Razgovor sa suradnikom:Vatrena ptica/Arhiv 2

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Arhiv 1

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Arhiviranje[uredi]

Carice, propustila si jedan korak u arhiviranju, pa sam to ispravila, jer onako ti je arhiv bio nepovezan. Arhivirati nije potrebno dok se stranica ne poveća s više razgovora. Grafitiranje na stranicama Wikipedije predstavlja oblik vandalizma pisanjem besmislica i takvo se neprimjereno pisanje briše, a osoba koja to radi i kažnjava. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:15, 13. studeni 2007. (CET)

Vanjske poveznice[uredi]

Maro, molim te ukloni vanjsku poveznicu sa svoje suradničke stranice na Neopetse, jer oni nisu dio Wikipedije. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:20, 13. studeni 2007. (CET)

"Selo"[uredi]

Pozdrav,

U Zagrebu, "velikom selu"; bok je kajkavski.

--dnik 09:56, 14. studeni 2007. (CET)
Kako se god trudio/la, govorni jezik (bok) zbilja nema veze niti s "bokom" a niti s "bogom". To je, jednostavno, uobičajeni pozdrav ovdje, u Zagrebu;-) --Branka France 13:53, 15. studeni 2007. (CET)

NE kužim[uredi]

Ne razumijem, zašto si Rinu dao nagradu za umjetnike, nikoju sliku nije stvorio. Ja san Rinov najbolji prijatelj, on nema doma kompjuter nego ja i on zajedno uređujemo članke na informatici.-Bruno B.

Obriši i gotovo, admini sve vide. A ja ti kažem da je taj ili ta balav, i za mene i za tebe, premda mu to nije stavljeno pod nos. --Zeljko 18:18, 16. studeni 2007. (CET)

Zlouporaba više suradničkih računa[uredi]

Pošto pitaš, evo da ti JA odgovorim. :) Po mojem shvaćanju, to ti je uporaba više suradničkih računa od strane iste osobe kako bi se, npr. pobijedilo na glasovanju za izabrani članak ili administratora ili već nešto. Lijep pozdrav! ;) -- Dvorsky 19:34, 16. studeni 2007. (CET)

Ne bih se baš složio, ali ok. :) Primijetio sam i da ti je potpis ovakav:

--Vatrena ptica 19:42, 16. studeni 2007. (CET)Vatrenaptica

Možeš li mi kopirati što ti piše u moje postavke (gore, na vrhu) u 'Vaš nadimak' i da li je označeno 'Običan potpis'? Unaprijed hvala! ;) -- Dvorsky 20:01, 16. studeni 2007. (CET)

Vrijeđanje suradnika[uredi]

Maro, vrijeđao te Bruno koji je napravio čarapka, O, je bio jedan od njih. Njegovi čarapki su sada blokirani, a i on će biti kažnjen, jer takvo ponašanje na Wikipediji nije prihvatljivo. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:03, 16. studeni 2007. (CET)

dinosauri[uredi]

Bokček (sviđa li ti se ovaj pozdrav)!

Kad sam pročitao prvu rečenicu tvog članka pomislio sam da opisuješ mog tatu filozofa (šalim se). Članak ti je dobar ali bi ga trebala malo proširiti, ako imaš još podataka o tom letećem stvoru. Ja u nedjelju najvjerojatnije nastupam na šahovskom turniru pa se nadam da ćeš navijati (izdaleka) za mene. Ja još čekam iznenađenje koje si mi obećala. --Pavo 19:56, 19. studeni 2007. (CET)

Hvala Marice, pošto te ne mogu ponuditi, pojest ću jedan kolač za tebe. --Zeljko 11:01, 23. studeni 2007. (CET)

Liam Howlett[uredi]

Maro, naravno, možeš ukloniti predložak koji upozorava na nedostatak dijakritika, samo, članak je i dalje loše oblikovan, nema uobičajenog zaglavlja kao kod ostalih biografija, a ni podnaslov. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 11:09, 23. studeni 2007. (CET)

dinosauri i ostalo[uredi]

Bokček! Ispričavam se što tek sad reagiram na tvoje poruke, ali imao sam puno učiti a moram se malčice pripremiti i za turnir. Moj tatek nije uopće opasan, ali katkad ima raščupanu frizuru, pa me to asociralo na Eudimorphodona. Hvala ti za smajlića, a želim ti postaviti i jedno pitanje. Što misliš da redakciju MAK-a priupitamo hulimo li više kad se pozdravljamo s bog i to napisano malim slovom? Ej, jedva čekam iznenađenje - radoznao sam!!! --Pavo 00:27, 24. studeni 2007. (CET)

