Razgovor sa suradnikom:Duda

  Izvor: Wikipedija
  Wikipedijin
  uvodni tečaj
  Tečaj

  Naslovna stranica
  Uređivanje članaka
  Oblikovanje članaka
  Wikipoveznice
  Sestrinski projekti
  Slike
  Tablice
  Stranice za razgovor
  Ne zaboravite
  Prijavljivanje
  Imenski prostori
  Zaključak

  Dodatno

  Pomoć:Sadržaj

  Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

  Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


  Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

  Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
  Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


  Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

  Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

  Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

  Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


  Još jednom, dobro došli! --Mirko Leško 10:00, 3. siječanj 2007. (CET)

  Bok Alen! :)[uredi kôd]

  Hehehe, ne znaš kako sam se iznenadio kada sam vidio tvoju suradničku i shvatio da si to ti. x) Ajd skoči do našeg IRC-a, tu su ti upute, malo ih prouči, pa navrati. Ako trebaš pomoć, ostavi mi poruku! :) Lijep pozdrav od kolege s njemačkog iz osnovne... :)) --Treecko 21:39, 3. siječanj 2007. (CET)

  Hvala[uredi kôd]

  Hvala na dobrodošlici :-) .

  Ali pojasni mi ipak, tko si ti... Nisam siguran da znam, a IRC trenutno nisam u mogućnosti pravilno konfigurirati... Baci mi mail, može? --Duda 22:12, 3. siječanj 2007. (CET)

  Hehehe, otkrijem ti kad dođeš na IRC... :) Usput, zamolio bih te da odgovore na poruke pišeš na stranicama za razgovor suradnika koji ti je ostavio poruku. Primjerice, ovaj simbol Urana pokraj moga potpisa vodi na moju stranicu za razgovor, gdje mi možeš pustiti poruku. Vidim da se potpisati znaš, pa ti više neću solit pamet... ;) Uživaj! :)--Treecko 22:56, 3. siječanj 2007. (CET)


  IRC spreman --Duda 13:52, 4. siječanj 2007. (CET)


  Ajd sad dođi do IRC-a, probudio sam se tek maloprije, pa nisam mogao doć... x)--Treecko 12:57, 4. siječanj 2007. (CET)
  Tko rano rani... --Duda R 11:43, 5. siječanj 2007. (CET)

  ajde svrati do irc-a kada budeš mogao. treeckovi prijatelji i moji su prijatelji. --West Brom 4ever ® 12:14, 5. siječanj 2007. (CET)

  Semper Fidelis[uredi kôd]

  Pozdrav! Mislim da će te zanimati da je članak »Semper Fidelis« obrisan na Wikipediji, ali je prethodno prebačen na Wječnik i uređen prema pravilima Wječnika. Možeš ga naći na wikt:semper fidelis. Popravio sam i poveznice u članku Američki marinci, tako da vode na Wječnik. Osim toga izbrisao sam i članak Semper Fi, koji je bio samo preusmjeravanje, a poveznice koje su vodili na njega popravio.--Donatus 07:36, 22. siječanj 2007. (CET)

  Ajd na IRC, hitno! :)--Treecko 21:25, 3. veljača 2007. (CET)
  Svaka čast, stari! Face-grin.svg Ja nisam upao na državno iz nekog razloga (valjda nisam imao dovoljno bodova za tamo, iako sam drugi u županiji... :/ ne kužim baš, ali neka...). Čestitam! Face-smile.svg--Treecko 19:58, 30. travanj 2007. (CEST)

  Stavros[uredi kôd]

  Tekst je vraćen, na Razgovor:Jasmin Stavros, pa ga možeš polako uklopiti u članak. Pozdrav. --Ante Perkovic 20:51, 23. svibanj 2007. (CEST)

  Po drugi put: Uklopiti, ne zamijeniti! --Ante Perkovic 12:49, 1. lipanj 2007. (CEST)

  Sretan rođendan![uredi kôd]

  Sretan rodendan.png, dobru zabavu i puno slatkih poklona Wikipe-tan Birthday.svg želi ti 25px25px --Roberta F. 01:11, 8. listopad 2007. (CEST)

  Piąte urodziny polskojęzycznej Wikipedii tort 001.jpg Najbolje želje za tvoj rođendan!--D tomAero-stub img.svg 09:08, 8. listopad 2007. (CEST)
  Sretan rođendan --Suradnik13 11:11, 8. listopad 2007. (CEST).

  Obavijest za slike[uredi kôd]

  Nuvola apps important.svg
  Stop hand.svg
  Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

  Suradniče,

  Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

  Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

  Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

  Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

  Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

  Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

  Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

  Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

  Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

  Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
  Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

  Sretan rođendan![uredi kôd]

  Duda, nadam se kako se već provodiš u dobrome društvu Topless beach 5.jpg s kojim ćeš popuhati svjećice na Gusarska torta3.jpg uz dovoljno KSRready.jpg Face-kiss.svg --Roberta F. 21:53, 8. listopad 2008. (CEST)

  Duda, sretan ti rođendan (s malim zakašnjenjem)! Face-wink.svg --Treecko 08:49, 9. listopad 2008. (CEST)

  Pozdrav[uredi kôd]

  Duda, Duda, zakaj me ne zoveš, Duda, Duda, Duda, si zabila moj broj... :-))) Razveselilo me tvoje ime u Nedavnima :*** --Roberta F. 12:01, 19. srpnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Pozdravček[uredi kôd]

  Duda, Duda, Duda, da ne prekinemo tradiciju. Puno pozdrava :-)) --Roberta F. 21:49, 1. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]