Razgovor sa suradnikom:Bandarko

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Bandarko, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.

Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Uređivanje možete vježbati na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići. Probleme s uređivanjem ili s postupanjem drugih suradnika dajte na pažnju administratorima.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete ili ili tako da napišete četiri tilde, što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Svoju suradničku stranicu imena »Suradnik:Bandarko« možete uređivati po želji, u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili namjeravate stvoriti.

Molimo Vas da prilikom uređivanja ne stavljajte radove zaštićene autorskim pravima bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili ga jednostavno dodajte ovdje, a to obvezno napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.

If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of the Croatian Wikipedia.

Još jednom, dobro došli! — Prethodni nepotpisani komentar napisala je The Yennefer (razgovordoprinosi)

Uređivanje i wikistil[uredi kôd]

Pozdrav @Bandarko,

drago mi je da ste se pridružili hrvatskoj wikipediji. Molila bih Vas da obratite pozornost na wikipedijski stil i to da načelno nije dopušteno prepisivanje sadržaja zbog autorskih prava. To sam primjetila na ovoj stranici. Ako zatrebate pomoć, slobodno mi se obratite.

Lp, The Yennefer (razgovor) 20:59, 21. siječnja 2023. (CET)[odgovori]

Pozdrav, niti jedan dio nije prepisan već sam ga ja osobno stvorio. Molim na koji dio se referirate. Lijepi pozdrav. Bandarko (razgovor) 21:13, 21. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
Crveno označen dio na ovoj stranici. Lp,The Yennefer (razgovor) 21:24, 21. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
To je moj tekst u cijelosti sa službene stranice www.radiocrash.net. Mogu se referirati ako treba na www.radocrash.net. Lp Bandarko (razgovor) 21:27, 21. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
Nisam bila svjesna da ste vi autor izvornog teksta. Lp, The Yennefer (razgovor) 11:07, 22. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
Hvala na savjetima. S obzirom da sam se tek jučer uključio u Wikipediu svakako bi bio zahvalan da mi sugerirate kako poboljšati stranicu. Vidim da sada ona ima dvije oznake kako nije optimizirana. Maknuo sam suvišan tekst i ostavio samo činjenice i bitne informacije. S obzirom da sam akademski obrazovan pokušavam se držati pravila oko pisanja tekstova :) (mada ih dugo nisam pisao) Srdačan pozdrav. dban Bandarko (razgovor) 13:17, 22. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
@The Yennefer, patrolirajući sam naišao na ovaj odgovor. – Croxyz💬 23:31, 21. siječnja 2023. (CET)[odgovori]
Hvala i lp, The Yennefer (razgovor) 11:06, 22. siječnja 2023. (CET)[odgovori]

Croatia 925 razgovor 21:28, 13. prosinca 2023. (CET)[odgovori]