Razgovor sa suradnikom:Kraljnnm

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Arhiv

Arhiv


1 2 3 4

Arhiviranje[uredi]

[1] Dodao sam ti predloške {{ArhivPočetak}} i {{ArhivKraj}}. Face-angel.svg

Ako želiš možeš dodat' ovaj: {{Arhiv razgovora|Kraljnnm}} predložak na SZR. Face-smile.svg Srdačan pozdrav, MateoKatanaCRO (razgovor) 21:55, 23. lipnja 2018. (CEST)

[2] Zahvaljujem se! Smile.png --MateoKatanaCRO (razgovor) 12:03, 24. lipnja 2018. (CEST)

Poveznice[uredi]

[3], [4], [5], ... Valja imati mjeru i ne pretjerivati s poveznicama. Povezuju se bitni pojmovi za članak, a ne (skoro) sve o čemu postoje članci (kao npr. kalendarske godine).--MaGaporuči mi 13:07, 24. lipnja 2018. (CEST)

Prijevod engleski beta[uredi]

Pozdrav, pokušala sam koristiti doptupan translator u beta fazi, no javlja mi grešku da nemam dozvolu. Molim vas pomoć. Hvala i lp, Mirjana — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mdroptina (razgovordoprinosi) 14:16, 26. lipnja 2018. (CET)

Zbunjivanje novih suradnika?[uredi]

[6] Gdje je to suradnik postavio slike na hr.wp?--MaGaporuči mi 16:51, 26. lipnja 2018. (CEST)

Zbunjivanje novih suradnika - II. put[uredi]

Suradniku Mdroptina si uredno zalijepio dobrodošlicu s uvodnim tečajem, i onda na njegovo jednostavno pitanje nemaš odgovor. Čemu onda zbunjivanje novog suradnika guranjem tamo gdje ti nije mjesto?--MaGaporuči mi 16:59, 26. lipnja 2018. (CEST)

Odg.: Vandalizam[uredi]

Je, vandalizam je [7]. Čim se nije potrudio napisati kvačice, nije pazio na velika i mala slova, a sadržajem je jasno da je netočno, to je vandalizam. Kubura (razgovor) 21:44, 26. lipnja 2018. (CEST)

Zbunjivanje - nastavak[uredi]

Ako se želi suradniku pomoći, onda mu se treba ukazati na konkretni problem, a ne mu napisati da pročita upute prije postavljanja bilo kakvih slika. Evo, mene zanima u čemu je problem s njegovim slikama... Pretvorio sam se u uho (tj. u oko). Također me zanima znaš li gdje su slike postavljene, lokalno ili na ZP?--MaGaporuči mi 17:44, 28. lipnja 2018. (CEST)

Varaš se u oba slučaja: slike su na ZP-u i licencija im ne nedostaje (ni onda, a ni sada).--MaGaporuči mi 18:00, 28. lipnja 2018. (CEST)

Netočno, opet. U utorak, 26. lipnja suradnik je postavio datoteke na ZP, i na njima od tada nema izmjena, a imaju licencije. Što se tiče lokalnog postavljanja, u evidenciji brisanja nema brisanja nikakvih datoteka niti na taj dan, niti sutra (27. lipnja), a ni danas (28. lipnja). U prijevodu - ako laže koza - ne laže rog. Lijepo molim.--MaGaporuči mi 19:00, 28. lipnja 2018. (CEST) [8] Citiram: ...ali koliko se sjećam slike nisu bile stavljene na Zajednički poslužitelj nego lokalno'..., pa te citiram ovdje: ...niti su bile na ZP-u... Dva puta govoriš kako nisu bile na ZP-u (a jesu!). Ako su (kako ti dva puta kažeš) bile lokalno postavljene, a sada ih nema, niti ih ima u evidenciji brisanja, gdje su te koje su (kao) lokalno postavljene?--MaGaporuči mi 19:24, 28. lipnja 2018. (CEST)

Očito si slabo vidio. Da ne ponavljam, sve je rečeno u pasusu iznad. Pogledaj doprinose suradnika Mdroptina, pogledaj evidenciju brisanja pa onda opet reci da su bile postavljene lokalno.--MaGaporuči mi 18:19, 29. lipnja 2018. (CEST)

