Dodatak:Popis biljnih rodova, He

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Heb[uredi VE | uredi]

  1. Hebanthe (Amaranthaceae)
  2. Hebantia (Polytrichaceae)
  3. Hebe (Plantaginaceae)
  4. Hebeclinium (Compositae)
  5. Hebenstretia (Scrophulariaceae)
  6. Hebepetalum (Linaceae)
  7. Heberdenia (Primulaceae)
  8. Hebestigma (Leguminosae)

Hec[uredi VE | uredi]

  1. Hecastocleis (Compositae)
  2. Hecatostemon (Salicaceae)
  3. Hechtia (Bromeliaceae)
  4. Hecistopteris (Vittariaceae)
  5. Heckeldora (Meliaceae)
  6. Hectorella (Montiaceae)

Hed[uredi VE | uredi]

  1. Hedbergia (Orobanchaceae)
  2. Hedenaesia (Brachytheciaceae)
  3. Hedenasiastrum (Brachytheciaceae)
  4. Hedeoma (Lamiaceae)
  5. Hedera (Araliaceae)
  6. Hederorkis (Orchidaceae)
  7. Hedosyne (Compositae)
  8. Hedstromia (Rubiaceae)
  9. Hedwigia (Hedwigiaceae)
  10. Hedwigidium (Hedwigiaceae)
  11. Hedycarya (Monimiaceae)
  12. Hedychium (Zingiberaceae)
  13. Hedyosmum (Chloranthaceae)
  14. Hedyotis (Rubiaceae)
  15. Hedypnois (Compositae)
  16. Hedysarum (Leguminosae)
  17. Hedyscepe (Arecaceae)
  18. Hedythyrsus (Rubiaceae)

Hee[uredi VE | uredi]

  1. Heeria (Anacardiaceae)
  2. Heeria (Melastomataceae)

Heg[uredi VE | uredi]

  1. Hegewaldia (Chlorellaceae)
  2. Hegnera (Leguminosae)

Hei[uredi VE | uredi]

  1. Heimansia (Desmidiaceae)
  2. Heimia (Lythraceae)
  3. Heinekenia (Leguminosae)
  4. Heinsenia (Rubiaceae)
  5. Heinsia (Rubiaceae)
  6. Heisteria (Olacaceae)

Hek[uredi VE | uredi]

  1. Hekistocarpa (Rubiaceae)

Hel[uredi VE | uredi]

  1. Heladena (Malpighiaceae)
  2. Helanthium (Alismataceae)
  3. Helcia (Orchidaceae)
  4. Heldreichia (Brassicaceae)
  5. Helenium (Compositae)
  6. Heleocharis (Cyperaceae)
  7. Heleochloris (Sphaerocystidaceae)
  8. Heleococcus (Hormotilaceae)
  9. Helia (Gentianaceae)
  10. Heliamphora (Sarraceniaceae)
  11. Helianthella (Compositae)
  12. Helianthemum (Cistaceae)
  13. Helianthostylis (Moraceae)
  14. Helianthus (Compositae)
  15. Helicanthes (Loranthaceae)
  16. Helichrysopsis (Compositae)
  17. Helichrysum (Compositae)
  18. Helicia (Proteaceae)
  19. Heliciopsis (Proteaceae)
  20. Helicoblepharum (Pilotrichaceae)
  21. Helicodiceros (Araceae)
  22. Helicodictyon (Chaetophoraceae)
  23. Helicodontium (Myriniaceae)
  24. Heliconema (Calymperaceae)
  25. Heliconia (Heliconiaceae)
  26. Helicophyllum (Helicophyllaceae)
  27. Helicosporidium (Chlorellaceae)
  28. Helicostylis (Moraceae)
  29. Helicteres (Malvaceae)
  30. Helicteropsis (Malvaceae)
  31. Helictonema (Celastraceae)
  32. Helictotrichon (Poaceae)
  33. Helierella (Hydrodictyaceae)
  34. Helietta (Rutaceae)
  35. Helinus (Rhamnaceae)
  36. Heliocarpus (Malvaceae)
  37. Heliocauta (Compositae)
  38. Heliocereus (Cactaceae)
  39. Heliohebe (Scrophulariaceae)
  40. Heliomeris (Compositae)
  41. Heliophila (Brassicaceae)
  42. Heliopsis (Compositae)
  43. Heliotropium (Boraginaceae)
  44. Helipterum (Compositae)
  45. Helixanthera (Loranthaceae)
  46. Helleborine (Orchidaceae)
  47. Helleborus (Ranunculaceae)
  48. Helleriella (Orchidaceae)
  49. Hellmuthia (Cyperaceae)
  50. Helmholtzia (Philydraceae)
  51. Helminthocladia (Liagoraceae)
  52. Helminthora (Liagoraceae)
  53. Helminthostachys (Ophioglossaceae)
  54. Helminthotheca (Compositae)
  55. Helmiopsiella (Malvaceae)
  56. Helmiopsis (Malvaceae)
  57. Helmontia (Cucurbitaceae)
  58. Helodium (Thuidiaceae)
  59. Helogyne (Compositae)
  60. Helonias (Melanthiaceae)
  61. Heloniopsis (Melanthiaceae)
  62. Helonoma (Orchidaceae)
  63. Helosis (Balanophoraceae)
  64. Helwingia (Helwingiaceae)

