Razgovor sa suradnikom:Andrej Markiz

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Andrej Markiz, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Andrej Markiz") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli!

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  13:42, 9. svibnja 2014. (CEST)

Markiz bend[uredi]

Ponovit ću što sam vam napisao u e-pošti: upoznajte se s radom na Wikipediji prateći poveznice iz gornje dobrodošlice.

U članak su postavljeni predlošci za održavanje, ali oni ne obuhvaćaju sve nedostatke članka. Osim navedenih, članak ima još nedostataka, kao što su npr. navođenje izvora i kategorija. Čak i uz dopusnicu, kopija s web stranice ne može biti jedini sadržaj članka. Kao olakšicu za rad, možete uzeti za primjer neki članak iz ove kategorije (nasumično navodim, bez favoriziranja): Adastra, Drugi način, Laufer...

Pitali ste i za slike: i njih postavljate uz dopusnicu - pogledajte uvjete za postavljanje.

Također, ako je službeni naziv skupine samo "Markiz", onda članak treba preimenovati u "Markiz (sastav)" ili "Markiz (glazbeni sastav)". U tom slučaju možete ga premjestiti pod predloženi naslov ili staviti predložak {{bolji naslov}}.

 • Bonč (razgovor) • Mijenjam cimera koji hrče za cimerku koja uzdiše. •  15:47, 9. svibnja 2014. (CEST)