Razgovor sa suradnikom:Brex20

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Brex20, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.

Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Uređivanje možete vježbati na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Signature icon.png ili OOjs UI icon signature-ltr.svg ili tako da napišete četiri tilde, što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Svoju suradničku stranicu imena »Suradnik:Brex20« možete uređivati po želji, u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili namjeravate stvoriti.

Molimo Vas, ne stavljajte radove zaštićene autorskim pravima bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili ga jednostavno dodajte ovdje, a to obvezno napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.

If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of the Croatian Wikipedia.

Još jednom, dobro došli! -ponor (razgovor) 18:05, 21. svibnja 2022. (CEST)[odgovori]

Molim odblokiranje[uredi kôd]

Potrebno mi je zbog dovršetka zadatka. Trebala sam snimiti stranicu prije postavljanja fotografije, no nisam znala da će moja fotografija bit objavljena na dnu poglavlja. Zbog toga je fotografija brisana te stavljena ponovno.

Molim odblokiravanje kako bi mogla dodati fotogafiju koju sam već bila dodala te iz gore navedenog razloga izbrisala.

Lijepi pozdrav, Brex20

Pozdrav, Brex20. Isprika zbog blokiranja filtrom zloporaba. Ne vidim koja ga je riječ zbunila, morat ću ispitati. Vjerojatno će se dogoditi isto ako pokušate ponovo. Javit ću Vam se uskoro. ponor (razgovor) 18:05, 21. svibnja 2022. (CEST)[odgovori]
@Brex20: radilo se o atipičnoj iznimci, nije nimalo Vaša krivnja. Sad bi trebalo proći. Sretno uređivanje, ponor (razgovor) 18:56, 21. svibnja 2022. (CEST)[odgovori]
Uspjela. Puno hvala. Brex20 (razgovor) 21:12, 25. svibnja 2022. (CEST)[odgovori]