Razgovor sa suradnikom:Robertnikola/Arhiv 1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje - pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian language: This is welcome message sent to new users of hr (Croatian) Wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Kingstone 93 22:34, 17. siječnja 2010. (CET)

Dobrodošli[uredi]

Još jednom dobrodošli. Primjetio sam da ste odmah počeli s pisanjem članka što je pohvalno, i dobro vam ide. No vaš članak Best buy award nije po standardima Wikipedije, nema wikipoveznice, kategoriju i međuwiki poveznice. To se događa svim suradnicima u početku. Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj, a ukoliko imate nejasnoća slobodno mi se javite na mojoj stranici za razgovor pa ćemo ih zajedno rješiti. Sretno u daljnjem radu. --Kingstone 93 23:46, 17. siječnja 2010. (CET)

Obavijest[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Adria Traveller bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost i dodati wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Flopy razgovor 17:36, 18. siječnja 2010. (CET)

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Adria zeitung bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost i dodati wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Flopy razgovor 09:30, 19. siječnja 2010. (CET)

Reklamiranje[uredi]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose Wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal, ne postavljate na Wikipediju, s obzirom da Wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi na Wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju. --Roberta F. 11:14, 9. listopada 2011. (CEST)

Što Wikipedija nije[uredi]

Robertenikola, Wikipedija je slobodna enciklopedija i ne postoji obaveza objavljivanja sadržaja. Ne postoji sporazum ili dogovor između vas i Wikipedije u vezi Vašeg korištenja ili modificiranja ovih informacija izvan okvira Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 licencije i GNU licencije za slobodnu dokumentaciju (GFDL); niti je itko na Wikipediji odgovoran ako netko izmijeni, uredi, promijeni ili ukloni bilo koju informaciju koju ste možda postavili na Wikipediji ili bilo kojem s njom povezanih projekata. Wikipedija je enciklopedija. Sustav o kojem ste pisali, budući da očito nije općepoznat, ne može se smatrati značajnim ako za njega niste naveli barem jedan pouzdan i dostatan sekundarni izvor, koji je intelektualno neovisan i neovisan od samog predmeta. Primarni izvori tipa QUDAL koji navodite može se rabiti kao potvrda sadržaju, iako 9. listopada 2011. na samoj stranicim (www.qudal.com) nema tekstualnog sadržaja koji bi ponudio bilo kakvu informaciju, ali i da ima sadržaja oni ne pridonose dokazivanju značajnosti predmeta u pitanju. Vaši doprinosi mogu se označiti ili kao samopromocija ili plod vašeg osobnog iskustva. Takav pristup stvara sumnju u Vašu dobru namjeru i neutralnost što su osnovni postulati suradnje na ovom projektu. Da ne bi došlo do nepotrebnih nesporazuma, izbjegavajte korištenje "teških" pravnih izraza, i ne pokušavajte stvarati prijeteće ozračje. Za eventualne pravne akcije koje želite pokrenuti upućujemo vas na našu krovnu organizaciju, zakladu Wikimedija. Hvala na razumijevanju --Roberta F. 13:50, 9. listopada 2011. (CEST)

Stranice za razgovor[uredi]

Sadržaji stranica za razgovor se ne uklanjaju (osim očitih psovki i vrijeđanja). Stranica za razgovor se može arhivirati. --Flopy razgovor 21:09, 9. listopada 2011. (CEST)

Zahtjev[uredi]

Robertenikola, stranica je na zahtjev obrisana, a ova se razgovorna stranica može arhivirati i rado ću pomoći u tome. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 02:27, 10. listopada 2011. (CEST)