Razgovor sa suradnikom:Filippedic

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Filippedic, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Filippedic") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 23:48, 5. studenog 2016. (CET)

Odg.: KK Zadar 1986. godine[uredi]

[1] Hvala na Vašoj poruci. Znam za Zdenka Babića, taj je rekord postigao protiv neke ciparske momčadi, je li tako?
Pretpostavljao sam da je Babić bio u široj postavi Zadra za tu sezonu: postava nije ograničena samo na 12 igrača, nego bude još onih koji su sa strane pa povremeno upadnu, a obično su bili ako ne u momčadi, onda na posudbama kod trećeligaša (Bodiroga je primjerice igrao u Kalima).
Imate li neku internetsku poveznicu koja bi potvrdila Vašu izjavu? Naime, možda je izvor na koji se zasad pozivamo u hr.wiki u članku ima netočnu informaciju, ali moramo se držati nekog pouzdanog izvora - dnevni listovi nisu loš izvor, ali ni oni nisu imuni na pogrješke.
Potražit ću sad nešto sam:
[2] Ovdje nema imena.
Ovdje [3] piše "Evo i momčadi koja je ušla u anale kluba: Darko Pahlić, Petar Popović, Milan Mlađan, Ante Matulović, Zdenko Babić, Dražen Blažević, Stojko Vranković, Veljko Petranović, Boris Hrabrov i Ivica Obad, u toku prvenstva su nastupili i Drago Čiklić, Arijan Komazec i Stipe Šarlija, pod vodstvom trenera Vlade Đurovića i pomoćnika "kormilara" Branka Šuljka. Piše: Pero Livajić 26. travnja 2016.".
Daklem, svi su bili. I Babić, i Čiklić i Šarlija i Komazec. Kubura (razgovor) 06:51, 6. studenog 2016. (CET)

Našao sam i videosnimku. U 28 sekundi snimke je Zadrova postava koja je igrala tu utakmicu. Kubura (razgovor) 06:55, 6. studenog 2016. (CET)