Hem[uredi VE | uredi]

  1. Hemandradenia (Connaraceae)
  2. Hemarthria (Poaceae)
  3. Hemerocallis (Xanthorrhoeaceae)
  4. Hemiandra (Lamiaceae)
  5. Hemianemia (Schizaeaceae)
  6. Hemianthus (Plantaginaceae)
  7. Hemiarrhena (Linderniaceae)
  8. Hemiboea (Gesneriaceae)
  9. Hemiboeopsis (Gesneriaceae)
  10. Hemichaena (Phrymaceae)
  11. Hemichloris (Oocystaceae)
  12. Hemicrambe (Brassicaceae)
  13. Hemidesmus (Apocynaceae)
  14. Hemidictyum (Aspleniaceae)
  15. Hemieva (Saxifragaceae)
  16. Hemiflagellochloris (Volvocaceae)
  17. Hemigenia (Lamiaceae)
  18. Hemigramma (Dryopteridaceae)
  19. Hemigraphis (Acanthaceae)
  20. Hemilophia (Brassicaceae)
  21. Hemimeris (Scrophulariaceae)
  22. Hemionitis (Adiantaceae)
  23. Hemiorchis (Zingiberaceae)
  24. Hemiphlebium (Hymenophyllaceae)
  25. Hemiphora (Lamiaceae)
  26. Hemiphragma (Plantaginaceae)
  27. Hemiphylacus (Xanthorrhoeaceae)
  28. Hemipilia (Orchidaceae)
  29. Hemipiliopsis (Orchidaceae)
  30. Hemipogon (Apocynaceae)
  31. Hemiptelea (Ulmaceae)
  32. Hemiragis (Hookeriaceae)
  33. Hemisorghum (Poaceae)
  34. Hemistachyum (Polypodiaceae)
  35. Hemistegia (Lamiaceae)
  36. Hemistepta (Compositae)
  37. Hemisteptia (Compositae)
  38. Hemistylus (Urticaceae)
  39. Hemitelia (Cyatheaceae)
  40. Hemithrinax (Arecaceae)
  41. Hemitoma (Phacotaceae)
  42. Hemizonella (Compositae)
  43. Hemizonia (Compositae)
  44. Hemsleya (Cucurbitaceae)
  45. Hemsleyna (Malpighiaceae)

Hen[uredi VE | uredi]

