Razgovor sa suradnikom:Tovarishch Egorov

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Tovarishch Egorov, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Tovarishch Egorov") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 21:22, 21. prosinca 2019. (CET)

Dubrava[uredi kôd]

Hvala na doprinosima u člancima vezanim za Dubravu. Preporučam čitanje članka Wikipedija:Uvodni tečaj. Ako zatreba pomoć, slobodno se javi. --Mosorska gušterica (razgovor) 11:20, 2. siječnja 2020. (CET)

Hvala Vam na uvodnome tečaju. Jedva čekam početi poboljšavati i proširivati Wikipediju. ^_^ Tovarishch Egorov (razgovor) 01:57, 5. siječnja 2020. (CET)

Oružje[uredi kôd]

Ako se razumijete u oružje, možda možete pomoći kategorizirati članke u Kategorija:Vatreno oružje. Ja sam mislio prebaciti neke članke u podkategorije ali nisam dovoljno siguran u svoje znanje iz tog područja. --Leo 2020 (razgovor) 01:21, 5. siječnja 2020. (CET)

Taurus[uredi kôd]

Napravio sam ovo uređivanje iza tebe. Onaj "guns" u zagradama u komentaru je vjerojatno ostao kod prijevoda, prevoditelj nije znao što će s tim. Na Taurus je razdvojba, a poveznice prema razdvojbama treba zamijeniti sa poveznicom na konkretni pojam. Ako želiš moći lako prepoznati poveznice na razdvojbe, preporučam da kopiraš tekst sa Suradnik:Suradnik A10/common.css na novu stranocu Suradnik:Tovarishch Egorov/common.css, pa će ti takve poveznice biti narančaste i lakše ćeš ih uočavati. --Suradnik A10 (razgovor) 05:54, 26. veljače 2020. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Jedan redditorski pozdrav! --koora (razgovor) 15:16, 23. rujna 2020. (CEST)

Zlato[uredi kôd]

EDIT:Hvala vam na zlatu dobrohotni stranče! --koora (razgovor) 08:49, 24. rujna 2020. (CEST)