Razgovor sa suradnikom:Treb~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Donatus 17:02, 6. prosinac 2006. (CET)

Slike koje se koriste na Wikipediji su one koje su ujedno i postavljene na nju, odnosno na zajednički poslužitelj prema pravilima Wikipedije, lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 01:56, 24. veljača 2008. (CET)

Vlasnik[uredi kôd]

Vlasnik Željave JNA? Možda bivši ili..? :-)). Molim te vidi pa ako treba ispravi. Lijep pozdrav--D tom 13:02, 12. veljača 2009. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav! Cijenimo Vaše doprinose, ali Vas molimo da svoja uređivanja ne snimate prečesto jer se snimanjem raznih sitnica zatrpava stranica nedavnih promjena i povećava broj promjena koje trebamo ophoditi. Ako uređujete u kôdu i želite provjeriti kako će izgledati objavljeni članak, molimo Vas da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Tipka je prikazana na slici desno. Hvala na razumijevanju. BlackArrow (razgovor) 21:27, 17. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Slike[uredi kôd]

Koliko god slike koji si postavio bile zanimljive, molio bih te da ih ne koristiš osim ako nisu tvoje djelo. Preporučam da proučiš ovo. Ako je nešto nejasno, slobodno pitaj. Lijep pozdrav!--Saxum 23:19, 17. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Pa prvo što mi pada na pamet jest činjenica da je Borović naveden kao autor dok se u isto vrime nalazi na samoj slici :-).--Saxum 23:30, 17. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Mislim da neće biti potrebe za brisanjem :-) A vojska, nadam se boljem sutra :-) Laku noć.--Saxum 23:46, 17. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Slike, biografije...[uredi kôd]

Poštovan! Nije stvar u brisanju ili ne brisanju slika, niti se to radi samo na slikama koji ste postavili. Pravila wikipedije o postavljanju slika su i napravljena kako bi se što je više moguće zaštitila autorska prava, jer mnogi autori slika su izuzetno osjetljivi kad vide kako neko drugi koristi njihovih ruku djelo. Biografski članci također imaju svoja pravila. Nažalost, u želji da se o nekome nešto napiše često dolazi i do, u većini slučajeva nespretnih i netočnih grešaka jer članke pišu suradnici prema izvorima na koje naiđu. Dobra strana je to što netko tko poznaje osobu ili je s njom surađivala te članke može kvalitetno nadograditi i ispraviti. To što o pukovniku Boroviću (i još mnogima koji to zaslužuju) do sada nije bilo članka nije kriva wikipedija nego nedostatak ljudi koji su sa svima nama željni podijeliti svoje znanje i iskustvo. U svakom slučaju, gospodin Borović je zamoljen da pročita članak i pogleda objavljene slike i siguran sam kako neće imati ništa protiv da one ostanu na wikipediji. Vas pozivam da s nama podijelite neko svoje iskustvo i napišete još koji kvalitetni članak. Posebice u zrakoplovstvu smo vrlo "tanki" i svaka pomoć nam je dobrodošla.

Lijep pozdrav,--D tom 08:12, 18. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:09, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:19, 19. travnja 2015. (CEST)

Obavijest o neispravno licenciranim datotekama[uredi kôd]

Poštovani/a Treb~hrwiki, postavili ste sljedeće datoteke koje nemaju informaciju o licenciranju:

  1. File:Borovic_ZD.jpg

Upute o ispravnom licenciranju datoteka pročitajte ovdje.

Nakon što dodate informaciju o licenci, slobodno uklonite predložak {{Slika za brisanje}}. Sva pitanja slobodno postavite u Kafiću.

Ako datoteke ne budu ispravljene do 5. kolovoza 2023., bit će izbrisane i uklonjene iz svih članaka koji ih koriste.

Hvala na razumijevanju!—Ivi104, 00:45, 27. srpnja 2023. (CEST)[odgovori]