  1. Henckelia (Gesneriaceae)
  2. Henicodium (Pterobryaceae)
  3. Henleophytum (Malpighiaceae)
  4. Hennecartia (Monimiaceae)
  5. Hennediella (Pottiaceae)
  6. Henophyton (Brassicaceae)
  7. Henrardia (Poaceae)
  8. Henricksonia (Compositae)
  9. Henriettea (Melastomataceae)
  10. Henriettella (Melastomataceae)
  11. Henriquezia (Rubiaceae)
  12. Henrya (Acanthaceae)
  13. Hensmania (Asparagaceae)

Hep[uredi VE | uredi]

  1. Hepatica (Ranunculaceae)
  2. Hepatostolonophora (Geocalycaceae)
  3. Heppiella (Gesneriaceae)
  4. Heptacodium (Caprifoliaceae)
  5. Heptanthus (Compositae)

Her[uredi VE | uredi]

  1. Heracleum (Apiaceae)
  2. Herbertia (Iridaceae)
  3. Herbertus (Herbertaceae)
  4. Herbstia (Amaranthaceae)
  5. Herderia (Compositae)
  6. Hereroa (Aizoaceae)
  7. Herissantia (Malvaceae)
  8. Heritiera (Malvaceae)
  9. Hermannia (Malvaceae)
  10. Hermas (Apiaceae)
  11. Hermbstaedtia (Amaranthaceae)
  12. Hermesias (Leguminosae)
  13. Herminium (Orchidaceae)
  14. Herminorchis (Orchidaceae)
  15. Hernandia (Hernandiaceae)
  16. Herniaria (Caryophyllaceae)
  17. Herodotia (Compositae)
  18. Herpestis (Plantaginaceae)
  19. Herpetacanthus (Acanthaceae)
  20. Herpetica (Leguminosae)
  21. Herpetineuron (Thuidiaceae)
  22. Herpetium (Lepidoziaceae)
  23. Herpetophytum (Orchidaceae)
  24. Herpetospermum (Cucurbitaceae)
  25. Herpocladium (Herbertaceae)
  26. Herpolirion (Asparagaceae)
  27. Herposteiron (Chaetophoraceae)
  28. Herpothamnus (Ericaceae)
  29. Herpysma (Orchidaceae)
  30. Herpyza (Leguminosae)
  31. Herrania (Malvaceae)
  32. Herreranthus (Compositae)
  33. Herreria (Asparagaceae)
  34. Herreriopsis (Asparagaceae)
  35. Herrickia (Compositae)
  36. Herschelia (Solanaceae)
  37. Hertia (Compositae)
  38. Herzogiaria (Pseudolepicoleaceae)
  39. Herzogiella (Hypnaceae)
  40. Herzogobryum (Gymnomitriaceae)

Hes[uredi VE | uredi]

  1. Hesperalbizia (Leguminosae)
  2. Hesperalcea (Malvaceae)
  3. Hesperaloe (Asparagaceae)
  4. Hesperantha (Iridaceae)
  5. Hesperastragalus (Leguminosae)
  6. Hesperelaea (Oleaceae)
  7. Hesperethusa (Rutaceae)
  8. Hesperevax (Compositae)
  9. Hesperhodos (Rosaceae)
  10. Hesperidanthus (Brassicaceae)
  11. Hesperis (Brassicaceae)
  12. Hesperocallis (Asparagaceae)
  13. Hesperochiron (Boraginaceae)
  14. Hesperolaburnum (Leguminosae)
  15. Hesperolinon (Linaceae)
  16. Hesperomannia (Compositae)
  17. Hesperomecon (Papaveraceae)
  18. Hesperomeles (Rosaceae)
  19. Hesperonia (Nyctaginaceae)
  20. Hesperothamnus (Leguminosae)
  21. Hesperoxiphion (Iridaceae)
  22. Hesperoyucca (Asparagaceae)
  23. Hesperozygis (Lamiaceae)
  24. Hessea (Asparagaceae)

Het[uredi VE | uredi]

