Razgovor Wikipedija:Administratori/Prijedlozi za ukidanje ovlasti/SpeedyGonsales, Kubura i Zeljko

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ova je stranica arhiv.
Molimo Vas, ne mijenjajte je!


Stranica će se otključati (ili preseliti) kad se dokaže da neki administrator nije dobro radio. Kako takvih dokaza nema, suradnici se mole ako imaju ikakvih prigovora, da ih slobodne iznesu na odgovorajućim stranicama:

SpeedyGonsales 17:05, 26. listopada 2013. (CEST)

Postoje li neka pravila tko može ovdje glasati, koliko izmjena mora imati, koliko star član mora biti... Čini mi se da netko može registrirati novi račun i samo glasati kada nije određeno. --Anton 008 09:41, 27. listopada 2013. (CET)
Kada glasovanje nije kontinuirano (kao npr. kod Izabranih članaka) i nema unaprijed donesenih pravila, primjenjuje se Wikipedija:Pravila glasovanja na wikipediji. Dakle, prije početka glasovanja suradnik mora zadovoljiti određene uvjete. --MayaSimFan 10:27, 27. listopada 2013. (CET)

Obustavljanje postupka odlukom većine administratora[uredi]

Uopće ne ulazeći u legitimnost, legalnost ili logičnost ovog glasovanja, nego samo koristeći elementarnu matematiku da bih zbrojio administratore koji su u kafiću ovo glasovanje najblaže rečeno osporili, dolazim do jednostavnog zaključka da većina aktivnih administratora ovakvu "demokraciju" ne podupire. Iz tog razloga ovo glasovanje se obustavlja, a sve suradnike nezadovoljne ovakvom odlukom upućujem na proceduru koju su neki, koji bi očito htjeli biti i žrtve i tužitelji i suci, preskočili da bi došli do ovakvog odlučivanja. Hvala na pažnji! --Jure Grm, 27. dana mjeseca listopada, godine Gospodnje dvijetisućetrinaeste u 12:28.

jel bilo konsenzusa? Radite cirkus, i štetiti hrvatskoj Wikipediji. Izgleda da se smjeniti može i predsjednika države, ali administratore na Wikipediji nikako. Zašto zajednica ne bi imala pravo da se izjasni, pa nek svih 30 administratora ide na reizbor, u čemu je problem? Zar je najgora stvar ostati bez administratorskih alata? Smiješno. Zajednica je nezadovoljna i može se izjasniti ma koliko se to nekome ne sviđalo.--MAN_USK recider 13:18, 27. listopada 2013. (CET)

Pravila[uredi]

Postoje pravila glasovanja, zna se tko smije glasovati. Neće sad svako po vlastitom nahođenju izmišljati pravila i križati glasove. To ne vodi ničemu. --MAN_USK recider 14:46, 28. listopada 2013. (CET)

Glasovanje treba prekinuti[uredi]

Glasovanje treba prekinuti Ljubuski78 (razgovor) 22:16, 31. listopada 2013. (CET)Raspravom na zahtjevu za mišljenje administratora zaključeno je da je ovim glasovanjem povrijeđena procedura koja se primjenjuje u spornim situacijama, te se ovo glasovanje smatra ništavnim. --Jure Grm, 3. dana mjeseca studenog, godine Gospodnje dvijetisućetrinaeste u 22:04.

Ova je stranica arhiv.
Molimo Vas, ne mijenjajte je!