgovor]])</small> 14:26, 3. prosinca 2020. (CET)

Navigacijski izbornik