Dodatak:Popis biljnih rodova, W

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

W[uredi VE | uredi]

Wa[uredi VE | uredi]

  1. Wachendorfia (Haemodoraceae)
  2. Wagneriopteris (Thelypteridaceae)
  3. Wahlenbergia (Campanulaceae)
  4. Waireia (Orchidaceae)
  5. Waitzia (Compositae)
  6. Wajira (Leguminosae)
  7. Walafrida (Scrophulariaceae)
  8. Waldheimia (Compositae)
  9. Waldsteinia (Rosaceae)
  10. Wallacea (Ochnaceae)
  11. Wallaceodendron (Leguminosae)
  12. Wallenia (Primulaceae)
  13. Walleria (Tecophilaeaceae)
  14. Wallichia (Arecaceae)
  15. Walsura (Meliaceae)
  16. Waltheria (Malvaceae)
  17. Wamalchitamia (Compositae)
  18. Wangenheimia (Poaceae)
  19. Wangichara (Characeae)
  20. Warburgia (Canellaceae)
  21. Warburgiella (Sematophyllaceae)
  22. Wardaster (Compositae)
  23. Wardia (Wardiaceae)
  24. Warea (Brassicaceae)
  25. Warionia (Compositae)
  26. Warmingia (Orchidaceae)
  27. Warneckea (Melastomataceae)
  28. Warnockia (Lamiaceae)
  29. Warnstorfia (Amblystegiaceae)
  30. Warrea (Orchidaceae)
  31. Warreella (Orchidaceae)
  32. Warreopsis (Orchidaceae)
  33. Warscewiczella (Orchidaceae)
  34. Warscewiczia (Rubiaceae)
  35. Warszewiczia (Rubiaceae)
  36. Washingtonia (Arecaceae)
  37. Watanabea (Trebouxiaceae)
  38. Watsonia (Iridaceae)
  39. Wattsia (Batrachospermaceae)

We[uredi VE | uredi]

  1. Weatherbya (Polypodiaceae)
  2. Webbia (Clusiaceae)
  3. Webera (Bryaceae)
  4. Weberbauera (Brassicaceae)
  5. Weberbauerella (Leguminosae)
  6. Weberbauerocereus (Cactaceae)
  7. Weberocereus (Cactaceae)
  8. Websteria (Cyperaceae)
  9. Weddellina (Podostemaceae)
  10. Wedelia (Compositae)
  11. Weigela (Caprifoliaceae)
  12. Weigelastrum (Caprifoliaceae)
  13. Weingaertneria (Poaceae)
  14. Weingartia (Cactaceae)
  15. Weinmannia (Cunoniaceae)
  16. Weisiopsis (Pottiaceae)
  17. Weissia (Pottiaceae)
  18. Welchiodendron (Myrtaceae)
  19. Weldenia (Commelinaceae)
  20. Welfia (Arecaceae)
  21. Welwitschia (Welwitschiaceae)
  22. Welwitschiella (Compositae)
  23. Wenchengia (Lamiaceae)
  24. Wendlandia (Rubiaceae)
  25. Wendlandiella (Arecaceae)
  26. Wendtia (Vivianiaceae)
  27. Wentsaiboea (Gesneriaceae)
  28. Wercklea (Malvaceae)
  29. Werckleocereus (Cactaceae)
  30. Werdermannia (Brassicaceae)
  31. Werneria (Compositae)
  32. Westella (Scenedesmaceae)
  33. Westellopsis (Scenedesmaceae)
  34. Westia (Leguminosae)
  35. Westoniella (Compositae)
  36. Westringia (Lamiaceae)
  37. Wetria (Euphorbiaceae)
  38. Wettinia (Arecaceae)
  39. Wettsteinia (Adelanthaceae)
  40. Wettsteiniola (Podostemaceae)
  41. Weymouthia (Meteoriaceae)

Wh[uredi VE | uredi]

  1. Whidbeyella (Scinaiaceae)
  2. Whiteochloa (Poaceae)
  3. Whiteodendron (Myrtaceae)
  4. Whitfieldia (Acanthaceae)
  5. Whyanbeelia (Picrodendraceae)
  6. Whytockia (Gesneriaceae)

Wi[uredi VE | uredi]

  1. Wiborgia (Leguminosae)
  2. Widdringtonia (Cupressaceae)
  3. Widgrenia (Apocynaceae)
  4. Wielandia (Phyllanthaceae)
  5. Wiesnerella (Wiesnerellaceae)
  6. Wiesneria (Alismataceae)
  7. Wigandia (Boraginaceae)
  8. Wigginsia (Cactaceae)
  9. Wightia (Paulowniaceae)
  10. Wijkia (Sematophyllaceae)
  11. Wikstroemia (Thymelaeaceae)
  12. Wilbrandia (Cucurbitaceae)
  13. Wildemania (Bangiaceae)
  14. Wildia (Erpodiaceae)
  15. Wilhelmsia (Caryophyllaceae)
  16. Wilkesia (Compositae)
  17. Wilkiea (Monimiaceae)
  18. Willardia (Leguminosae)
  19. Willdenowia (Restionaceae)
  20. Willea (Scenedesmaceae)
  21. Willeella (Cladophoraceae)
  22. Willemetia (Compositae)
  23. Willia (Pottiaceae)
  24. Williamodendron (Lauraceae)
  25. Willisia (Podostemaceae)
  26. Willkommia (Poaceae)
  27. Willoughbya (Compositae)
  28. Willughbeia (Apocynaceae)
  29. Wilsoniella (Ditrichaceae)
  30. Wimmerella (Campanulaceae)
  31. Wimmeria (Celastraceae)
  32. Windsorina (Rapateaceae)
  33. Winifredia (Restionaceae)
  34. Winklera (Brassicaceae)
  35. Wislizenia (Cleomaceae)
  36. Wislouchiella (Phacotaceae)
  37. Wissadula (Malvaceae)
  38. Wisteria (Leguminosae)
  39. Withania (Solanaceae)
  40. Witheringia (Solanaceae)
  41. Witsenia (Iridaceae)
  42. Wittmackanthus (Rubiaceae)
  43. Wittrockiella (Pithophoraceae)

Wo[uredi VE | uredi]

  1. Wodyetia (Arecaceae)
  2. Wolffia (Araceae)
  3. Wolffiella (Araceae)
  4. Wollemia (Araucariaceae)
  5. Woodburnia (Araliaceae)
  6. Woodfordia (Lythraceae)
  7. Woodsia (Woodsiaceae)
  8. Woodwardia (Blechnaceae)
  9. Woollsia (Ericaceae)
  10. Wormskioldia (Passifloraceae)
  11. Worsleya (Amaryllidaceae)

Wr[uredi VE | uredi]

  1. Wrightia (Apocynaceae)
  2. Wrixonia (Lamiaceae)

Wu[uredi VE | uredi]

  1. Wulfenia (Plantaginaceae)
  2. Wulfeniopsis (Plantaginaceae)
  3. Wulffia (Compositae)
  4. Wullschlaegelia (Orchidaceae)
  5. Wurdackanthus (Gentianaceae)
  6. Wurdastom (Melastomataceae)
  7. Wurmbea (Colchicaceae)

Wy[uredi VE | uredi]

  1. Wyethia (Compositae)

Izvori[uredi VE | uredi]