Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: F

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

FA - Južna Afrika[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FABE BIY Zračna luka Bisho Bisho
FABL BFN Zračna luka Bloemfontein Bloemfontein
FABM BHM Zrakoplovno pristanište Bethlehem Bethlehem
FABU UTE Zračna luka Butterworth Butterworth
FACD CDO Zračna luka Cradock Cradock
FACT CPT Zračna luka Cape Town Cape Town
FADN Zračna luka AFB Durban Durban
FAEL ELS Zračna luka Istočni London Istočni London
FAEM EMG Zračna luka Empangeni Empangeni
FAER ELL Zračna luka Ellisras (Mitimba) Ellisras
FAFB FCB Zračna luka Ficksburg Ficksburg
FAFK Zrakoplovno pristanište Fisantekraal Fisantekraal,Durbanville
FAGC GCJ Zračna luka Grand Central Johannesburg
FAGG GRJ Zračna luka George George
FAGI GIY Zračna luka Giyani Giyani
FAGM QRA Zračna luka Rand Johannesburg
FAHL HLW Zračna luka Hluhluwe Hluhluwe
FAHR HRS Zračna luka Harrismith Harrismith
FAHS AFB Hoedspruit Hoedspruit
FAJS JNB Zračna luka OR Tambo Johannesburg
FAKD KXE Zračna luka Klerksdorp Klerksdorp
FAKF Zračna luka Kersefontein Farm Hopefield
FAKM KIM Zračna luka Kimberley Kimberley
FAKN MQP Zračna luka Kruger Mpumalanga Nelspruit (Kruger National Park)
FAKO Zračna luka Komga Komga
FAKP KOF Zračna luka Komatipoort Komatipoort
FAKR Zračna luka Krugersdorp Krugersdorp
FAKU KMH Zračna luka Johan Pienaar Kuruman
FAKZ KLZ Zračna luka Kleinsee Kleinsee
FALA HLA Zračna luka Lanseria Lanseria
FALC LMR Zračna luka Finsch Mine Lime Acres
FALE DUR Zračna luka King Shaka Durban
FALK LUJ Zračna luka Lusikisiki Lusikisiki
FALM LCD AFB Makhado, SAAF Makhado
FALW LGE AFB Langebaanweg SAAF Langebaan
FALY LAY Zračna luka Ladysmith Ladysmith
FAMD AAM Zračna luka Malamala Malamala
FAMG MGH Zračna luka Margate Margate
FAMM MBD Zračna luka Mmabatho Mmabatho
FAMN LLE Zračna luka Malelane Malelane
FAMO MZY Zračna luka Mossel Bay Mossel Bay
FAMS MEZ Zračna luka Messina Messina
FAMU MZQ Zračna luka Mkuze Mkuze
FAMW MZF Zračna luka Mzamba (Wild Coast) Mzamba
FANC NCS Zračna luka Newcastle Newcastle
FANG NGL Zrakoplovno pristanište Ngala Ngala
FANS NLP Zračna luka Nelspruit Nelspruit
FAOI Zrakoplovno pristanište Orient Magaliesburg
FAOH OUH Zračna luka Oudtshoorn Oudtshoorn
FAPA AFD Zračna luka Port Alfred Port Alfred
FAPE PLZ Zračna luka Port Elizabeth Port Elizabeth
FAPG PBZ Zračna luka Plettenberg Bay Plettenberg Bay
FAPH PHW Zračna luka Hendrik Van Eck Phalaborwa
FAPJ JOH Zračna luka Port St. Johns Port St. Johns
FAPK PRK Zračna luka Prieska Prieska
FAPM PZB Zračna luka Pietermaritzburg Pietermaritzburg
FAPN NTY Zračna luka Pilanesberg Pilanesberg (pored SunCitya)
FAPP PTG Zračna luka Polokwane Polokwane
FAQT UTW Zračna luka Queenstown Queenstown
FARB RCB Zračna luka Richards Bay Richards Bay
FARG Zrakoplovno pristanište Rustenburg Rustenburg
FARS ROD Zračna luka Robertson Robertson
FASB SBU Zračna luka Springbok Springbok
FASC ZEC Zračna luka Secunda Secunda
FASD SDB Zračna luka Vredenburg Saldanha Bay
FASE Zračna luka Sabi Sabi
FASH Aeroklub Stellenbosch Stellenbosch
FASS SIS Zračna luka Sishen Sishen
FASZ SZK Zračna luka Skukuza Skukuza
FATA Zrakoplovno pristanište Teddarfield
FATH THY Zračna luka P.R. Mphephu Thohoyandou
FATN TCU Zračna luka Thaba Nchu Thaba Nchu
FATP Zračna luka New Tempe Bloemfontein
FATZ LTA Zračna luka Tzaneen Tzaneen
FAUL ULD Zračna luka Ulundi Ulundi
FAUP UTN Zračna luka Upington Upington
FAUT UTT Zračna luka K. D. Matanzima Umtata
FAVB VRU Zračna luka Vryburg Vryburg
FAVG VIR Zračna luka Virginia Durban
FAVR VRF Zračna luka Vredendal Vredendal
FAVY VYD Zračna luka Vryheid Vryheid
FAWB PRY Zračna luka Wonderboom Pretoria
FAWK IZA AFBWaterkloof, SAAF Tshwane
FAWM WEL Zračna luka Welkom Welkom
FAYP Ysterplaat AFB Cape Town

