Razgovor sa suradnikom:Sadko/Arhiva1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Mm.srb, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Mm.srb") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Mateo K 01 (razgovor) 20:05, 1. travnja 2019. (CEST)

Test[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Srpska samostalna stranka uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Mateo K 01 (razgovor) 20:05, 1. travnja 2019. (CEST)

Jezik[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, što ste učinili u članku Srpska samostalna stranka, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. --Mateo K 01 (razgovor) 22:30, 1. travnja 2019. (CEST)

Vandalizam[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 13:16, 3. kolovoza 2019. (CEST)

Nuvola apps important.png Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje na stranici Srbizacija upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. --Mateo K 01 (razgovor) 15:31, 11. rujna 2019. (CEST)

Jezik[uredi kôd]

Nuvola apps important.svg Skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik te da doprinosi na drugom jeziku nisu dopušteni. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 13:16, 3. kolovoza 2019. (CEST)

Test[uredi kôd]

Stop hand nuvola.svg Molimo vas ne nastavljajte s besmislenim uređivanjem na Wikipediji: takva se uređivanja smatraju vandalizmom i bit ćete blokirani ako nastavite. Vaš je test upravo uspješno i potpuno uklonjen. Ukoliko želite testirati, molimo Vas rabite stranicu za vježbanje. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:32, 12. prosinca 2019. (CET)

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 3 mjeseca!

Razlog je: osobni napadi i napadačko ponašanje, zanemarivanje uputa, vandalizam, uklanjanje sadržaja stranica


--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:39, 12. prosinca 2019. (CET) zanemarivanje uputa, vandalizam, uklanjanje sadržaja stranica

Uputa (stranice za razgovor)[uredi kôd]

Sadržaj stranica za razgovor se ne briše, nego arhivira. Ovdje je sve točno objašnjeno. --Mateo K 01 (razgovor) 04:39, 16. travnja 2020. (CEST)

Destruktivnost[uredi kôd]

[1] Zamolio bih suradnika da odustane od jeftinih provokacija. --Mateo K 01 (razgovor) 05:00, 16. travnja 2020. (CEST)

Ne razumijem. Tipkovnica (caps lock) mi ne radi kako treba na PC. Pozdrav, Sadko (razgovor) 13:43, 16. travnja 2020. (CEST)
Čitajući tvoje prethodne izjave rekao bih da to nije baš vjerojatno. --Mateo K 01 (razgovor) 14:45, 16. travnja 2020. (CEST)
Zadržavam pravo da se ne složim, Mateo. Sadko (razgovor) 14:48, 16. travnja 2020. (CEST)

Branka Magaš[uredi kôd]

[2] Branka Magaš nije omalovažena auktorica. Kubura (razgovor) 21:21, 1. lipnja 2020. (CEST)

Taman koliko i ti nisi omalovaženi ex admin, ex kao Jugoslavija. Sadko (razgovor) 19:05, 27. veljače 2021. (CET)

Sažetci[uredi kôd]

Sažetci promjena nisu mjesto za omalovažavanje drugih suradnika ili projekta. --Argo Navis (razgovor) 18:35, 27. veljače 2021. (CET)

Jeste blam. Vidi posljednje izmjene. Blamčina i zloupotreba Slobodne enciklopedije. To je moj stav. Hvala. Sadko (razgovor) 19:04, 27. veljače 2021. (CET)

Kategorija:Sto najznamenitijih Srba po SANU[uredi kôd]

Možeš pojasniti tvoj revert Sadk? --Mark7747gremlin me 18:58, 27. veljače 2021. (CET)

Šta ti tačno nije jasno? Sadko (razgovor) 19:04, 27. veljače 2021. (CET)