Razgovor sa suradnikom:Dewalko

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dewalko, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Dewalko") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 13:00, 4. rujna 2020. (CEST)

Aleksandar Vučić[uredi kôd]

Dewalko, što nije u redu sa našom fotografijom Aleksandra Vučića? --Mark7747 (razgovor) 15:27, 5. listopada 2020. (CEST)

Pravi Vučić je na ovoj drugoj nasmijan stil nije uopće njegov stil.--Dewalko (razgovor) 15:32, 5. listopada 2020. (CEST)

Prvo, molim te ukoliko već odgovaraš na tvojoj SZR tada me spomeni (ping). Ili se prebaci na moju SZR. U protivnom je teško dobiti povratnu informaciju. Apropos Foto-Vučić: možda čitatelji hr.wiki imaju drugačiju percepciju iste. Prepusti to molim te njima da odluče. Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 15:35, 5. listopada 2020. (CEST)

Hram svetog Save[uredi kôd]

Dewalko, radi čega si uklonio galeriju iz tog članka? --Mark7747 (razgovor) 14:27, 21. siječnja 2021. (CET)

Ja sam ih i postavio i nije mi se svidjelo smatrao sam to osobnim činom vandalizma stavljati više od 3 fotke na tako mali članak. Nepotrebno. --Dewalko (razgovor) 20:31, 1. veljače 2021. (CET)

Hram sv. Save je jedna bitna (ne samo) građevina. Moje je mišljenje da par fotki više - u tom članku - ne bi trebao biti problem. Dapače. Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 20:48, 1. veljače 2021. (CET)

Izmjene u člancima Beograd i Srbija[uredi kôd]

Dewalko molim te u buduće, kada uređuješ bilo što da u sažetku napišeš što si napravio i zašto. Ovakva uređivanja mogu se smatrati vandalizmom.--Kraljnnm (razgovor) 14:47, 21. siječnja 2021. (CET)

Vizualni izgled bio je na žalost uglavnom moj raniji pothvat pa sam odlučio samo obrisati sve svoje ranije radove.--Dewalko (razgovor) 20:33, 1. veljače 2021. (CET)

Opis slike[uredi kôd]

Meni se čini da se na novoj slici ne vidi križ, a i da je mauzolej obnovljen?--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:28, 9. travnja 2021. (CEST)

Polako ....pa to je proces...traje...ne brini ja sam Vukovarac. Dobro znam stanje na terenu. Dodat cu i prije ovoga sam pregledao i vidio.--Dewalko (razgovor) 00:52, 10. travnja 2021. (CEST)