Dodatak:Popis biljnih rodova, Ho

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Hoc[uredi VE | uredi]

  1. Hochreutinera (Malvaceae)

Hod[uredi VE | uredi]

  1. Hodgkinsonia (Rubiaceae)
  2. Hodgsonia (Cucurbitaceae)
  3. Hodgsoniola (Asparagaceae)

Hoe[uredi VE | uredi]

  1. Hoehnea (Lamiaceae)

Hof[uredi VE | uredi]

  1. Hoffmannia (Rubiaceae)
  2. Hoffmanniella (Compositae)
  3. Hoffmannseggia (Leguminosae)
  4. Hofmania (Scenedesmaceae)
  5. Hofmeisterella (Orchidaceae)
  6. Hofmeisteria (Compositae)

Hoh[uredi VE | uredi]

  1. Hohenackeria (Apiaceae)
  2. Hohenbergia (Bromeliaceae)
  3. Hohenbergiopsis (Bromeliaceae)
  4. Hoheria (Malvaceae)

Hoi[uredi VE | uredi]

  1. Hoita (Leguminosae)

Hol[uredi VE | uredi]

  1. Holarrhena (Apocynaceae)
  2. Holboellia (Lardizabalaceae)
  3. Holcoglossum (Orchidaceae)
  4. Holcolemma (Poaceae)
  5. Holcus (Poaceae)
  6. Holigarna (Anacardiaceae)
  7. Hollandaea (Proteaceae)
  8. Hollermayera (Brassicaceae)
  9. Hollisteria (Polygonaceae)
  10. Holmbergia (Amaranthaceae)
  11. Holmgrenanthe (Plantaginaceae)
  12. Holmgrenia (Entodontaceae)
  13. Holmskioldia (Lamiaceae)
  14. Holocalyx (Leguminosae)
  15. Holocarpha (Compositae)
  16. Holocheila (Lamiaceae)
  17. Holocheilus (Compositae)
  18. Holochlamys (Araceae)
  19. Holodictyum (Aspleniaceae)
  20. Holodiscus (Rosaceae)
  21. Holodontium (Dicranaceae)
  22. Holographis (Acanthaceae)
  23. Hololeion (Compositae)
  24. Hololepis (Compositae)
  25. Holomitriopsis (Dicranaceae)
  26. Holomitrium (Dicranaceae)
  27. Holoptelea (Ulmaceae)
  28. Holoregmia (Martyniaceae)
  29. Holoschkuhria (Compositae)
  30. Holostemma (Apocynaceae)
  31. Holosteum (Caryophyllaceae)
  32. Holostylon (Lamiaceae)
  33. Holothrix (Orchidaceae)
  34. Holozonia (Compositae)
  35. Holstianthus (Rubiaceae)
  36. Holttumia (Adiantaceae)
  37. Holttumochloa (Poaceae)
  38. Holzneria (Plantaginaceae)

Hom[uredi VE | uredi]

  1. Homalanthus (Euphorbiaceae)
  2. Homalia (Neckeraceae)
  3. Homaliadelphus (Neckeraceae)
  4. Homaliodendron (Neckeraceae)
  5. Homalium (Salicaceae)
  6. Homalobus (Leguminosae)
  7. Homalocalyx (Myrtaceae)
  8. Homalocarpus (Apiaceae)
  9. Homalodiscus (Resedaceae)
  10. Homalomena (Araceae)
  11. Homalopetalum (Orchidaceae)
  12. Homalospermum (Myrtaceae)
  13. Homalotheciella (Brachytheciaceae)
  14. Homalothecium (Brachytheciaceae)
  15. Hommersandiophycus (Liagoraceae)
  16. Homocodon (Campanulaceae)
  17. Homogyne (Compositae)
  18. Homolepis (Poaceae)
  19. Homollea (Rubiaceae)
  20. Homolliella (Rubiaceae)
  21. Homomallium (Hypnaceae)
  22. Homonoia (Euphorbiaceae)
  23. Homopholis (Poaceae)
  24. Homoranthus (Myrtaceae)
  25. Homozeugos (Poaceae)

Hon[uredi VE | uredi]

  1. Honckenya (Caryophyllaceae)
  2. Hondaella (Hypnaceae)

Hoo[uredi VE | uredi]

  1. Hoodia (Apocynaceae)
  2. Hookerella (Loranthaceae)
  3. Hookeria (Hookeriaceae)
  4. Hookeriopsis (Hookeriaceae)
  5. Hoorebekia (Compositae)

Hop[uredi VE | uredi]

  1. Hopea (Dipterocarpaceae)
  2. Hopkinsia (Anarthriaceae)
  3. Hoplestigma (Boraginaceae)
  4. Hoplophyllum (Compositae)
  5. Hoppea (Gentianaceae)

Hor[uredi VE | uredi]

  1. Horaninovia (Amaranthaceae)
  2. Horanthes (Cistaceae)
  3. Hordelymus (Poaceae)
  4. Hordeum (Poaceae)
  5. Horichia (Orchidaceae)
  6. Horikawaea (Pterobryaceae)
  7. Horikawaella (Jungermanniaceae)
  8. Horkelia (Rosaceae)
  9. Hormathophylla (Brassicaceae)
  10. Hormidiella (Klebsormidiaceae)
  11. Hormidiopsis (Ulotrichaceae)
  12. Hormidiospora (Ulotrichaceae)
  13. Hormidium (Prasiolaceae)
  14. Horminum (Lamiaceae)
  15. Hormiscia (Cladophoraceae)
  16. Hormospora (Chlorellaceae)
  17. Hormotila (Sphaerocystidaceae)
  18. Hormotilopsis (Chaetopeltidaceae)
  19. Hornichara (Characeae)
  20. Hornschuchia (Annonaceae)
  21. Hornstedtia (Zingiberaceae)
  22. Hornungia (Brassicaceae)
  23. Horridohypnum (Sematophyllaceae)
  24. Horsfieldia (Myristicaceae)
  25. Horsfordia (Malvaceae)
  26. Hortia (Rutaceae)
  27. Hortobagyiella (Chlorophyceae familia incertae sedis)
  28. Horvatia (Orchidaceae)

Hos[uredi VE | uredi]

  1. Hosackia (Leguminosae)
  2. Hosea (Lamiaceae)
  3. Hosiea (Icacinaceae)
  4. Hoslundia (Lamiaceae)
  5. Hossayanthus (Sapindaceae)
  6. Hosta (Asparagaceae)

Hot[uredi VE | uredi]

  1. Hottea (Myrtaceae)

Hou[uredi VE | uredi]

  1. Houlletia (Orchidaceae)
  2. Houssayanthus (Sapindaceae)
  3. Houstonia (Rubiaceae)
  4. Houttea (Gesneriaceae)
  5. Houttuynia (Saururaceae)

Hov[uredi VE | uredi]

  1. Hovanella (Gesneriaceae)
  2. Hovea (Leguminosae)
  3. Hovenia (Rhamnaceae)

How[uredi VE | uredi]

  1. Howea (Arecaceae)
  2. Howellia (Campanulaceae)

Hoy[uredi VE | uredi]

  1. Hoya (Apocynaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]