FB - Bocvana[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FBFT FRW Zračna luka Francistown Francistown
FBGM Zračna luka Gumare Gumare
FBGZ GNZ Zračna luka Ghanzi Ghanzi
FBJW JWA Zračna luka Jwaneng Jwaneng
FBKE BBK Zračna luka Kasane Kasane
FBKG Zračna luka Kang Kang
FBKR KHW Zračna luka Khwai River Khwai River
FBKY Zračna luka Kanye Kanye
FBLO LOQ Zračna luka Lobatse Lobatse
FBMM Zračna luka Makalamabedi Makalamabedi
FBMN MUB Zračna luka Maun Maun
FBNN Zračna luka Nokaneng Nokaneng
FBNT Zračna luka Nata Nata
FBOR ORP Zračna luka Orapa Orapa
FBPY QPH Zračna luka Palapye Palapye
FBRK Zračna luka Rakops Rakops
FBSK GBE Zračna luka Sir Seretse Khama Gaborone
FBSN SXN Zračna luka Sua Pan Sua Pan
FBSP PKW Zračna luka Selebi-Phikwe Selebi-Phikwe
FBSR Zračna luka Serowe Serowe
FBSV SVT Zračna luka Savuti Savuti
FBSW SWX Zračna luka Shakawe Shakawe
FBTE Zračna luka Tshane Tshane
FBTL TLD Zračna luka Tuli Lodge Tuli Lodge
FBTS TBY Zračna luka Tshabong Tshabong
FBXG Zračna luka Xugana Xugana

FC - Republika Kongo[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FCBB BZV Zračna luka Maya-Maya Brazzaville
FCBD DJM Zračna luka Djambala Djambala
FCBK KNJ Zračna luka Kindamba Kindamba
FCBL LCO Zračna luka Lague Lague
FCBM MUY Zračna luka Mouyondzi Mouyondzi
FCBS SIB Zračna luka Sibiti Sibiti
FCBY NKY Zračna luka Yokangassi Nkayi
FCBZ ANJ Zračna luka Zanaga Zanaga
FCMM MSX Zračna luka Mossendjo Mossendjo
FCOB BOE Zračna luka Boundji Boundji
FCOE EWO Zračna luka Ewo Ewo
FCOG GMM Zračna luka Gamboma Gamboma
FCOI ION Zračna luka Impfondo Impfondo
FCOK KEE Zračna luka Kelle Kelle
FCOM MKJ Zračna luka Makoua Makoua
FCOO FTX Zračna luka Owando Owando
FCOS SOE Zračna luka Souanke Souanke
FCOT BTB Zračna luka Betou Betou
FCOU OUE Zračna luka Ouesso Ouesso
FCPA KMK Zračna luka Makabana Makabana
FCPL DIS Zračna luka Loubomo Loubomo
FCPP PNR Zračna luka Pointe Noire Pointe-Noire

FD - Swaziland[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FDGD (vidi FDNH)
FDGL (vidi FDLV)
FDHG Zrakoplovno pristanište Piggs Peak Ngonini
FDKB (vidi FDKS)
FDKS Zrakoplovno pristanište Kubuta Kubuta
FDLV Zrakoplovno pristanište Lavumisa Lavumisa
FDMH Zrakoplovno pristanište Mhlume Mhlume
FDMS MTS Zračna luka Matsapha Manzini, Swaziland
FDNH Zrakoplovno pristanište Nhlangano Nhlangano
FDNS Zrakoplovno pristanište Nsoko Nsoko
FDSM Zrakoplovno pristanište Simunye Simunye
FDST Zrakoplovno pristanište Siteki Siteki
FDTM Zrakoplovno pristanište Tambankula Tambankula
FDTS Zrakoplovno pristanište Tshaneni Tshaneni
FDUB Zrakoplovno pristanište Ubombo Ranches Big Bend

