Razgovor sa suradnikom:Luxer~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 03:14, 4. veljača 2008. (CET)

kapetan Zaim[uredi kôd]

Wikipedija je enciklopedija, s tri bitne razlike (prednosti) u odnosu prema papirnatim enciklopedijama:

  • papirnate enciklopedije obrađuju pop-kulturu tek kad akteri postanu poznati svima (obično kad prestanu djelovati), koja je enciklopedija pisala o Beatlesima kad su oni tek počeli svirati?
  • Wikipedijine poveznice i međuwiki poveznice su odlične, do svega se dođe u par klikova mišem
  • pogreške se ispravljaju odmah čim se uoče

No jedna stvar im je zajednička, opseg. Niti papirnate enciklopedije niti Wikipedija ne može pisati o svakome. U papirnatoj enciklopediji sam našao Mehmed-bega i Rizu-bega Kapetanovića Ljubušaka, ali Zaima nisam našao. Google također nije od pomoći. Zato su administratori obrisali članak, a ako imaš neke materijale koji administratorima nisu dostupni, molim pošalji mi e-mail (pročitaj prvo Wikipedija:E-mail). Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 13:30, 11. veljača 2008. (CET)

Zato što je to je privatna biografija, pretpostavljam nekog vašeg rođaka, jer jedini podaci koje poznaje internet vašeg su porijekla i nalaze se na wikipediji. O ovoj temi već dugo kuburite na bos-wikiju, mislim u vezi ispravnosti imena. Objavljuju se članci za isključivo javne i ostale osobe koje su to nećim zaslužile. --Zeljko (razgovor) 21:21, 18. srpanj 2008. (CEST)

Google: "Zaim Mostarlić" -wikipedia -wiki daje nula (0) rezultata. U prijevodu, sve stranice koje ga spominju su ili ove sa hrvatske wikipedije, ili sa nekih od mirrorra wikipedije. Dakle, čovjek je potpuni anonimac, što se interneta tiče. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:54, 3. kolovoz 2008. (CEST)

Zaim Kapetanović[uredi kôd]

Zaim Kapetanović nije pobrisan nego je premješten na stranicu za razgovor jer u ovom obliku ne odgovara standardima Wikipedije. U daljnjem tekstu stoji što je potrebno napraviti da bi se članak vratio u glavni imenski prostor:

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Razgovor:Zaim Kapetanović - kapetan bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wikistandardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 16:18, 12. travnja 2010. (CEST)[odgovori]

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:03, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:14, 19. travnja 2015. (CEST)