šah i prinosi[uredi]

Pozdravček! Redovno pogledam tvoje prinose i vrlo su zanimljivi. Gdje nalaziš sve te podatke? Nagradu mi zasad nećeš moći poslati jer sam propustio ovaj turnir, a sljedeći je koncem prosinca. Sviđaju li se tebi moji prinosi... --Pavo 20:26, 26. studeni 2007. (CET)

Pazi što pišeš[uredi]

Nemoj se previše hvaliti svojim peticama. Ima zlonamjernih suradnika koji će ti se rugati (po drugim suradnicima to sam i ja) i napisati da dobijaš same jedinice, jer ja poznajem takve (po drugim suradnicima to sam i ja) jer ne volim ljude koji se pretjerano hvale.--Bruno B. 22:46, 27. studeni 2007. (CET)Bruno B.

Aha[uredi]

Ti kažeš da imaš sve petice,bez ijedne četvorke. Kladim se da to nije istina. Nitko ne može imati sve petice zaredom, bez ijedne četvorke. Znam da te ne zanima moje mišljenje, ali tvoje hvaljenje je pjetjerano.--Bruno B. 21:58, 28. studeni 2007. (CET)Bruno B.

onako[uredi]

Pozdravček! Prebaci traku za razgovor na stranicu za razgovor da te ne moram tražiti po Wikiju. Moje prinose možeš pogledati ako skokneš na nedavne promjene pa kad me pronađeš pritisni doprinosi (piše unutar zagrade). --Pavo 23:11, 29. studeni 2007. (CET)

osnovna škola[uredi]

Pozdravček! Bruno i ja smo se nešto dogovarali o pisanju izvrsnog članka, pa ako hoćeš proviri malo na razgovor nas dvojice i napiši što misliš... Ej, hvala ti na onim slasticama. Znaš li ti nešto o pripremanju hrane. Ja sam pustio moju mamu da malo dopuni članak Burek. Pogledaj ako hoćeš... --Pavo 14:40, 1. prosinac 2007. (CET)

Da te ispravim[uredi]

kao što sam i ja napisao krivo tvoj spol, tako i ti nemoj reći "Bruni", nego "Brunu".--Bruno B. 17:37, 1. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

vrapček[uredi]

Pozdravček! Eno ga vrabac dolepršao u nedavne promjene. Uključi se ako hoćeš, ja sam napisao samo dvije-tri rečenice o razmnožavanju vrabaca i stavio taksookvir. Ne znam jesi li pogledala članak Osnovna škola, meni se taj članak učinio prikladnim za akciju koju smo dogovarali! Usput, ne funkcionira ti ona traka za razgovor. --Pavo 18:58, 1. prosinac 2007. (CET)

vrapčići[uredi]

Vatrena ptico! Možemo si dodijeliti nagrade, ali mi se čini da smo još uvijek daleko od zvjezdice. Ja sam uklonio nepotrebnu kategoriju i dodao u taksokvir porodicu (da ne kažem obitelj), rod i vrstu. Kad ćeš ti na spavanje? --Pavo 21:47, 1. prosinac 2007. (CET)

Zahvala[uredi]

Maro, zahvaljujem ti se na nagradama, premjestila sam ih na suradničku stranicu među ostale, drago mi je ako ti nešto pomognem. Lijepi pozdrav :-)) --Roberta F. 02:21, 2. prosinac 2007. (CET)

Bruno i nagrade[uredi]

Onaj tko ti da nagradu, može je i maknuti. A i ti možeš sama maknuti neku neprimjerenu nagradu (ako je ne želiš). SpeedyGonsales 17:02, 2. prosinac 2007. (CET)

Wikiprojekti[uredi]

Maro, da, kad se nešto premjesti na drugi Wikiprojekt onda to stoji tamo, a na Wikipediji se stavi predložak kako na npr. Wikizvoru ima djela tog autora. Možeš pogledati članak Augusta Šenoe, a na Wikizvoru stoji kako Wikipedija ima njegovu biografiju.

