Razgovor sa suradnikom:Carolostadium

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Carolostadium, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Carolostadium") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 12:17, 13. prosinca 2015. (CET)

Andrija Dudić[uredi]

Ovo vam je promaklo. Dijoceza - dijeceza itd. Molim za mrvicu više pažnje ubuduće. SpeedyGonsales 00:52, 14. prosinca 2015. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi]

Ispod okvira za uređivanje postoji tipka Prikaži kako će izgledati. Usrdno molim rabite ju češće. Ako ne znate čemu služi, stisnite ju i gledajte što se dogodilo. Hvala unaprijed!

I još jednom isto, sad s kečapom i na naglo:

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. SpeedyGonsales 23:40, 14. prosinca 2015. (CET)

Matija Vlačić Ilirik[uredi]

Bok Carolostadiume, [1] zašto si uklonio i grčkog? U izvoru navedenom na kraju rečenice piše: postao profesorom hebrejskoga i grčkog jezika.--Rovoobob Razgovor 12:41, 11. siječnja 2018. (CET)

Ako to nije točno onda treba ukloniti taj izvor s kraja rečenice.--Rovoobob Razgovor 13:00, 11. siječnja 2018. (CET)

Možeš li na stranici za razgovor članka to malo obrazložiti, ima li negdje napisao nešto o tome? Može kasnije netko doći i opet to upisati vodeći se izvorom.--Rovoobob Razgovor 13:08, 11. siječnja 2018. (CET)

Stavio sam izvor. Piše tamo kako je poznavao grčki i hebrejski a postao je u Wittembergu profesorom hebrejskog.--Rovoobob Razgovor 13:20, 11. siječnja 2018. (CET)

Hvala, to je točna informacija!--[[Suradnik:Carolostadium|