Wikipedija:Rasprava o brisanju/Rasprave/Siječanj 2022.

Izvor: Wikipedija
Čemu služi ova stranica?

Ova stranica popisuje sve članke koji su predloženi za brisanje i ne mogu se brisati po kriterijima za brzo brisanje. Članci se na popis dodaju kronološki u mjesecu kad su predloženi za brisanje.

Koristite sljedeće predloške kako biste istaknuli svoja mišljenja, imajući na umu da u raspravama ne zbrajamo glasove:
{{Zadržati}} za Zadržati Zadržati i {{Obrisati}} za Obrisati Obrisati

Aktivni mjesec:
Travanj 2024.
Listopad 2021. · Studeni 2021. · Prosinac 2021. · Siječanj 2022. · Veljača 2022. · Ožujak 2022. · Travanj 2022.

Tražite nešto drugo?



Članci[uredi kôd]

Rasprava o brisanju – O pastiri, čudo novo – obrisano
Zaključak rasprave: Obrisano
RASPRAVA

Nije enciklopedijski članak. Stranica jedino sadrži tekst skladbe. Smatram da se to može odmah izbrisati. Budući da se u ovom trenutku vode rasprave o pravilima brisanja, započinjem raspravu. —Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 22:33, 1. siječnja 2022. (CET)  Komentar: Članak sam već izbrisao , ali svejedno ću obrazložiti zašto. Wikipedija nije zbirka pjesama bilo kakve tematike, a navedeni se "članak" sastojao isključivo od stihova i jedne jedine poveznice na drugi članak. Autoru mogu progledati kroz prste jer je ta stranica napisana još 2005., kad kriteriji nisu bili toliko strogi i mnogi su se ljudi tek upoznavali s projektom i načinom na koji funkcionira, no ovakve stvari, ako je baš nužno, ubuduće treba stavljati na Wikizvor. —Neptune 🕉 the Mystic 13:55, 2. siječnja 2022. (CET)

Rasprava o brisanju – Šime Barešić – obrisano
Zaključak rasprave: Obrisano
RASPRAVA

Razlog pisanja ovakvog teksta jest što postoje još 2 Šime Barešića za koje znam i sa kojima me mješaju, tako da nije ovo samopromocija jer mi ne treba promocija, nego je poticanje pravog indetiteta..... Nema potrebe brisati jer je sve ovo istina, zahvaljujem se!

Brisati, ne zadovoljava krirerij važnosti. —Argo Navis (razgovor) 00:00, 5. siječnja 2022. (CET)
Rasprava o brisanju – Dinko Zlatko Pavić – obrisano
Zaključak rasprave: Obrisano
RASPRAVA

Poštovani Croxy ni najmanje nisam svadljiva osoba , već mi je napravljena nepravda na strnici Pavić, što je i sam Dean72 uvidio i vratio stranicu a da bi Vi me nazvali troll-om . Molim da me ne vrijeđate, kao ni moje objave. molim poštovanje obostrano. naj lakše je ucrniti čovjeka. Pojam troll je subjektivna i ne vidim problem sa ovim člankom. molim da se skine teret trolla sa stranice jer uistinu ne vidim razlog, te da se stranici da prilika. Smatram da kao mještanin Sukošana odlično poznajem svog profesora i ne vidim razlog za brisanje . gos. Pavić ima jako velike zasluge za svoj rad u Sukošanu i zaslužuje da ostane u kategoriji poznatih osoba Sukošana. Hvala.—Precizan (razgovor) 12:21, 14. siječnja 2022. (CET)

Obrisano. Ne zadovoljava kriterij važnosti.—Dean72 (razgovor) 17:58, 29. siječnja 2022. (CET)

Rasprava o brisanju – Chorillo Paravic – zadržano
Zaključak rasprave: Zadržano
RASPRAVA

Ne vidim razloga za brisanje. To što se spominje u člancima iseljeništva, ili samo tamo, po meni, nije dovoljan razloga za brisanje članka.--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:49, 25. siječnja 2022. (CET)

Zadržati Zadržati – mrvica je, da – ali je šteta pobrisati. Članak treba dopuniti. —Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 13:43, 30. siječnja 2022. (CET)
Zadržati Zadržati - Samo malo dopuniti i bilo bude dobro, nema razloga za micati —Luka5Luka (razgovor) 22:02, 19. veljače 2022. (CET)

Predlošci[uredi kôd]

Rasprava o brisanju – Razgovor o predlošku:Artsakh – obrisano
Zaključak rasprave: Obrisano
RASPRAVA


ovaj članak nije za brisanje jer je puno vremena i truda uloženo u njega . i jer sadrži konkretne iformacije . i volio bi da ostane lp pozdrav

Obrisano. Nedovoljan i neuređen sadržaj.—Dean72 (razgovor) 17:56, 29. siječnja 2022. (CET)


Kategorije[uredi kôd]

Ostalo[uredi kôd]

Rasprava o brisanju – Tuđman: Nepoznata priča – zadržano
Zaključak rasprave: Zadržano
RASPRAVA

Ni prvi ni zadnji članak koji je prethodio događaju. Zašto bi se ovaj trebao brisati a drugi ne?— MaGaporuči mi 17:02, 27. veljače 2022. (CET)