Dodatak:Popis biljnih rodova, Hi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Hib[uredi | uredi kôd]

  1. Hibbertia (Dilleniaceae)
  2. Hibiscus (Malvaceae)

Hic[uredi | uredi kôd]

  1. Hickelia (Poaceae)
  2. Hicoria (Juglandaceae)
  3. Hicorius (Juglandaceae)
  4. Hicriopteris (Gleicheniaceae)

Hid[uredi | uredi kôd]

  1. Hidalgoa (Compositae)

Hie[uredi | uredi kôd]

  1. Hiemalomonas (Nephroselmidaceae)
  2. Hieracium (Compositae) žutenica, runjika
  3. Hieris (Bignoniaceae)
  4. Hiernia (Orobanchaceae)
  5. Hierobotana (Verbenaceae)
  6. Hierochloe (Poaceae)
  7. Hieronyma (Phyllanthaceae)
  8. Hieronymiella (Amaryllidaceae)
  9. Hieronymusia (Saxifragaceae)

Hil[uredi | uredi kôd]

  1. Hilairella (Ochnaceae)
  2. Hilaria (Poaceae)
  3. Hildebrandtia (Convolvulaceae)
  4. Hildebrandtiella (Pterobryaceae)
  5. Hildegardia (Malvaceae)
  6. Hildenbrandia (Hildenbrandiaceae)
  7. Hillebrandia (Begoniaceae)
  8. Hilleria (Phytolaccaceae)
  9. Hillia (Rubiaceae)
  10. Hilliardia (Compositae)
  11. Hilliardiella (Compositae)
  12. Hilliella (Brassicaceae)
  13. Hilpertia (Pottiaceae)
  14. Hilsenbergia (Boraginaceae)

Him[uredi | uredi kôd]

  1. Himalayacalamus (Poaceae)
  2. Himalrandia (Rubiaceae)
  3. Himantocladium (Neckeraceae)
  4. Himantoglossum (Orchidaceae)
  5. Himatanthus (Apocynaceae)

Hin[uredi | uredi kôd]

  1. Hindakia (Chlorellaceae)
  2. Hindakochloris (Radiococcaceae)
  3. Hindsia (Rubiaceae)
  4. Hinterhubera (Compositae)
  5. Hintonella (Orchidaceae)
  6. Hintonia (Rubiaceae)

Hip[uredi | uredi kôd]

  1. Hippeastrum (Amaryllidaceae)
  2. Hippeophyllum (Orchidaceae)
  3. Hippia (Compositae)
  4. Hippobroma (Campanulaceae)
  5. Hippobromus (Sapindaceae)
  6. Hippochaete (Equisetaceae)
  7. Hippocratea (Celastraceae)
  8. Hippocrepis (Leguminosae)
  9. Hippodamia (Gesneriaceae)
  10. Hippolytia (Compositae)
  11. Hippomane (Euphorbiaceae)
  12. Hippophae (Elaeagnaceae)
  13. Hippotis (Rubiaceae)
  14. Hippuris (Plantaginaceae)
  15. Hiptage (Malpighiaceae)

Hir[uredi | uredi kôd]

  1. Hiraea (Malpighiaceae)
  2. Hirculus (Saxifragaceae)
  3. Hirpicium (Compositae)
  4. Hirschfeldia (Brassicaceae)
  5. Hirtella (Chrysobalanaceae)
  6. Hirtellina (Compositae)
  7. Hirtusochloris (Chlamydomonadaceae)
  8. Hirtzia (Orchidaceae)

His[uredi | uredi kôd]

  1. Hispaniella (Orchidaceae)
  2. Hispidella (Compositae)
  3. Histiopteris (Dennstaedtiaceae)
  4. Histriomitrium (Fontinaliaceae)

Hit[uredi | uredi kôd]

  1. Hitchcockella (Poaceae)
  2. Hitchenia (Zingiberaceae)

Izvori[uredi | uredi kôd]