Razgovor sa suradnikom:Drazetad

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --

Treecko

23:23, 1. prosinac 2006. (CET) 23:20, 1. prosinac 2006. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 20:33, 21. prosinac 2006. (CET)

E-mail[uredi kôd]

Bok,

Bi li ti bio problem unijeti e-mail u svoje postavke? Trebao bi te nesto pitati offline. --Ante Perkovic (razgovor) 14:34, 22. kolovoz 2008. (CEST)

NK[uredi kôd]

Bog Drazetad!

Iskreno ne znam puno o tomu, ali ono što znam je vrlo jednostavna činjenica – u Republici Hrvatskoj je službeni jezik – hrvatski jezik. Vjerojatno se klub, prigodom upisivanja u sudski registar kod Trgovačkoga suda u Osijeku, upisao pod tim nazivom. Također je vrlo vjerojatno tako i po klupskomu statutu. Nego, ako znaš, naravno, reci – zašto su ova dva članka tako različita?

Mislim na ova dva dolje:

Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 22:45, 4. srpnja 2010. (CEST)

Upitnici i ostali[uredi kôd]

Ne znam rade li tako na drugim wikipedijama, ali se kod nas primjedbe na članak pišu na SZR članka, a ne unutar samog članka. Ispravite me ako sam u krivu.--MaGaporuči mi 14:30, 11. rujna 2015. (CEST)

Zaista se ne mogu načuditi suradniku koji na matičnoj wikipediji ima više od 120 tisuća uređivanja. Ponajprije, ocjenjivati da autor članka nema pojma o čemu piše je pomalo nepristojno. Moguće je da se razumije, ali je krivo preveo. Možda mu je u presudnom trenu zazvonio telefon pa je rečenica ispala takva kakva je. Rješenja je više: a) napraviti odgovarajuću izmjenu (naravno, uz navođenje izvora) u članku; b) kontaktirati autora članka i naći zajedničko rješenje. U svakom slučaju, sve je bolje osim postavljanja upitnika [1] u samom članku, što valjda ne rade ni wikipočetnici. Usput budi rečeno, autor je napravio neke izmjene u članku, cijelih 9 minuta nakon primjedbe na SZR članka, tako da priča o nereagiranju baš i ne stoji.--MaGaporuči mi 09:30, 21. listopada 2015. (CEST)

Nisam ulazio u srž promjene, jedino što sam registrirao je to da je autor članka napravio izmjenu par minuta nakon primjedbe (...autor je napravio neke izmjene u članku..., naglasak na neke). Iznad sam već napisao moguća rješenja (svejedno, varijanta a ili b) pa ne znam u čemu je problem. Puno buke nizašto: sve ovo vrijeme dok razgovaraš sa mnom, mogao si ispraviti i stvar riješena.--MaGaporuči mi 13:56, 21. listopada 2015. (CEST)

Sad tek vidim da si ti promašio ceo fudbal, a i (čini se) poantu wikipedije: čuvaj ti svoje znanje za sebe, bez brige, nitko ti ga neće ukrasti. Harmonični pozdrav.--MaGaporuči mi 14:47, 21. listopada 2015. (CEST)