Razgovor sa suradnikom:Ywn312

  Izvor: Wikipedija
  Wikipedijin
  uvodni tečaj
  Tečaj

  Naslovna stranica
  Uređivanje članaka
  Oblikovanje članaka
  Wikipoveznice
  Sestrinski projekti
  Slike
  Tablice
  Stranice za razgovor
  Ne zaboravite
  Prijavljivanje
  Imenski prostori
  Zaključak

  Dodatno

  Pomoć:Sadržaj

  Ywn312, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.


  Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

  Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija,
  Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

  Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.


  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Button sig.png ili OOjs UI icon signature-ltr.svg ili tako da napišete 4 tilde (tilda = AltGr + 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
  Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Ywn312") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili planirate stvoriti.


  Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.


  If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

  Još jednom, dobro došli! —Ivi104 20:29, 13. prosinca 2021. (CET)Odgovor[odgovori]

  Infookvir[uredi kôd]

  Infookvir bi trebao ići na početak. Ako želiš da bude uredan, možeš se poslužiti mojim malim trikom, umjesto {{infookvir glazbenik napiši {{subst:glazbenik/p/subst (/p za pojedince /g za grupu). Tako subst-aš {{glazbenik/p/subst}} koji sam napravio baš za sređivanje predložaka koji su pisani u jednom retku. —₳RɢṌ Ṅav¡ડ 12:28, 14. travnja 2022. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Logotip Europskog prvenstva u Njemačkoj[uredi kôd]

  Sve što se postavlja pod poštenom uporabom (logotip, omot albuma, naslovnica knjige,....) ne smije biti veće od 300 piksela po duljoj stranici. MaGaporuči mi 18:34, 19. kolovoza 2022. (CEST)Odgovor[odgovori]