Razgovor sa suradnicom:AmyMirka/Arhiv 2

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ostavite mi novu poruku ovdje
Suradnik
Razgovor
Moja stranica za vježbanje
Jeste li znali...?
Arhiva

Moji stari razgovori


1 2 3 4



Bok!!!! Baš sam ti ja mislila napraviti arhiv, ali sam vidjela da je Vatrena napravila, pa nema veze. Uglavnom, idući put kad ti stranica za razgovor bude puna poruka, onda samo kopiraj sadržaj na arhivsku stranicu. I izvoli još jednu nagradu!
za trud
Nagrada za
rad i trud
 
Dodijelio:
Valentina96

Lijep pozdrav, 3D! --Valentina96 (razgovor) 14:18, 8. svibanj 2009. (CEST)

I hvala na nagradi. Stvarno me je krenulo dobro otkad sam bila blokirana prije tjedan dana.

--Valentina96 (razgovor) 14:20, 8. svibanj 2009. (CEST)

Nema na čemu. Dobit ćeš ti još puno nagrada od mene. Ako sam ti u mjesec dana dala dvije nagrade, koliko će ih kasnije biti--Valentina96 (razgovor) 09:45, 9. svibanj 2009. (CEST)
OK, kad uhvatim vremena. Može?--Vatrena ptica (razgovor) 15:15, 9. svibanj 2009. (CEST)
Preporučujem ti onda da mi ostavljaš poruke u zadnjem odlomku. Ne volim previše arhivirati str. za razgovore, osobito svoje.--Vatrena ptica (razgovor) 15:22, 9. svibanj 2009. (CEST)

Druženje[uredi kôd]

3D, Wikipedija nije društvena internetska stranica i potrebu za dužim, opširnijim, češćim... razgovorima sa suradnicima i koji se ne tiču previše samog uređivanja Wikipedije prebaciš/prebacite na mailove, chatove, ili neke druge internetske stranice koje su namijenjene neobaveznim razgovorima. Molim te pronađite, neki od tih oblika komunikacije i slobodno čavrljajte po cijele dane, ne opterećujući patrolere pregledavanjem "neobaveznih razgovora" i "zabavnog uređivanja vlastitih internetskih stranica". Lijep pozdrav --Roberta F. 15:29, 9. svibanj 2009. (CEST)

Stručna pomoć[uredi kôd]

3D, nažalost trenutačno gotovo uopće nemam vremena za rad na Wikipediji. Samo provjerim trebam li učiniti nešto kao birokrat ili neki drugi hitni problem. Preporučila bih ti da ne prevodiš pomoću Google prevoditelja, jer su prijevodi pomoću njega neupotrebljivi za hrvatski jezik. Sve o manama Google prevoditelja može ti detaljno objasniti najaktivniji suradnik i administrator Ante Perkovic (koji je u prosjeku na Wiki od 8 ujutro do nekih 2 sata ujutro sljedećeg dana i istražio je mane Google prevoditelja), a vjerujem da će ti vrlo rado pomoći svim savjetima koje trebaš neutralno i razmišljanjem hladnom glavom. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:37, 10. svibanj 2009. (CEST)

Google translator[uredi kôd]

Znaš onaj vic kad je jedna naša bakica otišla u Englesku, i ide preći ulicu, te pita prvog klinca sa strane

Could you please translate me to the second page of the street?

E, ta bakica je htjela da je klinac prevede preko ulice, ali je klinac baš i nije razumio. To je zato jer je bakica koristila google translator.

Dakle, Google translator je dobar, ako znaš engleski i želiš uštediti na brzini. "Mosor mountain" će se prevesti "Mosor planina", a dovoljno je Mosor. Ima i bezbroj drugih primjera.