Kada te netko vrijeđa, slobodno prijavi administratorima, MayaSimFan je odmah uklonila ružnu "nagradu" koju ti je Bruno B. ostavio i blokirala ga kao neprijavljenog, a sada je SpeedyGonsales i potvrdio da je to Bruno, pa je kažnjen blokadom od tjedan dana, jer na Wikipediji zaista ne trpimo takva nepristojna ponašanja. Lijep pozdrav marljivoj suradnici :-)) --Roberta F. 17:27, 2. prosinac 2007. (CET)

golub[uredi]

Vatrena ptico! Golub ima zvjezdicu, a ovaj naš vrabac je negdje napola...Ja idem na spavanje nešto kasnije nego ti - oko 22 ili 23 (subotom). --Pavo 19:10, 2. prosinac 2007. (CET)

tate i sinovi[uredi]

Pozdravček! Gdje ga nađe!!! --Pavo 19:53, 3. prosinac 2007. (CET)

Vatrena ptico! Baciš li pogled na taksokvir Običnog vrapca primijetit ćeš da je red Passeriformes (Vrapčarke) u plavoj boji. Također ćeš primijetiti da je familija Passeridae (Vrapci) u crvenoj. E, sad, familija obuhvaća više rodova (kreštalice, pjevice), a svaki rod mnogo podrodova, pa vrsta. Ako želimo crvene poveznice pretvoriti u plave morat ćemo još poraditi na vrapcu. Što misliš?

--Pavo 20:40, 3. prosinac 2007. (CET)

tatice[uredi]

Na drugom, naravno. A zašto me to pitaš? --Pavo 18:19, 4. prosinac 2007. (CET)

Bravo Marice, ali na tvoje stranice za razgovor se ne može preko one žute trake, ne znam što je to. --Zeljko 13:56, 5. prosinac 2007. (CET)

traka za razgovor[uredi]

Pozdravček! Profunkcionirala traka!Što je bilo? --Dario Zornija 16:34, 5. prosinac 2007. (CET)

Evo radi, trebalo je dodati "|Vatrena_ptica". Pozdrav svima :-)) --Roberta F. 16:38, 5. prosinac 2007. (CET)

Sljepić[uredi]

Vatrena Ptico,

malo sam doradio tvoj članak sljepić. Znanstveni naziv je Anguis fragilis. Ubacio sam i sliku, te poveznice na druge Wikije. Proglasio sam ga mrvom, jer fali taksookvir – ne bi bilo loše, da naučiš kako ga ubaciti.

To nije tako teško, obično samo iskopiraš s neke slične strane i promijeniš što je različito. Za to je najbolje uzeti članak iz iste kategorije, npr. sa strane zidni macaklin. Informacije koje ne znaš, prepišeš s engleske Wiki ili koji drugi jezik znaš!

Usput da li si znala da je ubijanje sljepića kažnjivo i da se plaća kazna 1000 kn ako ga ubiješ? [1]

Lijep pozdrav, samo naprijed!

--dnik 18:27, 5. prosinac 2007. (CET)

Točnije, kažnjivo je u Hrvatskoj, kakva je situacija u BiH nemam pojma, mislim da tamo svaka županija odlučuje o tome. Samo naprijed, probaj ubaciti taksookvir. Cilj je da nitko ne može ništa prigovoriti tvom članku.

--dnik 20:13, 5. prosinac 2007. (CET)

Hvala na nagradi, nisam zapravo ništa puno napravio. Volio bih da ti ubasiš taksookvir, zato sam to ostavio.

Lijep pozdrav, samo naprijed!

--dnik 23:17, 5. prosinac 2007. (CET)

Hvala za čestitku, a zakašnjenje - to nema veze:-) Branka France 12:23, 7. prosinac 2007. (CET)

Admin[uredi]

Dobar dan Vatrena Ptico. Reci, ti si jedan od naših najmlađih članova, vrijedna si i rado učiš, da li bi voljela biti admin? Mislim da bi trebali nekoga od mlađih tko bi imao volje i zastupao mlade suradnike kao što si ti, a kroz neko vrijeme stasala bi u pravog iskusnog wikipedijanca koji bi dalje širio nove i svježe ideje o wikipediji.

Naravno prvo je potreban tvoj pristanak a onda bi dalje vidjeli... --Zeljko 15:11, 7. prosinac 2007. (CET)

naravno prvo škola. Čut ćemo se. --Zeljko 15:20, 7. prosinac 2007. (CET)

Onaj tko se izabere prolazi kurs, tako su i ostali prošli.

