Razgovor sa suradnikom:JohnnyXaver

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

JohnnyXaver, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:JohnnyXaver") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 18:26, 5. prosinca 2013. (CET)

Nekonstruktivni doprinosi[uredi]

Nuvola apps important.png Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  01:33, 6. prosinca 2013. (CET)

1461 Jean-Jacques[uredi]

Pao mi je u oko vaš članak 1461 Jean-Jacques, lijepo ste ga sredili. Koliko vidim, preuzet je sa sr-wp? Kad članke uzimate s drugih wp navedite to u sažetku. Kasno je već te ne mogu sad više raditi, imam na umu dodati infookvire {{Asteroid}} i {{Asteroidi niz}}, ali neću se žaliti ako me preduhitrite Face-wink.svg

Lp,  • Bonč (razgovor) • Tagline: Houston, we've had a problem here. •  02:42, 10. prosinca 2013. (CET)

Blokada[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste!Pošto provjeritelj ne želi izvršiti provjeru i potvrditi (sumnju) da se radi o blokiranom suradniku koji ovim suradnički računom izigrava dvogodišnju blokadu suradnički račun JohnnyXaver (razgovor • doprinosi • evidencijeb  p • brojač) je blokiran na neograničeno. Da se radi o istom suradniku potvrđuje rad na istim člancima, zastupanje istih stavova, identičan stil uređivanja, prenošenje (nesređenih!) članaka sa sh.wiki i drugo. Stoga smatram da je blokada opravdana.
Blokada suradničkog računa također je opravdana ukoliko, citiram kolegu Kuburu: "kolegi Croqu netko podmeće". Takve stvari treba isto tako kazniti, ali pošto provjeritelji ne rade svoj posao...--MAN_USK recider 00:33, 12. prosinca 2013. (CET)