Razgovor sa suradnikom:Winxforever36

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dodatak:Naseljena mjesta u Hrvatskoj s više od 5000 stanovnika, popis 2011.[uredi kôd]

na stranici Dodatak:Naseljena mjesta u Hrvatskoj s više od 5000 stanovnika, popis 2011. su podaci sa popisa iz 2011. godine, kao što je navedeno u naslovu, sa izvorima od Državniog zavoda za statistiku. Bilo bi dobro da vratiš podatke iz 2011. godine, a lako ćemo napraviti za 2021. godinu, možeš i ti,
Srdačan pozdrav, Cybermb (razgovor) 21:36, 14. siječnja 2022. (CET)[odgovori]

napravio sam ovu stranicu Dodatak:Naseljena mjesta u Hrvatskoj s više od 5000 stanovnika, popis 2021. za 2021., pa tu dalje možeš, a ovo iz 2011. ću vratiti na podatke s tog popisa
Cybermb (razgovor) 22:41, 14. siječnja 2022. (CET)[odgovori]

Dobrodošlica[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Winxforever36, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.


Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija,
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Signature icon.png ili OOjs UI icon signature-ltr.svg ili tako da napišete 4 tilde (tilda = AltGr + 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Winxforever36") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili planirate stvoriti.


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Srdačan pozdrav, Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 21:42, 14. siječnja 2022. (CET)[odgovori]

Suradnička stranica[uredi kôd]

Srdačan pozdrav, Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 21:42, 14. siječnja 2022. (CET)[odgovori]