Valjda bi nitko se nije rodio naučen...učimo jedni druge. --Zeljko 16:22, 8. prosinac 2007. (CET)

Mew :)[uredi]

Evo, postavih njegovu sliku. Napravio sam neke manje izmjene na članku, a dopunit ću ga kad odradim ovih nekoliko Pokémon članaka koje sam si prethodno zacrtao. Samo tako nastavi, drago mi je da imamo još jednog Poké-freaka. Face-wink.svg--Treecko 18:37, 7. prosinac 2007. (CET)

pticica[uredi]

jedna mala slavonska kobasica za vrijednu vatrenu pticicu, kao nagrada--Made in creative 01:44, 8. prosinac 2007. (CET)

ticica[uredi]

hajde sad ti to meni reci koji je to moj clanak prepisan--Made in creative 13:53, 8. prosinac 2007. (CET)

ticice[uredi]

kulen nije moj clanak pogledaj pod stare izmjene i vidjet ces da ga ja nisam napisala nego netko drugi, ja sam samo ga estetski popravila, a moj je clanak kobasica gdje spominjem i kulen kao vrstu kobasice,pozdrav--Made in creative 14:11, 8. prosinac 2007. (CET)

hocu[uredi]

ako ces mi ti pomoci, recimo ja cu ureditii napisati clanak, a ti ispravi pravopis i ubaci par ljepih slicica sunke, prsuta, nekazem da cu danas poceti sa clankom ali imam to u planu --Made in creative 14:29, 8. prosinac 2007. (CET)

sunce[uredi]

bas si sunce, a slike vec ces se ti snaci u izboru recimo neka to bude prsut posto je to tradicija kod nas

zajednicki posluzitelj[uredi]

http://commons.wikimedia.org/wiki/Glavna_stranica --Made in creative 14:48, 8. prosinac 2007. (CET) oprez sa slikama jer moraju imati dozvolu

ham[uredi]

engleski. ham --Made in creative 14:56, 8. prosinac 2007. (CET)

ticice[uredi]

za svaku si pohvalu, slika je super nemoze bolja biti, hvala

ljepo[uredi]

nama ide ova suradnja ako ti mislis da je tebi zanimljivo stavljati slike imam jos malo prijedloga ako si raspolozena recimo clanak kobasice spominjem kulen i tu bi valjala jedna slika kulena (engleski Sausage ) i kod naslova skandinavske zemlje slicica hrenovke u kifli. samo polako ovo je pod uslovom da ti to hoces, pozdrav,--Made in creative 15:27, 8. prosinac 2007. (CET)

Pichu[uredi]

Slika postavljena! Face-smile.svg--Treecko 16:45, 8. prosinac 2007. (CET)

Hvala ti na nagradi! :)--Treecko 17:34, 8. prosinac 2007. (CET)

među pticama[uredi]

Pozdravček! Hvala na pitanju. Dobro sam i kako vidiš borim se s pticama (morskim, vatrenim, domaćim...). Što se i ti malo ne uključiš? --Pavo 17:18, 9. prosinac 2007. (CET)

cao[uredi]

cao mala,pa ti si u akciji osvajanja wikipedije--Made in creative 19:29, 10. prosinac 2007. (CET)

ticica[uredi]

pa ti si najvrijednija cura, samo radis--Made in creative 19:40, 10. prosinac 2007. (CET)

snijeg[uredi]

Pozdravček! Hvala na nagradi. Mene ti je vrabac odvukao maltene do fosilnih ptica... Ovdje nema snijega, a lijepo bi bilo kad bi pao za Božić! Jesi li kontaktirala s Hrvatskim Mostarom? --Pavo 19:51, 13. prosinac 2007. (CET)

U pravu si što se tiče Hrvatskog Mostara, ali odrasli katkad mogu biti djetinjastiji od djece, zar ne?!