To ti je to. Dakle, nemoj koristiti Google tran. kao gotovo rješenje, već ko malu pomoć. Najbolji je za prevođenje pojedinačnih riječi. Inače, ja za pojedinačne riječi koristim ovo. --Ante Perkovic (razgovor) 06:43, 11. svibanj 2009. (CEST)

Google translator --Ante Perkovic (razgovor) 06:49, 12. svibanj 2009. (CEST)

Središnja prijava[uredi kôd]

Na stranici za središnju (globalnu) prijavu trebaš upisati svoju lozinku (za potvrdu identiteta). I sad, nakon toga će svi računi koji imaju istu elektroničku poštu ili lozinku kao glavna wiki biti spojeni. Možeš unijeti i lozinke za dodatne račune ako postoje, a koji su tvoji (jer možda imaju drugačiju lozinku).

Nakon što ovo završi, odnosno nakon što spojiš račune, moći ćeš se prijaviti na bilo koji javni wiki Wikimedije s jednom lozinkom i imenom. Ja ti to nikad nisam uradila, ali znam.--Vatrena ptica (razgovor) 12:44, 11. svibanj 2009. (CEST)

60 000 članaka[uredi kôd]

Hvala ti na glasu za Otkriće kemijskih elemenata. Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 00:11, 12. svibnja 2009.

Hvala i na dodatnom objašnjenju. Naime, članak namjeravam još nadopuniti i urediti. Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 00:23, 12. svibnja 2009.

Centralni suradnicki racun...[uredi kôd]

...se nemoze "iskljuciti". Na bs.wiki se moras prijaviti kao Mimmihopps a ne kao 3D. Pogledaj svoju stranicu za razgovor i procitaj razgovor kod korisnika CERminator. --Seha (razgovor) 23:52, 12. svibanj 2009. (CEST)

Pitanja[uredi kôd]

3D, nemoj molim te više pisati isto pitanje većem broju suradnika kao što si to učinila s pitanjem na koje ti je odgovorio Seha. Ako nekome postaviš pitanje, očekuj od te osobe i odgovor, nemoj biti nestrpljiva. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 04:42, 13. svibanj 2009. (CEST)

Blokada[uredi kôd]

Na bs wiki si blokirana zauvijek. To je vec 4 korisnički račun koji koristiš. Ako se prijaviš sa Cucak mali, i on će biti blokiran. Wikipedija nije mjesto gdje se možeš igrati. --Seha (razgovor) 00:39, 21. svibanj 2009. (CEST)

Pozdrav! Drago mi je da si se vratila na wikipediju. Mislila sam da si otišla s nje. Stranice za vježbanje su ti super. Dodala sam ti jedan predložak na stranicu na vježbanje. Sviđa li ti se? Takav je na mojoj suradničkoj, sama sam ga smislila. Pogledaj iznenađenje na suradničkoj. --Valentina96 (razgovor) 12:26, 30. svibanj 2009. (CEST)

Nema na čemu[uredi kôd]

Draga 3D hvala ti na nagradi. Draža mi je nagrada za moje osobine nego 100 njih za trud. Brzo bi mogla dobiti nagradu i za noćni rad jer vidim da uvijek nešto radiš u ono vrijeme kad ja idem spavati. Lijep pozdrav. --Valentina (razgovor) 14:05, 2. lipanj 2009. (CEST)

Hvala![uredi kôd]

Hvala za nagradu!--Jack Sparrow (razgovor) 16:28, 2. lipanj 2009. (CEST)Jack Sparrow

Uklonio sam tvoje glasove jer je glasovanje završeno 13. svibnja.--Phantom (razgovor) 15:25, 3. lipanj 2009. (CEST)
Imam ti reći da postoji stranica na kojoj možeš do mile volje chatati: http://irc.wikia.com/irc.cgi. Odabereš svoj nadimak i kanal, jedino moram reći da nema kanala na bosanskom.--Vatrena ptica (razgovor) 16:14, 3. lipanj 2009. (CEST)
Ovako: izbrišeš "Wikian<neki broj>" pa upišeš svoje željeno ime za chat (može biti npr. 3D), zatim izabireš kanal, ako želiš možeš #wikipedia-hr, na dnu i klikaš gumbić i zatim chataš. Upisuješ poruku i stisneš Enter.--Vatrena ptica (razgovor) 17:11, 3. lipanj 2009. (CEST)

hvala[uredi kôd]

hvala, ali ima još toga za pisati o Katy SveroH (razgovor) 17:49, 3. lipanj 2009. (CEST)