Otvaranje stranice za predlaganje članaka za status Izabranoga članka, kao i vlastiti prijedlozi na otvorenoj stranici za predlaganje članaka[uredi]

Bok, Kraljnnm,

lijepo bih molio da prijedloge stvaraš automatskom funkcijom. Rabeći automatsku funkciju smanjuje se mogućnost pogrješke, za razliku od ručne metode (izreži, preslikaj, zalijepi). Ovako izgleda kad se odvojeno snimanju začetak stranice (otvaranje stranice) i vlastiti prijedlog: primjer. Iz prethodno navedenog primjera vidljiv je i automatizirani sažetak, po kom se može utvrditi je li suradnik rabio automatsku funkciju za predlaganje članaka ili je radio na ručni način.

Suradnici koji neznaju kako bi otvorili stranicu za glasovanje unutar projektne stranice wikipedija: izabrani članci/Prijedlozi za izabrane članke, a istovremeno snimili i vlastiti prijedlog, trebaju to dvoje (otvaranje; snimanje prijedloga) raditi odvojeno (u dva poteza; tj. u dva odvojena snimanja).

Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdravi, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 2,16; 1. srpnja 2018. (SEV)

Status ophoditelja[uredi]

Bez ljutnje, ali nakon ove dopune članka koji si započeo imam osjećaj da ti ne znaš šta zapravo radi ophoditelj.--MaGaporuči mi 11:36, 2. rujna 2018. (CEST)

Ista stvar i ovdje i ovdje po čemu se vidi da mnoge stvari na wikipediji još ne poznaješ. Osim toga, od tolikog ponuđenog na stranicama SDP-a, o Bauku si uspio izvući cijele dvije rečenice. Članci o Luisu de Carlosu, Siniši Hajdašu Dončiću, Juanu Padrósu su prebačeni na SZR na doradu. Članci na indijanskom hrvatskom ne mogu ostati u GIP-u, žao mi je. Članci o Orsatu Miljeniću, Darku Horvatu, Ivanu Kovačiću, Goranu Mariću (ne želim dalje nabrajati) ispod svake kritike. O hrvatskim političarima - cijela jedna rečenica, nema sortiranja, nema kategorija... Brutalno, ali istinito: daleko je za tebe status ophoditelja.--MaGaporuči mi 12:29, 2. rujna 2018. (CEST)

Kandidatura članka za 52. tjedan 2018.[uredi]

Bok, Kraljnnm,

glede ovoga prijedoga:

Lijepo bih te zamolio da razmisliš o kandidaturi članka Nikola Tesla za status Izabranoga članka na wikipediji na hrvatskome jeziku, a iz razloga navedenih na prošloj stranici za predlaganje članaka za 38. tjedan 2017. godine. Dodatno, članak je idalje prijeporan te sadržava neprikladnu uvodnu rečenicu i neprikladne tvrdnje o Teslinom dnevniku. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,31; 7. studenoga 2018. (SEV)

Bok, Kraljnnm,
može li se očekivati da revertiraš svoju izmjenu na stranici? Hvala na pomoći i na trudu koji ulažeš u wikipediju na hrvatskome jeziku. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 9,25; 8. studenoga 2018. (SEV)

Potpisivanje na suradničkim stranicama za razgovor[uredi]

Cijenjeni, Kraljnnm,

u svezi i glede: https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Nesmir_Kudilovic&diff=5160585&oldid=5160052

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,43; 9. studenoga 2018. (SEV)

Potpis vector 2010.jpg

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na sličicu potpisa u alatnoj vrpci prikazanoj na slici desno. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav,

-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,43; 9. studenoga 2018. (SEV)

Nagrada[uredi]

Hvala za nagradu! --Jure Grm, 2. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućeosamnaeste u 22:56.