--Pavo 20:03, 13. prosinac 2007. (CET)

Zahvala[uredi]

Maro, puno ti hvala na lijepim čestitkama za rođendan. Slatki pozdrav s tortom koju sam imala Roberta's cake.jpg Face-smile.svg60px--Roberta F. 02:47, 14. prosinac 2007. (CET)

suradničke[uredi]

Hej bok, ovu stranicu koju si sada otvorila već imamo, evo ovdje: Kako napraviti svoju osobnu stranicu. E, inače, sad se sjetih, kad radiš wikipoveznice, ne treba ih biti nekoliko za istu riječ, i npr, pokušaj ih raditi smisleno, poveznice na školu ili broj 4 nemaju baš previše smisla osim ako članak nije o školi ili brojevima, pogledaj malo kako je to na drugima pa ćeš vidjeti, ti ćeš to brzo skužiti, lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 21:47, 14. prosinac 2007. (CET)

zahvala[uredi]

Bog! Prelijepe sličice. Hvala! Morat ću i ja tebi prirediti neko iznenađenje. --Pavo 21:58, 14. prosinac 2007. (CET)

ticice[uredi]

sunasce, hvla na nagradama, presretna sam, ti si mene raznijezila, ja sad neznam ni di cu niti sto cu, eno si me strefila,,,,,,, fala jos jednom sunce si zaista--Made in creative 01:37, 16. prosinac 2007. (CET)

Vježbanje[uredi]

Maro, stranica za vježbanje obično služi suradnicima da nešto kratko isprobaju i na njoj može raditi više suradnika gotovo istovremeno, pa i obrisati ono što ti radiš. Pretpostavljam da bi ti onda bilo žao ako bi netko slučajno obrisao ono što si napravila, zato ću ti napraviti podstranicu koja će biti samo tvoja i na kojoj ćeš moći vježbati to mile volje bez straha da će ti netko nešto promijeniti. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:41, 16. prosinac 2007. (CET)

Napiši mi samo kako biš voljela nazvati tu podstranicu, da ju tako imenujem :-)) --Roberta F. 16:05, 16. prosinac 2007. (CET)
Sigurno si već vidjela, ovdje na suradničkoj stranici je poveznica na tvoju stranicu za vježbanje :-)) --Roberta F. 16:52, 16. prosinac 2007. (CET)

Vatrena Ptico, nešto od podstranicama možeš pogledati u Wikipedija:Podstranice. Lijep pozdrav, --dnik 18:41, 16. prosinac 2007. (CET)

cao ticice[uredi]

hvala za smajlice, a tek sto stranicu imas, sve bljesti, ti si najvrjednija umjetnica wiki--Made in creative 19:32, 18. prosinac 2007. (CET)

krafne za ticicu[uredi]

malo posla za tebe i mamu ili tatu http://www.coolinarika.com/clanak/veljacom-vladaju-kraljice-krafne, da mi kazes kad isprobas recept cije su krafne bolje, moje ili tvoje --Made in creative 22:56, 18. prosinac 2007. (CET)

Zahvala[uredi]

Hvala na nagradi
Usput, pogledaj u članku Tourettov sindrom koje poveznice sam uklonio, tak ćeš još malo shvatit kak to ide :o), lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 00:06, 20. prosinac 2007. (CET)

hvala[uredi]

vrjednice na trudu, meni se dopada kao si ti to smislila i uradila Bistrinci --Made in creative 12:05, 19. prosinac 2007. (CET)

Prijava[uredi]

Evo dodajem komentar na dno :o), tvoj tata se s tvog odnosno vašeg računala može prijaviti na bilo koju Wikipediju. (Odgovorio sam ti ja, jer suradnica Roberta F. je zaposlena Face-grin.svg) Pozdrav. --Dalibor Bosits © 18:49, 20. prosinac 2007. (CET)

crvendać[uredi]

Pozdrav!

Bilo je nekakvih problema s ovdašnjim provajderom, pa me nije bilo nekoliko dana. Inače, crvendać je prilično lijepo sletio među nedavne promjene. Što misliš o talijanskom i poljskom vrapcu? I još nešto, zaključena mi je petica iz biologije... Ti još nemaš biologiju ili imaš?

--Pavo 18:15, 22. prosinac 2007. (CET)

škola[uredi]

Ja idem u peti razred. Ti bi svakako trebala postati admin kad toliko želiš, no nije mi jasno to s blokiranjem?!!

--Pavo 18:37, 22. prosinac 2007. (CET)

međuwiki[uredi]

Vatrena Ptico,

međuwiki poveznice nisu tako teške. Odeš na englesku Wikipediju i u Search ukucaš "Turdus merula" kakav je lat. naziv. To ti da odmah englesku stranicu za taj pojam. Ako ti je draži njemački ili neki drugi jezik, isto. Vidi: w:en:Turdus merula. Tada iz tog članka iskopiraš međuwiki poveznice u hrvatski, i u njih dodaš još poveznicu na engleski članak. Na eng. Wiki dodaš mw poveznicu na naš članak. (tj. dodaš [[hr:Kos]]) I to je to!