Dvije molbe[uredi kôd]

Nemoj predlagati članke za brisanje ako nisi potpuno sigurna da ih treba obrisati (jer time samo stvaraš više posla adminima), članci o biljkama zahtijevaju poznavanje hrvatske terminologije, pa nabavi knjige o biljkama, jer postavljanje anketa u kafiću nije način rješavanja problema kako će se koji članak o nekoj biljci zvati. SpeedyGonsales 16:14, 7. lipanj 2009. (CEST)

Bravo! Odličan ti je članak. Samo tako nastavi sa pisanjem članaka, jer ti odlično ide. --Valentina (razgovor) 12:11, 21. lipanj 2009. (CEST)
Blog ti je odličan, 3D, ja tako nešto možda nikad ne bih uspjela napraviti.--Vatrena ptica (razgovor) 16:21, 22. lipanj 2009. (CEST)

Nagrada[uredi kôd]

Hvala, to mi je prva nagrada. :-) Usput, imaš zanimljivu suradničku stranicu. Samo pazi, na Wikipediji se gotovo ništa ne briše zaista D-: --Paxcoder 00:15, 23. lipanj 2009. (CEST)

Sve ostaje zabilježeno u povijesti. Tako da ako napišeš nešto dvosmisleno, ili tebi ili nekom nekad pobjegne tvoje ime, onda će netko u budućnosti moći znati što si napisala ili čak oformiti krivo mišljenje o tebi. Kao što si i sama vidjela, stranice za razgovor se arhiviraju, a nisam čuo da igdje piše da će se ikada brisati (zbog toga onaj moj sivi okvirić, prvi među Doprinosi-Okvirići na mojoj suradničkoj stranici). Uglavnom, sretno :-) Paxcoder 01:23, 23. lipanj 2009. (CEST)
Hvala na nagradi, pozdrav --Lasta 09:53, 23. lipanj 2009. (CEST)
Zbilja ti hvala na nagradi, kasnije ću je premjestiti. Nove nagrade su ono što me na Wikipediji najviše veseli. Usput, imam ti nešto reći (ovo nije reklama): stvaram s Valentinom96 projekt za djecu i tinejdžere do 18 godina te prijavljene suradnike koji su u trenutku prijave imali manje od 18, a sada su punoljetni. Tako, moći će se pisati kompletno o svemu. Dizajn će biti kao kod Wikipedije, jedino što će možda okviri biti živih boja. Ne znam točno kakav će logo biti, ali u biti simpatičan. Liberipedija će imati ugrađenu brbljaonicu pa ćeš moći do mile volje chatati s Valentinom ili ona sa mnom. Što misliš o tome? --Vatrena ptica (razgovor) 10:51, 23. lipanj 2009. (CEST)
Pogledaj suradničku. Neću biti baš puno na Wikipediji ovih dana, tek ću 1. 7. malo više biti. I još, je li ti dobra ideja o Liberipediji? Tu ćeš moći o svemu pisati. Možeš samu sebe za administratoricu predložiti. Pozdrav --Valentina (razgovor) 11:45, 24. lipanj 2009. (CEST)

Hvala ti za nagradu! Tek sam sad spazio... Evo imam i ja sitničicu za tebe ;-)

--Bok--Croq (razgovor) 23:53, 24. lipanj 2009. (CEST)

Zahvala[uredi kôd]