  1. Hetaeria (Orchidaceae)
  2. Heterachne (Poaceae)
  3. Heteracia (Compositae)
  4. Heteradelphia (Acanthaceae)
  5. Heteranthelium (Poaceae)
  6. Heteranthemis (Compositae)
  7. Heteranthera (Pontederiaceae)
  8. Heteranthoecia (Poaceae)
  9. Heterocaryum (Boraginaceae)
  10. Heterocentron (Melastomataceae)
  11. Heterochaenia (Campanulaceae)
  12. Heterochlamydomonas (Chlamydomonadaceae)
  13. Heterochlorella (Trebouxiaceae)
  14. Heterocladium (Thuidiaceae)
  15. Heterocodon (Campanulaceae)
  16. Heterocoma (Compositae)
  17. Heterocondylus (Compositae)
  18. Heterodanaea (Marattiaceae)
  19. Heteroderis (Compositae)
  20. Heteroflorum (Leguminosae)
  21. Heterogemma (Jungermanniaceae)
  22. Heterogonium (Dryopteridaceae)
  23. Heterolamium (Lamiaceae)
  24. Heterolepis (Compositae)
  25. Heteromeles (Rosaceae)
  26. Heteromera (Compositae)
  27. Heteromma (Compositae)
  28. Heteromorpha (Apiaceae)
  29. Heteroneurum (Lomariopsidaceae)
  30. Heteronoma (Melastomataceae)
  31. Heteropanax (Araliaceae)
  32. Heteropappus (Compositae)
  33. Heteropetalum (Annonaceae)
  34. Heteropholis (Poaceae)
  35. Heterophragma (Bignoniaceae)
  36. Heterophyllaea (Rubiaceae)
  37. Heterophyllium (Selaginellaceae)
  38. Heterophyllium (Sematophyllaceae)
  39. Heteroplexis (Compositae)
  40. Heteropogon (Poaceae)
  41. Heteropolygonatum (Asparagaceae)
  42. Heteropsis (Araceae)
  43. Heteropteris (Malpighiaceae)
  44. Heteropterys (Malpighiaceae)
  45. Heteroptilis (Apiaceae)
  46. Heteropyxis (Myrtaceae)
  47. Heterorhachis (Compositae)
  48. Heterosamara (Polygalaceae)
  49. Heterosavia (Phyllanthaceae)
  50. Heteroscyphus (Geocalycaceae)
  51. Heterosmilax (Smilacaceae)
  52. Heterospathe (Arecaceae)
  53. Heterosperma (Compositae)
  54. Heterostachys (Amaranthaceae)
  55. Heterostemma (Apocynaceae)
  56. Heterostemon (Leguminosae)
  57. Heterotaxis (Orchidaceae)
  58. Heterotetracystis (Tetracystaceae)
  59. Heterothalamulopsis (Compositae)
  60. Heterothalamus (Compositae)
  61. Heterotheca (Compositae)
  62. Heterothrichopsis (Ulotrichaceae)
  63. Heterothrix (Brassicaceae)
  64. Heterotis (Melastomataceae)
  65. Heterotoma (Campanulaceae)
  66. Heterotristicha (Podostemaceae)
  67. Heterotropa (Aristolochiaceae)

Heu[uredi VE | uredi]

  1. Heuchera (Saxifragaceae)

Hev[uredi VE | uredi]

  1. Hevea (Euphorbiaceae)
  2. Heveochlorella (Trebouxiophyceae incertae sedis)

Hew[uredi VE | uredi]

  1. Hewittia (Convolvulaceae)

Hex[uredi VE | uredi]

  1. Hexachlamys (Myrtaceae)
  2. Hexacyrtis (Colchicaceae)
  3. Hexalectris (Orchidaceae)
  4. Hexalobus (Annonaceae)
  5. Hexamitus (Chlorophyceae familia incertae sedis)
  6. Hexapterella (Burmanniaceae)
  7. Hexinia (Compositae)

Hey[uredi VE | uredi]

  1. Heynea (Meliaceae)
  2. Heynigia (Chlorellaceae)
  3. Heywoodia (Phyllanthaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]