Hvala za nagradu. --Domjanovic (razgovor) 09:49, 3. prosinca 2018. (CET)
Ma ništa :D -Kraljnnm (razgovor) 21:51, 6. prosinca 2018. (CET)
Evo da se i ja pridružim, hvala ti puno na dodijeljenoj nagradi! --Dvanaesti Igrač 23:46, 10. prosinca 2018. (CET)

Strani jezici[uredi]

fala lipa na upozorenju --Zeljko (razgovor) 21:50, 6. prosinca 2018. (CET)

  • E to se zove suradnja. Ajde uživaj --Zeljko (razgovor) 22:39, 6. prosinca 2018. (CET)

Vandalizmi[uredi]

Bok Kraljnnme, navratio sam da ti dam dva savjeta;

  1. Kad administratore obavještavaš o vandalizmu kojeg bi bilo poželjno sakriti, bolje da im zalijepiš link (URL) vandalizma nego li ime same stranice.
    (npr. ovako [https://hr.wikipedia.org/w/index.php?diff=5177252&oldid=5074569&title=Geotermalna_energija].)
  2. Također ako je članak na stranome jeziku, a kamoli na stranome pismu, svakako označi taj članak za brisanje s predloškom {{bris}}.
Toliko zasad. Srdačan pozdrav, Dvanaesti Igrač 12:42, 11. prosinca 2018. (CET)

Želio bih zahvaliti...[uredi]

...na dodijeljenoj mi, vrlo originalnoj nagradi, hvala ti puno! Face-smile.svg --Pajo Pajimir 22:08, 23. prosinca 2018. (CET)

Dopusnica[uredi]

Samo [9][10] Moraš proslijediti e-mail netkom od nas administratora. Kubura (razgovor) 02:03, 8. siječnja 2019. (CET)

Nije mi stigao. Ako ti je stigao e-mail (meni je stigla potvrda da sam poslao), onda napravi ovo: klikni na "odgovori" (ili "reply"), zalijepi željeni tekst u e-mail kojim mi odgovaraš i onda mi pošalji taj e-mail. Kubura (razgovor) 15:17, 6. veljače 2019. (CET)

Istovremeno uređivanje[uredi]

Budi strpljiv, još pišem :D --Bruckermann (razgovor) 18:24, 2. veljače 2019. (CET)

Sitnica[uredi]

Bok kolega! Pripazi na ovakve sitnice kao kod Mirka Vidovića. Samo polako i usredotočeno, neće ti članak pobjeći. Face-wink.svgFace-badtooth.svg Srdačan pozdrav, Mateo Katana 14:08, 3. veljače 2019. (CET)

Nagrada II.[uredi]

Hvala na nagradi. Dodijelio sam i tebi jednu :) --Mateo K 01 (razgovor) 18:12, 3. veljače 2019. (CET)

Oglašavanje i ostali podatci[uredi]

Poštovani, rad na Wikipediji često nije jednostavan, potrebno je:

  • pretpostavljati tuđu dobru namjeru, sukladno Wikipedija:Pretpostavite dobru namjeru, što u realnosti ne mora biti tako (npr. netko može oglašavati nekoga drugoga bez dogovora)
  • u skladu s našim pravilima, potrebno je ne samo ukloniti reklamu, nego i zaštititi osobu čiji su navodni podatci objavljeni, jer ne možemo znati tko ih je zaista objavio, a to je moguće samo uklanjanjem suvišnih osobnih podataka (adrese, telefona, slično)

Adresa e-pošte je negdje na sredini, iako je relativno malen broj suradnika Wikipedije javno objavljuje (boje se spama), ako netko baš želi objaviti svoju adresu e-pošte, nemamo pravilo koje to zabranjuje. SpeedyGonsales 22:00, 5. veljače 2019. (CET)

Evo čekan[uredi]

Evo čekan da sustav povuče :) Kubura (razgovor) 20:20, 8. veljače 2019. (CET)

Je, stiglo je :) Kubura (razgovor) 20:51, 8. veljače 2019. (CET)

Nagrada[uredi]

Hvala na nagradi. ;) − Hmxhmx 15:58, 11. veljače 2019. (CET)

RE: Predlošci[uredi]

1. Sve informacije u svijetu su vrijedne, čak i ako danas mislimo da možda neće biti, nakon 100 godina.

2. Kineski zid nije bio izgrađen za jedan dan.

3. Sve treba vremena i prakse. Slobodno pomozite pri prijevodima predložaka. Srdačan pozdrav.Noramiao (razgovor) 11:16, 12. veljače 2019. (CET)

Hvala ! Treba mi hitno. Srdačan pozdrav.Noramiao (razgovor) 11:26, 12. veljače 2019. (CET)