 Zahvaljujem se na glasu za vraćanje statusa administratorice i birokratkinje. --Roberta F. 02:40, 28. lipnja 2009. (CEST)[odgovori]
Ta enciklopedija je za mlađe od 18. --Valentina (razgovor) 09:48, 1. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Potpis[uredi kôd]

3D više o potpisu pročitaj ovdje, a posebno pozorno i dio o smjernicama. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 04:13, 2. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Imaš msn?--Vatrena ptica (razgovor) 18:51, 4. srpanj 2009. (CEST)
Pa... ima rješenja. Ja već imam Valentinu na msn-u. Dođi na ovaj chat i upiši korisničko ime i odaberi kanal wikipedia-hr. Tamo ćeš ugledati moje ime i dva puta klikni brzo na njega. Tu ti je privatni prostor gdje se smije reći e-mail. Ok?--Vatrena ptica (razgovor) 19:22, 4. srpanj 2009. (CEST)
Liberipedija još nije gotova, nažalost. Ali obećavam da ću ti odmah kad se prijaviš dati administratorske ovlasti ako želiš. Ideš na chat?--Vatrena ptica (razgovor) 19:23, 4. srpanj 2009. (CEST)
Dođi na svoj blog pa ću te pitati, ne želim zatrpavati Nedavne.--Vatrena ptica (razgovor) 19:27, 4. srpanj 2009. (CEST)

dodala sam te na msn --Valentina (razgovor) 10:59, 6. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Skužila sam, hehe, jednostavna zagonetka.--Vatrena ptica (razgovor) 12:46, 6. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Možeš doći na msn (ako si me prihvatila), da te upitam koje ovlasti želiš na Liberipediji?--Vatrena ptica (razgovor) 16:56, 7. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Možeš na msn?--Vatrena ptica (razgovor) 21:24, 8. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Hvala na nagradama i glasu za koprivu. --Valentina (razgovor) 08:47, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
I pogledaj iznenađenje na suradničkoj. --Valentina (razgovor) 09:12, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Hvala na trećoj nagradi. Stvarno ugodna iznenađenja. Ako možeš, hajde na hotmail, ako nisi zaokupljena Wikipedijom. --Valentina (razgovor) 12:11, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
I izvoli jedan komad torte, ako nisi na dijeti. --Valentina (razgovor) 12:13, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Super, tako treba. Bit će još nagrada za tebe. --Valentina (razgovor) 12:14, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 15 minuta!

Razlog je: Što Wikipedija nije


--Roberta F. 12:17, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Prijevodi i "facebookpedija"[uredi kôd]

3D, nažalost nemam vremena za pomaganje pri prijevodima, jer je premalo aktivnih administratora i dužnost mi je obavljati najprije hitne poslove na Wikipediji. Ako su ti problem te rečenice, ostavi ih unutar članka zakomentirane (<!-- -->) i s vremenom će netko ili ja to pogledati, ili zamoli nekog drugog suradnika koji nije administrator za pomoć, a možda ćeš i sama uz rječnik (nadam se da rabiš neki papirnati rječnik prilikom prevođenja) uspjeti. Neobaveznu komunikaciju s nekim suradnicama/suradnicima prebaci na chat ili mailove i ne zatrpavajte se međusobno nagradama, za pohvalu je često dovoljna i lijepa riječ, Wikipedija nije ni facebook, slobodno otvorite račune na facebooku i možete po cijele dane uređivati vlastitu stranicu, čavrljati, družiti se, rješavati razne upitnike i ostalo, facebook je namijenjen prvenstveno druženju, Wikipedija nije. Lijep pozdrav --Roberta F. 12:58, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Neprimjereni okvirić[uredi kôd]

3D, ukloni fotografiju pauka s okvirića "pauk", jer osobe koje se boje pauka ne mogu vidjeti ni sliku pauka, i stoga je ta fotografija vrlo neprimjerena! --Roberta F. 13:01, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Msn? --Valentina (razgovor) 15:29, 9. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]