Dodatak:Popis biljnih rodova, Te

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rodovi:[uredi VE | uredi]

T[uredi VE | uredi]

Te[uredi VE | uredi]

  1. Teagueia (Orchidaceae)
  2. Teclea (Rutaceae)
  3. Tecoma (Bignoniaceae)
  4. Tecomanthe (Bignoniaceae)
  5. Tecomella (Bignoniaceae)
  6. Tecophilaea (Tecophilaeaceae)
  7. Tectaria (Dryopteridaceae)
  8. Tecticornia (Amaranthaceae)
  9. Tectiphiala (Arecaceae)
  10. Tectochara (Characeae)
  11. Tectona (Lamiaceae)
  12. Tecunumania (Cucurbitaceae)
  13. Teedia (Scrophulariaceae)
  14. Teesdalia (Brassicaceae)
  15. Teesdaliopsis (Brassicaceae)
  16. Tegulifolium (Schistochilaceae)
  17. Tehuana (Compositae)
  18. Teichodontium (Orthotrichaceae)
  19. Teijsmanniodendron (Lamiaceae)
  20. Teilingia (Desmidiaceae)
  21. Teixeiranthus (Compositae)
  22. Telanthophora (Compositae)
  23. Telaranea (Lepidoziaceae)
  24. Telekia (Compositae)
  25. Telephium (Caryophyllaceae)
  26. Telfairia (Cucurbitaceae)
  27. Teline (Leguminosae)
  28. Teliostachya (Acanthaceae)
  29. Telipogon (Orchidaceae)
  30. Telis (Leguminosae)
  31. Telitoxicum (Menispermaceae)
  32. Tellamia (Kornmanniaceae)
  33. Tellima (Saxifragaceae)
  34. Telminostelma (Apocynaceae)
  35. Telopea (Proteaceae)
  36. Telosma (Apocynaceae)
  37. Temburongia (Poaceae)
  38. Temnadenia (Apocynaceae)
  39. Temnocalyx (Rubiaceae)
  40. Temnogametum (Zygnemataceae)
  41. Temnogyra (Zygnemataceae)
  42. Temnoma (Pseudolepicoleaceae)
  43. Temnopteryx (Rubiaceae)
  44. Temochloa (Poaceae)
  45. Templetonia (Leguminosae)
  46. Tenaris (Apocynaceae)
  47. Tengia (Gesneriaceae)
  48. Teniolophora (Pottiaceae)
  49. Tennantia (Rubiaceae)
  50. Tenrhynea (Compositae)
  51. Tephrocactus (Cactaceae)
  52. Tephroseris (Compositae)
  53. Tephrosia (Leguminosae)
  54. Tepualia (Myrtaceae)
  55. Tepuia (Ericaceae)
  56. Tepuianthus (Thymelaeaceae)
  57. Teramnus (Leguminosae)
  58. Teratophyllum (Lomariopsidaceae)
  59. Terminalia (Combretaceae)
  60. Terminalis (Asparagaceae)
  61. Terminthia (Anacardiaceae)
  62. Ternatea (Leguminosae)
  63. Terniopsis (Podostemaceae)
  64. Ternstroemia (Pentaphylacaceae)
  65. Ternstroemiopsis (Pentaphylacaceae)
  66. Terpsichore (Polypodiaceae)
  67. Terrestria (Dicranaceae)
  68. Terua (Leguminosae)
  69. Tessaria (Compositae)
  70. Tessiera (Rubiaceae)
  71. Tessmannia (Leguminosae)
  72. Tessmanniacanthus (Acanthaceae)
  73. Tessmannianthus (Melastomataceae)
  74. Tetilla (Saxifragaceae)
  75. Tetmemorus (Desmidiaceae)
  76. Tetrabaena (Tetrabaenaceae)
  77. Tetraberlinia (Leguminosae)
  78. Tetrablepharis (Chlamydomonadaceae)
  79. Tetracentron (Trochodendraceae)
  80. Tetracera (Dilleniaceae)
  81. Tetrachaete (Poaceae)
  82. Tetrachlorella (Oocystaceae)
  83. Tetrachne (Poaceae)
