Razgovor sa suradnikom:Tycho Brahe

  Izvor: Wikipedija
  Arhiva

  Arhiva


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  11 12

  Internet-group-chat.svg
  Ostavite mi novu poruku OVDJE

  Problem[uredi kôd]

  Ante, molim te riješi problem Apolona i Najljepšeg čovjeka Kingstone 93 00:28, 15. svibanj 2007. (CEST)

  Bok Ante, možeš pomoći oko slika za sistem srodstva sa en-wiki. --Zeljko 12:50, 15. svibanj 2007. (CEST)

  Tko, šta, gdje? :). Inače, prezauzet sam, bojim se da ćeš morat zamolit nekog drugog :(. --Tycho Brahe 12:51, 15. svibanj 2007. (CEST)

  Pozdrav! Budući da je tekst o Francoisu Cevertu sređen, možeš li ga premjestiti iz razgovora u normalnu stranicu gdje mu je mjesto?--palmofan 00:48, 22. svibanj 2007. (CEST)

  Momčino vidim da si ti zadnji uređivao članak o maksimiru (stadion). Htio bih unijeti infobox kao kod poljskog članka, pokušao sam ga copy paste-at, ali kad pogledam na "pokaži kako će izgledati" ne pojavi se ništa. Možeš li kako pomoći. Thx— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Trpimir (razgovordoprinosi) 13:41, 31. svibnja 2007.

  Ime od kategorije[uredi kôd]

  Tycho, rekcija za ovaj slučaj je:
  Sport na Novom Zelandu, ne Sport u Novom Zelandu. Kubura 13:08, 9. srpanj 2007. (CEST)

  Samo jedna kratka molba[uredi kôd]

  Ako možeš bacit oko na ovaj predložak {{Hrvatski premijeri}}. Negdje curi! Pogledaj dole na dnu članka Prva Vlada Republike Hrvatske, ulaze mi poveznice u predložak. Hvala --Suradnik13 10:43, 25. srpanj 2007. (CEST)

  Općine again[uredi kôd]

  Ne bi li bilo bolje da odmah ova naselja u BiH kategoriziraš po općinama umjesto da ih sve stavljaš u kategoriju naselja u BiH? Kasnije će biti teže (znam iz iskustva)--Suradnik13 13:57, 25. srpanj 2007. (CEST)

  Ovaj dio posla ce bit gotov uskoro, a nastavak slijedi tek na jesen, kad se vrati suradnik:Melzer. Osim toga, dosta je stvari nejasno i posaci su sturi. Mislio sam i o spomenutoj opciji, ali nisam siguran da uopce mogu napisati vise od ovih par clanaka. --Tycho Brahe 14:01, 25. srpanj 2007. (CEST)
  Osim toga, mislim stvari rjesavat i sa skupnim predloscima, a dobar dio ce trebat raspravit i sa ostalim zainteresiranim suradnicima. Sad samo stvaram wp i povremeno se igram sa strane. --Tycho Brahe 14:03, 25. srpanj 2007. (CEST)
  Možda ti pomogne [1]. Ono što ti može pomoći to su dostupni prostorni planovi federalnih kantona (evo primjer).
  Međutim, ono što meni nije jasno: vidi popis i Zakon. Zašto mi imamo članak Doboj, a ne Doboj Istok i Doboj Jug ( Tycho Brahe popravio wp), i zašto piše da u njemu piše da je Doboj općina i grad, što je apsurdno. Doboj je Daytonom dodjeljen RS, a onda su se od bivše općine odvojili djelovi.Ima još takvih primjera.--Suradnik13 15:26, 25. srpanj 2007. (CEST)
  Doboj je općina i grad, sta je tu apsurdno? --Tycho Brahe 15:29, 25. srpanj 2007. (CEST)
  Ne može istodobno biti kruška i jabuka. Doboj je grad. Doboj Istok i Doboj Jug su općine. Baci oko na bosansku wiki --193.198.128.42 22:03, 28. srpanj 2007. (CEST)
  bs:Doboj je u kategorijama "Gradovi Bosne i Hercegovine" i "Općine Bosne i Hercegovine". Pozdrav. --Tycho Brahe 14:28, 31. srpanj 2007. (CEST)

