Razgovor sa suradnikom:Downluke

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! Roberta F. 10:54, 26. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Umjesto "Image" bi trebalo koristiti "Slika", ipak je ovo Wikipedija na hrvatskom jeziku, ako zatreba kakva pomoć slobodno pitaj, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 15:51, 24. veljača 2008. (CET)

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na tipku prikazanu na slici desno. Hvala na razumijevanju.

--Dalibor Bosits © 16:52, 24. veljača 2008. (CET)

Promjena suradničkog imena[uredi kôd]

Downluke, vidjeh tvoj zahtjev za promjenu suradničkog imena, pa te pitam, jesi li siguran da želiš raditi na Wikipediji pod vlastitim imenom (pretpostavljam da ti je to pravo ime), a i Pejic ne mora biti Pejic, već može biti i Pejić ako je tako ispravnije. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 22:19, 29. veljača 2008. (CET)


Pozdrav,

Predomislio sam se i mislim da nema potrebe da mi mijenjate suradničko ime. Potpisivat ću se sa Luka Pejic. Thanks! :)

P.S. Sorry zbog tehničkih pogreški. Tek sam nedavno počeo uređivati tekstove, tako da još učim. Sve u svemu, namjeravam postaviti nekoliko svojih seminara sa fakulteta. --downluke 00:44, 1. ožujak 2008. (CET)

Downluke, kako želiš, a slobodno rabi i dijakritike u pisanju imena. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:50, 1. ožujak 2008. (CET)
Možete li mi objasniti zašto uklanjate sadržaj s stranica za razgovor?--Saxum (razgovor) 18:24, 2. srpanj 2008. (CEST)
Izbrisao sam svoje potpise gdje naglašavam kako je riječ o mojim seminarskim radovima sa fakulteta , jer smatram da su to ipak nepotrebne informacije, te sam maknuo obavijest o provjeri vanjskih poveznica u članku o babilonskoj kuli koja tamo stoji već nekoliko mjeseci ali se ništa ne događa, iako su vanjske poveznice uređene u skladu s pravilima.--downluke 18:32, 2. srpanj 2008. (CEST)

Wikipediziranje članaka![uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga književnoga jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Jure Grm, 16. dana mjeseca svibnja, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 13:41.

Prikaži[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.Kubura (razgovor) 07:09, 14. lipnja 2015. (CEST)[odgovori]