Razgovor sa suradnikom:AndreaD'orrio

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

AndreaD'orrio, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:AndreaD'orrio") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Koreanovsky (razgovor) 16:47, 18. travnja 2020. (CEST)

Zamolba[uredi kôd]

Molim te prebaci sadržaj koji si napisao u članku Split Open u odlomak Rezultati u članak ATP Challenger Split, jer ne želim si prisvajati tvoj trud.
Članak Split Open ne ćemo obrisati, nego ćemo ga iskoristiti za t.zv. razdvojbu, jer Split Open može biti naziva za mnoge turnire otvorenog tipa (judo [1], šah [2], grapplingu [3]). Kubura (razgovor) 03:50, 5. studenoga 2020. (CET)

Sjajno, prijo! Riješio sam i to. Kubura (razgovor) 22:22, 6. studenoga 2020. (CET)

Izvor[uredi kôd]

Imate li kakav izvora za ovu promjenu?--22:01, 17. lipnja 2021. (CEST)

Naravno [4]. Prvu utakmicu za vatrene odigrao je u 1998, a zadnjiu 2002 AndreaD'orrio (razgovor) 23:06, 17. lipnja 2021. (CEST)
@Tulkas Astaldo AndreaD'orrio (razgovor) 23:08, 17. lipnja 2021. (CEST)
Dakle, na navedenom izvoru nalazim da je odigrao dvije utakmice pa sam na odgovrajuće mjesto stavio taj izvor. Međutim nigdje ne piše da je u reprezentaciji posljednji put bio baš te 2002. godine. U članku piše da je u reprezentaciji bio i 2004., doduše bez izvora, pa sam onda vratio taj podatak. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam--Tulkas Astaldo (razgovor) 12:50, 18. lipnja 2021. (CEST)