Razgovor sa suradnikom:GregorJ

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje - pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian language: This is welcome message sent to new users of hr (Croatian) Wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Flopy (razgovor) 18:41, 8. siječnja 2010. (CET)

Izvori 1 / Jezik 1[uredi]

Vezano uz članak Antifašistička fronta žena.

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je poželjno doprinose potkrijepiti referencijama. Više o tome pročitajte na Wikipedija:Literatura i Wikipedija:Navođenje izvora. Hvala na razumijevanju.--Bugoslav (razgovor) 19:33, 20. travnja 2010. (CEST)

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pažnju na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji - hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.--Bugoslav (razgovor) 19:33, 20. travnja 2010. (CEST)

SP[uredi]

Kolega, može jedna zamolba? Ja sam uvijek tu u vrijeme odigravanja i završavanja utakmica jer pratim i većina ovdje zna da ću ja to srediti. Načelno, ja doista nemam ništa protiv toga da se ti time baviš, ali kako uvijek nešto ostane (stvarno uvijek), onda meni otežavaš posao jer moram radit duplo... pisat svoje i kontrolirat i ispravljat tvoje. Lijepo je da se netko još za to zanima, ali molim te, ako ikako može, da prepustiš uređivanje meni jer kažem, ja sam uvijek tu u vrijeme završavanja i čim stignu svi podatci ja to unesem u članak i updateam, neće se dogodoti da će kasniti ili da neće biti ažurirano. Hvala unaprijed i pozdrav :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:53, 27. lipnja 2010. (CEST)

Čemu dupli posao? A gdje nabavam, gdje i ostale podatke - od FIFA-e --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:12, 29. lipnja 2010. (CEST)

Mr. Bean[uredi]

Pozdrav! U članak Mr. Bean postavio sam predložak pravopis jer ima dosta pravopisnih pogrešaka, pa bih te molio da to malo popraviš.--Soccer ball.svg Toca Basketball ball.svg 23:41, 18. srpnja 2010. (CEST)

Hm, mislim da ima još pogrešaka, ipak još malo "pročešljaj" članak. Ima izraza poput "desi" i sl. Pozdrav! :))--Soccer ball.svg Toca Basketball ball.svg 18:50, 20. srpnja 2010. (CEST)

Prikaži 1[uredi]

Sveza: Rowan Atkinson.-

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Bugoslav (razgovor) 17:34, 20. srpnja 2010. (CEST)

Potpis[uredi]

Sveza: Vaš oblik potpisa.-

Molimo uskladite Vaš potpis sukladno Wikipedija:Potpis.

Naime, Vaš je potpis prevelik, sadržava previše wiki i html kôda.

Smanjite ga na uobičajenu inačicu koja ne stvara razmak u odnosu na obični tekst.

Hvala na razumijevanju,

Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 17:38, 20. srpnja 2010. (CEST)

Kolega GregorJ, upozorio sam te na tvoj potpis. Uskladi to sa uobičajenom veličinom ostaloga teksta. Hvala. -- Bugoslav (razgovor) 14:04, 30. srpnja 2010. (CEST)
Kolega GregorJ, razlika nije očigledna, J u potpisu je na 5px umjesto na 3px. Isto je bilo savjetovano jednom kolegi, tj. da smanji s 4px na 3px. Dakle, nije učinjeno kako je traženo i kako piše u pravilima o potpisu. Još jednom molim da isto uskladite. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) 20:28, 1. kolovoza 2010. (CEST)

Kopiranje s interneta[uredi]

Skrenuo bih pozornost da kopiranje tekstova s drugih internetskih stranica nije dozvoljeno, sljedom toga sam uklonio dopunu [1]--Ex13 (razgovor) 19:01, 13. kolovoza 2010. (CEST)

Ok, hvala na objašnjenu. Bilo bi dobro kad bi isto obrazloženje napisao na stranici za razgovor dotičnog članka. --Ex13 (razgovor) 16:04, 15. kolovoza 2010. (CEST)