Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: A

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

AG - Salomonovi Otoci [uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
AGAF AFT Zračna luka Afutara Afutara
AGAR RNA Zračna luka Ulawa Arona, Ulawa Island
AGAT ATD Zračna luka Uru Harbour Atoifi, Malaita
AGBA Zračna luka Barakoma Barakoma
AGBT BPF Zračna luka Batuna Batuna
AGEV Zračna luka Geva Geva
AGGA AKS Zračna luka Auki Auki
AGGB BNY Zračna luka Bellona/Anua Bellona/Anua
AGGC CHY Zračna luka Choiseul Bay Choiseul Bay, Taro Island
AGGD MBU Zračna luka Mbambanakira Mbambanakira
AGGE BAS Zračna luka Balalae Shortland Island
AGGF FRE Zračna luka Fera/Maringe Fera Island, Santa Isabel Island
AGGG Zračna luka Honiara FIR Honiara, Guadalcanal
AGGH HIR Zračna luka Honiara (bivše zrakoplovno pristanište Henderson Honiara, Guadalcanal
AGGI Zračna luka Babanakira Babanakira
AGGJ AVU Zračna luka Avu Avu Avu Avu
AGGK IRA Zračna luka Kirakira Kirakira
AGGL SCZ Zračna luka Santa Cruz/Graciosa Bay/Luova Santa Cruz/Graciosa Bay/Luova, Santa Cruz Island
AGGM MUA Zračna luka Munda Munda, New Georgia Island
AGGN GZO Zračna luka Nusatupe Gizo Island
AGGO MNY Zračna luka Mono Mono Island
AGGP PRS Zračna luka Marau Sound Marau Sound
AGGQ Zračna luka Ontong Java Ontong Java
AGGR RNL Zračna luka Rennell/Tingoa Rennell/Tingoa, Rennell Island
AGGS EGM Zračna luka Seghe Seghe
AGGT NNB Zračna luka Santa Ana Santa Ana
AGGU RUS Zračna luka Marau Marau
AGGV VAO Zračna luka Suavanao Suavanao
AGGY XYA Zračna luka Yandina Yandina
AGIN Heliodrom Isuna Isuna
AGKG KGE Zračna luka Kaghau Kaghau
AGKU KUE Zračna luka Kukudu Kukudu
AGOK GTA Zračna luka Gatokae Aerodrome Gatokae
AGRC RIN Zračna luka Ringi Cove Ringi Cove
AGRM RBV Zračna luka Ramata Ramata


AN - Nauru[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
ANYN INU Zračna luka Nauru Yaren (bivši ICAO kod ANAU)

AY - Papua Nova Gvineja[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
AYBK BUA Zračna luka Buka Buka
AYCH CMU Zračna luka Chimbu Kundiawa
AYDU DAU Zračna luka Daru Daru
AYGA GKA Zračna luka Goroka Goroka
AYGN GUR Zračna luka Gurney Alotau
AYGR PNP Zračna luka Girua Popondetta
AYHK HKN Zračna luka Hoskins Hoskins
AYKA Zračna luka Kiriwini Kiriwini
AYKI UNG Zračna luka Kiunga Kiunga
AYKK KRI Zračna luka Kikori Kikori
AYKM KMA Zračna luka Kerema Kerema
AYKT KIE Zračna luka Kieta Aropa Kieta
AYKV KVG Zračna luka Kavieng Kavieng
AYKY Zračna luka Kunaye Kunaye
AYLA Zrakoplovno pristanište Lae Lae
AYMD MAG Zračna luka Madang Madang
AYMH HGU Zračna luka Mount Hagen Mount Hagen
AYMN MDU Zračna luka Mendi Mendi
AYMO MAS Zračna luka Momote Manus Island
AYMR MXH Zračna luka Moro Moro
AYMS MIS Zračna luka Misima Misima
AYNZ LAE Zračna luka Lae Nadzab Lae / Nadzab
AYPY POM Zračna luka Port Moresby/Jackson Port Moresby
AYRB Zračna luka Rabaul (uništena 1994.)Rabaul, New Britain
AYTA TIZ Zračna luka Tari Tari
AYTB TBG Zračna luka Tabubil Tabubil
AYTK RAB Zračna luka Rabaul (Tokua Zračna luka Rabaul / Tokua
AYVN VAI Zračna luka Vanimo Vanimo
AYWD WBM Zračna luka Wapenamanda Wapenamanda
AYWK WWK Zračna luka Wewak Wewak

Izvori[uredi VE | uredi]