Razgovor sa suradnikom:Flopy/Arhiv 10

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same Wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada, Maltretiranje i Pretpostavite dobru namjeru

Ostavite mi novu poruku OVDJE

Arhiv: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

?!

Suradniče imate li Vi išta protiv mene??? Slobodno recite. --Man☺ Usk☼ 11:39, 18. travanj 2008. (CEST)

Nisam skonto zašto ste nastavili raspravu i nakon što sam ja izbrisao spornu rečenicu.--Man☺ Usk☼ 13:48, 19. travanj 2008. (CEST)

Ma moje su se riječi prije par dana potvrdile u tv kalendaru HRT-a, ali ne želim nastaviti diskusiju. Isprika na stranici ostaje, jel sam ja blokiran što sam te uvredil.--Uskboy 14:18, 31. srpanj 2008. (CEST)

Kad ti meni oprostiš ja ću maket.--Uskboy 13:02, 1. kolovoz 2008. (CEST)

Ma evo se rastopih...--Uskboy 13:40, 7. kolovoz 2008. (CEST)


Ma kako bih zamjerio? :D Zakašnjele čestitke su fora - i kad prođe rođendan, one te razvesele :-) LukaKrstulović 20:40, 30. travanj 2008. (CEST)

Zahvala

Pozdrav! Htio bih se zahvaliti na podršci prilikom glasanja za novi portal. --Nikola Štuban (razgovor) 15:17, 7. svibanj 2008. (CEST)

Još jedna zahvala

Flopy, hvala ti na nagradi, bez vaše pomoći moj bi glas bio pretih. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:23, 9. svibanj 2008. (CEST)

Razdvojba sljedeći/slijedeći

Odgovor sam dala na "mojoj stranici". LP. :-) Sovann Maccha (razgovor) 18:23, 21. svibanj 2008. (CEST)

Bok, evo ovdje: Razgovor sa suradnikom:Dalibor Bosits#Središnji račun, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 13:04, 28. svibanj 2008. (CEST)
odgovorih ti na mojoj, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 11:38, 30. svibanj 2008. (CEST)
ako si uspio napraviti što ti odgovara onda ok, ako zatreba kakva pomoć još samo javi. E, dobila žutu pozadinu, to je samo za stranice za razgovor sa suradnikom, malo je toplija/vedrija nego plava ;), pozdrav ;) --Dalibor Bosits © 14:43, 3. lipanj 2008. (CEST)
bok, -> Razgovor sa suradnikom:Dalibor Bosits#Središnji račun, pozdrav (btw, hvala na nagradi, sad sam vidio) ;o) --Dalibor Bosits © 10:49, 10. lipanj 2008. (CEST)

WHY IS TALK PAGE LOCKED?

Why is this talk page locked Razgovor:Kosovo? People should write there what they think! This is shame...--Φιλιπποσ (razgovor) 12:58, 15. lipanj 2008. (CEST)

You ask wrong person. I am not admin. --Flopy (razgovor) 12:35, 17. lipanj 2008. (CEST)


OD Nenada

Daj pročitaj ove dvije knjige:

  • Ferdo Šišić: O smrti hrvatskoga kralja Zvonimira, Zagreb 1905.
  • Stjepan Gunjača: Kako i gdje je svršio hrvatski kralj Dimitrije Zvonimir s dodatkom o grobu kralja Zvonimira na Kapitulu kod Knina, Zagreb 1952,

Ako imaš vremena i ostale one s popisa Literature koje sam ostavio prije nego što je Perković blokirao uređivanje.

i pročitaj od don Frane Bulića i Lovre Katića "Stopama hrvatskih narodnih vladara" te još neke knjige od Frane Bulića vezane za arheološka istraživanja. Ne zaboravi da su Frane Bulić i Stjepan Gunjača ti koji arheološki potkrepljuju ono o "pet crikvah u Kosovu". Ne treba zaboraviti ni činjenicu da su mnogi povijesni dokumenti nestali u mraku turskog ropstva (Turci su u svom vjerskom zanosu uništavali sve što je kršćansko i sve što se odupire islamizaciji) Pogledaj i tekst u razgovorima koji je odmah iza tvog o Vjekoslavu Klaiću. --Nenad Ivan H.-Baor (razgovor) 09:27, 22. srpanj 2008. (CEST)

Zvonimirov početak

Molim te ne ispravlja godinu početka vladavine kralja Zvonimira, Zvonimir je počeo da vlada 1076. godine jer u prisegi na latinskom iz Vatikana stoji MLXXVI. Pogledaj ovu knjigu Mate Zekan: Kralj Zvonimir-dokumenti i spomenici, hrv. i eng., Split 1990., NSK signatura 949.75-05 Z96k (otvoreni pristup na 3. katu); A-II 65.502 --Nenad I. H.-Baor (razgovor) 10:32, 24. srpanj 2008. (CEST)

Hvala, tim više što čestitka dolazi od jednog nastavnika! :)--Vatrena ptica 11:45, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Autopatrol

Ne. Objasnio sam sto je autopatrol, te na koga to ima, a na koga nema utjecaja. Mislim da bi iz mojeg odgovora sve trebali biti jasno, pa necu davati nikakava dodatna objasnjenja. Zamolio bih te i da ne zamaras nikog od admina sa ovakvim zahtjevima.

Hvala na razumijevanju.