  84. Tetrachondra (Tetrachondraceae)
  85. Tetrachyron (Compositae)
  86. Tetraciella (Characiaceae)
  87. Tetracladus (Chlorangiellaceae)
  88. Tetraclinis (Cupressaceae)
  89. Tetracme (Brassicaceae)
  90. Tetracoccus (Picrodendraceae)
  91. Tetracoscinodon (Pottiaceae)
  92. Tetracymbaliella (Brevianthaceae)
  93. Tetradenia (Lamiaceae)
  94. Tetradesmus (Scenedesmaceae)
  95. Tetradiclis (Nitrariaceae)
  96. Tetradium (Rutaceae)
  97. Tetradoxa (Adoxaceae)
  98. Tetradymia (Compositae)
  99. Tetraedroides (Hydrodictyaceae)
  100. Tetraedron (Hydrodictyaceae)
  101. Tetraena (Zygophyllaceae)
  102. Tetraflagellochloris (Chlamydomonadales incertae sedis)
  103. Tetragastris (Burseraceae)
  104. Tetraglochidium (Acanthaceae)
  105. Tetraglochin (Rosaceae)
  106. Tetragonia (Aizoaceae)
  107. Tetragonolobus (Leguminosae)
  108. Tetragonotheca (Compositae)
  109. Tetrallantos (Scenedesmaceae)
  110. Tetralophozia (Anastrophyllaceae)
  111. Tetrameles (Tetramelaceae)
  112. Tetrameranthus (Annonaceae)
  113. Tetramerium (Acanthaceae)
  114. Tetramicra (Orchidaceae)
  115. Tetramolopium (Compositae)
  116. Tetranema (Plantaginaceae)
  117. Tetranephris (Scenedesmaceae)
  118. Tetraneuris (Compositae)
  119. Tetranthera (Lauraceae)
  120. Tetranthus (Compositae)
  121. Tetrapanax (Araliaceae)
  122. Tetrapathaea (Passifloraceae)
  123. Tetrapedia (Hydrodictyaceae)
  124. Tetraperone (Compositae)
  125. Tetraphidopsis (Ptychomniaceae)
  126. Tetraphis (Tetraphidaceae)
  127. Tetraphyle (Crassulaceae)
  128. Tetraphysa (Apocynaceae)
  129. Tetraplasandra (Araliaceae)
  130. Tetrapleura (Leguminosae)
  131. Tetraplodon (Splachnaceae)
  132. Tetrapogon (Poaceae)
  133. Tetrapollinia (Gentianaceae)
  134. Tetraptera (Asteromonadaceae)
  135. Tetrapteris (Malpighiaceae)
  136. Tetrapterocarpon (Leguminosae)
  137. Tetrapteron (Onagraceae)
  138. Tetrapterum (Pottiaceae)
  139. Tetrapterys (Malpighiaceae)
  140. Tetrardisia (Primulaceae)
  141. Tetraria (Cyperaceae)
  142. Tetraselago (Scrophulariaceae)
  143. Tetraselmis (Chlorodendraceae)
  144. Tetrasida (Malvaceae)
  145. Tetraspora (Tetrasporaceae)
  146. Tetrasporidium (Palmellopsidaceae)
  147. Tetrastichium (Hookeriaceae)
  148. Tetrastigma (Vitaceae)
  149. Tetrastrum (Scenedesmaceae)
  150. Tetrastylidium (Olacaceae)
  151. Tetrastylis (Passifloraceae)
  152. Tetrataxis (Lythraceae)
  153. Tetrathylacium (Salicaceae)
  154. Tetratoma (Chlamydomonadaceae)
  155. Tetrazygia (Melastomataceae)
  156. Tetrazygiopsis (Melastomataceae)
  157. Tetrodontium (Tetraphidaceae)
  158. Tetroncium (Juncaginaceae)
  159. Tetrorchidium (Euphorbiaceae)
  160. Teucridium (Lamiaceae)
  161. Teucrium (Lamiaceae)
  162. Teuscheria (Orchidaceae)
  163. Teyleria (Leguminosae)

Izvori[uredi VE | uredi]