Što se tiče poveznica "na druge projekte", to se može isto tako iskopirati od tamo. Možeš malo proučiti i predložak {{WProjekti}}.

Pitaj što ti nije jasno.

Ugodan rad i lijep pozdrav,

--dnik 21:11, 23. prosinac 2007. (CET)

Evo, dodala sam što si molila na kosa:). Uzgred, vidim gore da ti je suradnik dnik objasnio kako naći međuwiki poveznice. Možda ti se čini komplicirano, ali nije, vjeruj. Otvoriš uređivanje stranice, i na dnu su ti iw, kao i kod nas. Iskopiraš (copy) i preneseš na svoju (past) stranicu. I to je cijela "mudrost". Probaj, neće se ništa loše dogoditi:) A za "druge projekte", evo ti link, tu je točno to što treba isto kopirati i dodati na stranicu http://hr.wikipedia.org/wiki/Predlo%C5%BEak:WProjekti i, to je sve:) Inače vidim da si hrabra, pa eto, isprobaj i to:) Ako i pogriješiš, na wiki ništa nije nepopravljivo:) Pozdrav Branka France 23:43, 23. prosinac 2007. (CET)


Bit je da trebaš staviti poveznicu samo na jednu drugu Wikipediju, npr. na englesku. Tako posao ne ovisi o tome koliko imaš jezika. Ponavljam: ne moraš sama stavljati na sve različite Wikipedije. Dovoljno je na englesku. Ostalo rade posebni programi, zvani botovi.

Lijepe blagdane,

--dnik 16:49, 24. prosinac 2007. (CET)

Odgovor[uredi]

Maro, vidim da ti je već kolega (na čemu sam mu zahvalna) odgovorio na pitanje u vezi suradnje na raznim Wikipedijama. Lijep pozdrav i svako dobro :-)) --Roberta F. 18:40, 24. prosinac 2007. (CET)

Sretni blagdani[uredi]

Bog!

Hvala ti na prekrasnoj čestitci za Božić i Novu godinu. Tebi i tvojoj obitelji sve najbolje u ovim blagdanskim danima i u nastupajućoj godini.

--Pavo 22:28, 25. prosinac 2007. (CET)

Imenski prostor[uredi]

VP, nešto si pitala u vezi imenskih prostora. "Glavni prostor" je onaj gdje su enciklopedijski članci, tj. onaj gdje nema nikakvog Xxxx:Yyyy već se stranice označavaju samo s Yyyyy. On zapravo nema neko posebno ime, pa se zato zove "glavni".

Ugodan rad i lijep pozdrav,

--dnik 15:49, 29. prosinac 2007. (CET)

Vidim da daješ savjete novi suradnicima. To je pohvalno, ali samo imaš dovoljno iskustva i tehničkog znanja da savjetuješ. Primjetio sam tvoju napomenu suradniku Razgovor sa suradnikom:Bacus15. To baš i nije točno. Prepusti brigu o novim suradnicima administratorima i iskusnijim suradnicima. Pozdrav --Suradnik13 18:03, 29. prosinac 2007. (CET)

pridružujem se istoj zamolbi. ne upućuj nove suradnike jer ni sama nisi tehnički dovoljno potkovana. West Brom 4ever 02:15, 30. prosinac 2007. (CET)

pituravanje potpisa[uredi]

Bokček!

Hvala ti na javljanju i ujedno koristim prigodu da ti se ispričam na manjem kašnjenju glede tvojih poruka. Što se tiče boja, na jednom mjestu u Wječniku, sad se ne mogu točno sjetiti gdje (konoba ?, suradnička stranica moga tateka ?..., ima cijela paleta boja - možda 200-tinjak nijansi. Ako se sjetim, odnosno ako nađem link, javit ću ti se.

--Pavo 16:17, 31. prosinac 2007. (CET)

Evo, to je taj link - [2].

--Pavo 16:32, 31. prosinac 2007. (CET)

Ptice (Hičkok)[uredi]

A da napravimo članak o Hičkokovom filmu Ptice?!!!

--Pavo 16:46, 31. prosinac 2007. (CET)