--Pancho W. Villa (razgovor) 12:00, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Abyssus, Fraxinus, Saša mogu biti autopatrolirani jer su admini zakljucili da njihove doprinose ne treba provjeravati, a sve na osnovu iskustva s tim istim doprinosima. To je to. Ne znam koji dio ti nije jasan.
Ti se, s druge strane, precesto ponasas krajnje tvrdoglavo i nedokazivo (npr upravo sada), a pocesto se uplices i u razne uredjivacke ratove, pri cemu nama uopce nije bitno tko je u pravu vec je bitno da sukob postoji. Sama ova zadnja cinjenica (cak i ako zanemartimo tvrdoglavost) je dovoljan razlog da ne budes autopatroliran.
Sto se mene tice, autopatrol neces dobiti ni za 10 godina, jer si nedokaziv. Da nisi toliko zapeo za ovo, jos bi ga s vremenom mozda i dobio
Nisam ti ovo htio reci, ali kad me vec vuces za jezik - ovo sam i ocekivao od tebe i to prvenstveno od rebe. Vec si vec milijun puta pokazao da ti je ego malo previsoko na listi prioriteta, pa ces radije inzistirati da budes na "listi odabranih" (bili to admini ili autopatroleri) nego razmisliti koja je prakticna svrha svega toga.
A sad, molim te, ako bas inzistiras, idi gnjavit nekog drugog. I nemoj se zaboravit iscudjavat kad te se otpili (iako vjerojatno na diplotaski nacin, a ne ko ja).
Da, ja nemam dlake na jeziku. Vjerujem da to nekima smeta. Idi se zali, tko ti smeta. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:36, 8. kolovoz 2008. (CEST)
Jesi u zalbi mozda napisao da ti se ne zeli objasniti zasto nemas autopatrol ovlasti? To bi tek bila bruka. Eh, da ti je malo smanjit taj ego, spasio bi se. Sanjas li jos uvijek da ces postati admin ili si malo oladio od toga? --Pancho W. Villa (razgovor)

Kome cemo "skidati usklicnike", a kome se usklicnici nece ni pojavljivati je, u krajnjem slucaju, briga nas admina i patrolera, a ne nikog od ostalih.

Taj je teret na malom broju suradnika koji patrliraju NP i koji su, u krajnjem slucaju, zadnja linija obrane protiv vandalizama. Nas admina i patrolera ima desetak i aktivno se dogovaramo o tome koga cemo pregledavat, a koga cemo "pustit" da se automatski provjerava.

Tvojim (ili bilo cijim) inzistiranjem da se tebi dade status autopatrolera, ti zapravo kazes da si ti (sa svojim subjektivnim stavom o vlastitim doprinosima) pametniji od nas 10 koji te gledamo sa strane.

Ako to nije znak iskrivljene predodžbe o vlastitoj sposobnosti percipiranja stvari, onda ja ne znam sta jest. Kad shvatis velicinu ovog paradoksa (i slicnih s kojim si nas do sad razveseljavao), onda ce biti sanse da se s tobom normalno razgovara. Do tada, ti mozes samo maltretirat admine, a kako i sam kazes, i sire. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:27, 8. kolovoz 2008. (CEST)

[[ ]]

Ne mogu napraviti znak [[]], u tome i jest problem.--Vatrena ptica 12:09, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Povjesnica

Flopy, pretpostavljam da ćeš ti znati razriješiti nejasnoće u članku Povjesnica, jer ovako je zaista nejasan, naslov je povjesnica, a opisuje se historiografija, povjesnica je opisana prošlost, povijest, historiografija, no u članku je svakako zbrka. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:09, 20. kolovoz 2008. (CEST)

Pa trudim se Flopy, trudim se. Znam da mi hrvatski ne ide bas najbolje pa da te zamolim da prevedes tekst za mene. Sve je provereno i tacno, ne samo zato sto sam doktor istorije vec zato sto ispred sebe imam istoriju Novigrada a i na sajtu grada isto to pise, mozes proveriti. Hoces uciniti to za mene, molim te. Pozdrav

Molba za Novigrad

Pa trudim se Flopy, trudim se. Znam da mi hrvatski ne ide bas najbolje pa da te zamolim da prevedes tekst za mene. Sve je provereno i tacno, ne samo zato sto sam doktor istorije vec zato sto ispred sebe imam istoriju Novigrada a i na sajtu grada isto to pise, mozes proveriti. Hoces uciniti to za mene, molim te. Pozdrav

Jos jedna molba

Ako mozes da mi odmah odgovoris jer uskoro moram da podjem na posao.

Hvala

Hvala ti jer ovo mi zaista puno znaci zbog mojih prijatelja u Novigradu odakle sam se bas jutros vratio. Ne brini, nije plagijat, dovoljno sam izdao svojih radova da znam toga dobro da se cuvam. Hvala

Opt ja

Izvini ako sada vec dosadjujem ali nov sam ovde i nisam uspeo da pronadjem sta je wikipoveznica? Zapravo nikada se nisam ozbiljno ni sluzio Wikipedijom u svojoj profesiji jer sam malo skeptican kada je u pitanju open source. Ne znam do koje mere se dati podaci mogu uzimati kao verodostojni, ko ih pise, uredjuje, nadgleda, proverava i sl. Znam da je za neke grane nauke izuzetno korisna ali kao sto i sama znas nas zanat je po malo specifican jer se na zalost moze zloupotrebiti od neki nadri-kvazi-ostrascenih-istoricara i njima slicnih.