Razgovor sa suradnikom:Agente Rolf

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Agente Rolf, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Agente Rolf") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli!

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  03:41, 23. rujna 2016. (CEST)

Águas de São Pedro[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Članak ne može biti jedna rečenica. Infookvir se popunjava iz sadržaja članka i ne može biti glavni sadržaj. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  03:46, 23. rujna 2016. (CEST)

[1] Gore vam je već naveden razlog brisanja. Iz kog je razloga ostavljen članak Piracicaba, ne znam a i ne zanima me - ja odgovaram za članke koje ja pregledam. Dužni ste napraviti članak bar po minimalnim zahtjevima Wikipedije. Ako ne znate hrvatski, odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije na jeziku kojim se služite, strojni prijevodi nisu prihvatljivi: Wikipedija na hrvatskom jeziku nema dovoljno suradnika koji bi takvo smeće čistili. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  11:44, 23. rujna 2016. (CEST)
Ne znajući hrvatski, dobili ste pogrešan dojam. Odgovor nije neljubazan, samo je napisan službenim tonom, jednostavno sam vam naveo stanje kakvo jest, kod nas vele "čist račun, duga ljubav". "Smeće" se odnosilo općenito na strojne prijevode, ne na vaš članak (koji s jednom rečenicom nije mogao doći do tog statusa), a s malim brojem aktivnih suradnika to nema tko sređivati. I da, razumijem engleski, ali ga ne rabim na hrvatskoj Wikipediji, osim na za to predviđenom mjestu, Wikipedija:Kafić/Foreign languages. Na kraju, jedno (retoričko) pitanje, kao odgovor na ostatak vaše poruke: koja je svrha vašeg boravka na (hrvatskoj) Wikipediji, ako vam drugi pišu članke? -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  03:41, 24. rujna 2016. (CEST)