Dodatak:Popis biljnih rodova, Ta

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

T[uredi VE | uredi]

Ta[uredi VE | uredi]

  1. Tabebuia (Bignoniaceae)
  2. Tabernaemontana (Apocynaceae)
  3. Tabernanthe (Apocynaceae)
  4. Tabris (Volvocaceae)
  5. Tacarcuna (Phyllanthaceae)
  6. Tacazzea (Apocynaceae)
  7. Tacca (Dioscoreaceae)
  8. Taccarum (Araceae)
  9. Tachia (Gentianaceae)
  10. Tachiadenus (Gentianaceae)
  11. Tachigali (Leguminosae)
  12. Tacinga (Cactaceae)
  13. Tacitus (Crassulaceae)
  14. Tadehagi (Leguminosae)
  15. Taeniandra (Acanthaceae)
  16. Taeniatherum (Poaceae)
  17. Taenidia (Apiaceae)
  18. Taeniochlaena (Connaraceae)
  19. Taeniolejeunea (Lejeuneaceae)
  20. Taeniophyllum (Orchidaceae)
  21. Taeniopsis (Vittariaceae)
  22. Taeniorhachis (Poaceae)
  23. Taeniorrhiza (Orchidaceae)
  24. Taenitis (Adiantaceae)
  25. Tafallaea (Chloranthaceae)
  26. Tagetes (Compositae)
  27. Tahina (Arecaceae)
  28. Taihangia (Rosaceae)
  29. Tainia (Orchidaceae)
  30. Taiwania (Taxodiaceae)
  31. Taiwanobryum (Prionodontaceae)
  32. Takakia (Takakiaceae)
  33. Takhtajania (Winteraceae)
  34. Takhtajaniantha (Compositae)
  35. Talamancalia (Compositae)
  36. Talassia (Apiaceae)
  37. Talbotia (Velloziaceae)
  38. Talbotiella (Leguminosae)
  39. Talinella (Talinaceae)
  40. Talinum (Talinaceae)
  41. Talipariti (Malvaceae)
  42. Talisia (Sapindaceae)
  43. Tamania (Compositae)
  44. Tamarindus (Leguminosae)
  45. Tamariscella (Thuidiaceae)
  46. Tamarix (Tamaricaceae)
  47. Tamaulipa (Compositae)
  48. Tambourissa (Monimiaceae)
  49. Tamijia (Zingiberaceae)
  50. Tamilnadia (Rubiaceae)
  51. Tammsia (Rubiaceae)
  52. Tamonea (Verbenaceae)
  53. Tamridaea (Rubiaceae)
  54. Tana (Apiaceae)
  55. Tanacetopsis (Compositae)
  56. Tanacetum (Compositae)
  57. Tanaecium (Bignoniaceae)
  58. Tanakaea (Saxifragaceae)
  59. Tannodia (Euphorbiaceae)
  60. Tanquana (Aizoaceae)
  61. Taonabo (Pentaphylacaceae)
  62. Tapeina (Iridaceae)
  63. Tapeinia (Iridaceae)
  64. Tapeinidium (Dennstaedtiaceae)
  65. Tapeinochilos (Costaceae)
  66. Tapeinosperma (Primulaceae)
  67. Tapeinostemon (Gentianaceae)
  68. Tapheocarpa (Commelinaceae)
  69. Tapinanthus (Loranthaceae)
  70. Tapirira (Anacardiaceae)
  71. Tapiscia (Tapisciaceae)
  72. Taplinia (Compositae)
  73. Tapoides (Euphorbiaceae)
  74. Tapura (Dichapetalaceae)
  75. Tarachia (Aspleniaceae)
  76. Taralea (Leguminosae)
  77. Tarasa (Malvaceae)
  78. Taravalia (Rutaceae)
  79. Taraxacum (Compositae)
  80. Taraxia (Onagraceae)
  81. Taraxis (Restionaceae)
  82. Tarchonanthus (Compositae)
  83. Tarenna (Rubiaceae)
  84. Tarennoidea (Rubiaceae)
  85. Targionia (Targioniaceae)
  86. Tarigidia (Poaceae)
  87. Tarphochlamys (Acanthaceae)
  88. Tarrietia (Malvaceae)
  89. Tasmanites (Pyramimonadaceae)
  90. Tasmannia (Winteraceae)
  91. Tassadia (Apocynaceae)
  92. Tateanthus (Melastomataceae)
  93. Tatianyx (Poaceae)
  94. Tauscheria (Brassicaceae)
  95. Tauschia (Apiaceae)
  96. Tavaresia (Apocynaceae)
  97. Taverniera (Leguminosae)
  98. Taxandria (Myrtaceae)
  99. Taxicaulis (Hypnaceae)
  100. Taxilejeunea (Lejeuneaceae)
  101. Taxillus (Loranthaceae)
  102. Taxiphyllum (Hypnaceae)
  103. Taxithelium (Sematophyllaceae)
  104. Taxodium (Taxodiaceae)
  105. Taxotrophis (Moraceae)
  106. Taxus (Taxaceae)
  107. Tayloria (Splachnaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]