You're Not Sorry

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
“You're Not Sorry”
Taylor Swift - You're Not Sorry.png
Taylor Swift
Singl s albuma Fearless
Format digitalno preuzimanje
Objavljeno 28. listopada 2008.
Snimanje 2008.
Žanr country pop
Trajanje 4:21
Izdavač Big Machine
Tekstopisac Taylor Swift
Producent(i) Nathan Chapman, Taylor Swift

"You're Not Sorry" je country pop pjesma američke country pjevačice Taylor Swift. Pjesmu je napisala Swift, a uz nju producent je Nathan Chapman. Pjesma je objavljena 28. listopada 2008. kao promotivni singl sa njenog drugog studijskog albuma Fearless u izdanju Big Machine Recordsa. Remiks verzija koja je snimljena za CSI: Crime Scene Investigation je također objavljena.

Uspjeh pjesme[uredi VE | uredi]

Pjesma "You're Not Sorry" nije objavljena kao službeni singl, s toga nije dobivao radijsko emitiranje. Singl se isključivo plasirao na ljestvicama zbog velikog broja prodanih kopija. Pjesma je debitirala na drugoj poziciji ljestvice Hot Digital Songs, što je vodilo da se krajem tjedna plasirala na Billboard Hot 100. Singl je debitirao na 11. poziciji ljestvice Billboard Hot 100. Sljedećeg tjedna pjesma je pala do 35. pozicije a nakon je pala sa ljestvice. Nakon objavljivanja CSI remiksa pjesma se ponovo plasirala na 67. pooziciji. "You're Not Sorry" je jedna od trinaest pjesama s albuma Fearless koja se plasirala unutar najboljih 40 na ljestvici Billboard Hot 100. Pjesma "You're Not Sorry" je ukupno bila pet tjedana na ljestvici. U SAD-u se pjesma također plasirala na 21. poziciji ukinute ljestvice Pop 100. Pjesma je dobila zlatnu certifikaciju od Recording Industry Association of Americae s prodanih 500 000 primjeraka u SAD-u.

Izvedbe[uredi VE | uredi]

Swift je izvela pjesmu "You're Not Sorry" na svim nastupima njene turneje Fearless Tour, koja je kasnija produžena od ožujka 2009. do lipnja 2010. godine.

Popis pjesama[uredi VE | uredi]

  • Digitalno preuzimanje
  1. "You're Not Sorry" – 4:21
  • Digitalno preuzimanje (remiks)
  1. "You're Not Sorry" (CSI Remix) – 4:22

Ljestvice[uredi VE | uredi]

Ljestvice (2008.) Najviša
pozicija
Kanada[1] 11
SAD Billboard Hot 100[1] 11
SAD Pop 100[1] 21

Izvori[uredi VE | uredi]