  EP[uredi kôd]

  Pusti, radim sada. Kubura 10:23, 22. kolovoz 2007. (CEST)

  Još iman sredit nadnevke i rizultate. Kubura 11:44, 22. kolovoz 2007. (CEST)

  Izvori ekonomski rast[uredi kôd]

  izvora je jako puno, nema potrebe da ih nabrajam al da je točno je točno, ako ne vjerujes put u svučilišnu knižnicu i na provjeravanje....— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Demonic~hrwiki (razgovordoprinosi) 02:25, 8. listopada 2007. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Horoskopski znakovi i izvori[uredi kôd]

  Izvori su potrebni kad se piše o povijesti, stanovništvu, znanosti, ali kad se radi o astrologiji pomalo je upitan smisao ovog predloška :-) SpeedyGonsales 23:31, 6. veljača 2008. (CET).

  Obavijest za slike[uredi kôd]

  Nuvola apps important.svg
  Stop hand.svg
  Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

  Suradniče,

  Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

  Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

  Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

  Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

  Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

  Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

  Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

  Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

  Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

  Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
  Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

  Jazavci[uredi kôd]

  Whoops, zaboravih maknut poveznicu (samo je jedna, koliko primjetih) kad sam kopirao taksokvir s druge wiki. Thnx na upozorenju. :)--Treecko 15:41, 17. srpanj 2008. (CEST)

  Hmm... Ipak su dvije. :))--Treecko 15:43, 17. srpanj 2008. (CEST)
  Bacih oko; Mellivorinae i Taxidiinae tamo su zasebni (a i u našem članku o kunama su). Budem ih maknuo i s taksokvira.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Treecko (razgovordoprinosi) 15:47, 17. srpnja 2008. (CEST)Odgovor[odgovori]

  RIchard Stallman[uredi kôd]

  Ne znam šta ti je bilo da napišeš ovaj članak, ali pomalo je zabavan članak. Na djelu kad si rekao linux/BSD. Lijepa ironija. Anyway, editing. --Paxcoder 11:19, 11. ožujak 2009. (CET)

  Saxum mi je rekao da to nisi ti napisao. User koji je to napisao je trebao dobiti ovo gore, ne ti. Ispričavam se, valjda sam krivo usporedio editove. Nadam se da mi ne zamjeraš. Ne idu mi ove stranice za razgovor. *shakes head*. Sorry još jednom. --Paxcoder 14:36, 12. ožujak 2009. (CET)

  Bošnjaci[uredi kôd]

  Koliko vidim Vi ste autor članka Bošnjaci ? Mislim da ste dobro obradili ovu temu, ali želim Vma dati par napomena: -poređenje Bošnjaka i Perzijanaca (Iranca) u smislu njihove kulture i književnosti je teško vršiti, jer su prije islamizacije Perzijanci imali razvijenu književnost, filozofiju itd dok Bošnjaci to nisu imali (kao ni većina drugih naroda Eurobe u ranom srednjem vijeku) -prije dolaska Turaka narod na području Bosne je bio "slab u vjeri" o čemu postoje povijesni dokumenti tako da su islamski misionari koji su vršili islamizaciju tu naišli na "plodno tlo" -prema mnogim islamskim teolozima kao što je npr. Egipćanin Sayyid Qutb "Musliman nema nacionalnost" što je dodatno iskompliciralo nacionalno opredjeljivanje kod Bošnjaka kao 99,9% islamskog naroda (Alija Izetbegović je bio sličnog razmišljanja kao Sayyid Qutb, a također i kralj Saudijske Arabije Faisal koji je po tom pitanju bio u sukobu sa egipatskim predjednikom Nasserom) -mnogi Bošnjački intelektualci su bili iskreni komunisti, a marksizam je po pitanju nacionalnog izjašnjavanja davao gotovo identične stavove kao i islam (čuvena Marxova izjava "Proleteri su ljudi bez domovine") Molim Vas da ove napomene razmotrite i eventualno dopunite članak Bošnjaci - unaprijed hvala. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 62.180.140.217 (razgovordoprinosi) 15:22, 27. srpnja 2011.