Razgovor sa suradnikom:Ddinn

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Ddinn, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Ddinn") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 00:08, 30. studenoga 2019. (CET)

Uputa[uredi]

Ovdje se nalaze upute suradniku koji je kao IP započeo i dopunjavao članak koje ovdje kopiram da ostane zabilježeno.

Izvori[uredi]

Proučite kako se navode izvori. Zahvaljujem na razumijevanju--Tulkas Astaldo (razgovor) 14:55, 28. studenoga 2019. (CET)

Jezik[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:12, 28. studenoga 2019. (CET)

Prikaži[uredi]

Prikaži kako će izgledati3.PNG
Information.svg Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:27, 28. studenoga 2019. (CET)

Izvori[uredi]

Zanemarivanje uputa dovelo Vas je u ovakvu nezgodnu situaciju. I kako sad to ispraviti?--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:44, 29. studenoga 2019. (CET)
Upravo da bi se izbjegla potreba ovakvog uređivanja postoji pravilo kako se navode izvori. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:55, 29. studenoga 2019. (CET)

Premještanje[uredi]

Članak ne će biti premješten dok ne bude uređen sukladno pravilima. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:17, 29. studenoga 2019. (CET)

Jedino ste Vi osim tog suradnika dopunjavali članak, ako pod IP adresom niste doprinosili upravo Vi, smatrajte se obaviještenim. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 22:26, 9. prosinca 2019. (CET)

Vrijeme potrebno za sređivanje[uredi]

Sad je postavljeno vrijeme za sređivanje članka do 20. prosinca, ako do tad ne stignete srediti članak možemo produljiti rok. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 22:30, 9. prosinca 2019. (CET)