FE - Srednjoafrička Republika[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FEFA Zračna luka Alindao Alindao
FEFB OBX Zračna luka Poste Obo
FEFC CRF Zračna luka Carnot Carnot
FEFE Zračna luka Mobaye Mbanga Mobaye
FEFF BGF Zračna luka Bangui M'Poko Bangui
FEFG BGU Zračna luka Bangassou Bangassou
FEFI IRO Zračna luka Birao Birao
FEFL BEM Zračna luka Bossembele Bossembélé
FEFM BBY Zračna luka Bambari Bambari
FEFN NDL Zračna luka N'Délé N'Délé
FEFO BOP Zračna luka Bouar Bouar
FEFP Zračna luka Paoua Paoua
FEFR BIV Zračna luka Bria Bria
FEFS BSN Zračna luka Bossangoa Bossangoa
FEFT BBT Zračna luka Berberati Berbérati
FEFU Zračna luka Sibut Sibut
FEFW ODA Zračna luka Ouadda Ouadda
FEFY AIG Zračna luka Yalinga Yalinga
FEFZ IMO Zračna luka Zemio Zemio
FEGC Zračna luka Bocaranga Bocaranga
FEGE MKI Zračna luka M'Boki Obo
FEGF BTG Zračna luka Batangafo Batangafo
FEGL GDI Zračna luka Gordil Gordil
FEGM BMF Zračna luka Bakouma Bakouma
FEGO ODJ Zračna luka Ouanda Djallé Ouanda Djallé
FEGR RFA Zračna luka Rafai Rafaï
FEGU BCF Zračna luka Bouca Bouca
FEGZ BOZ Zračna luka Bozoum Bozoum

FG - Ekvatorska Gvineja[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FGBT BSG Zračna luka Bata Bata
FGSL SSG Zračna luka Malabo Malabo

FH - Otok Ascension[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FHAW ASI Letjelište Wideawake (Ascension Aux. AF) Georgetown

FI - Mauricijus[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FIMP MRU Zračna luka Sir Seewoosagur Ramgoolam Plaine Magnien
FIMR RRG Zračna luka Sir Gaëtan Duval (Zračna luka Plaine Corail) Rodrigues Island

FJ - Britanski indijskooceanski teritoriji[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FJDG NKW Diego Garcia Tracking Station Diego Garcia

FK - Kamerun[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FKKB KBI Zračna luka Kribi Kribi
FKKC TKC Zračna luka Tiko Tiko
FKKD DLA Zračna luka Douala Douala
FKKF MMF Zračna luka Mamfe Mamfe
FKKG BLC Zračna luka Bali Bali
FKKH KLE Zračna luka Kaélé Kaélé
FKKI OUR Zračna luka Batouri Batouri
FKKJ GXX Zračna luka Yagoua Yagoua
FKKL MVR Zračna luka Salak Maroua
FKKM FOM Zračna luka Nkounja Foumban
FKKN NGE Zračna luka N'Gaoundéré N'Gaoundéré
FKKO BTA Zračna luka Bertoua Bertoua
FKKR GOU Zračna luka Garoua Garoua
FKKS DSC Zračna luka Dschang Dschang
FKKU BFX Zračna luka Bafoussam Bafoussam
FKKV BPC Zračna luka Bamenda Bamenda
FKKW EBW Zračna luka Ebolowa Ebolowa
FKKY YAO Zračna luka Yaoundé Yaoundé
FKYS NSI Zračna luka Yaoundé Nsimalen Yaoundé

FL - Zambija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FLBA MMQ Zračna luka Mbala Mbala
FLCP CIP Zračna luka Chipata Chipata
FLKE ZKP Zračna luka Kasompe Kasompe
FLKL KLB Zračna luka Kalabo Kalabo
FLKO KMZ Zračna luka Kaoma Kaoma
FLKS KAA Zračna luka Kasama Kasama
FLKW QKE Zračna luka Milliken Kabwe
FLLI LVI Zračna luka Livingstone Livingstone
FLLK LXU Zračna luka Lukulu Lukulu
FLLS LUN Zračna luka Lusaka Lusaka
FLMA MNS Zračna luka Mansa Mansa
FLMF MFU Zračna luka Mfuwe Mfuwe
FLMG MNR Zračna luka Mongu Mongu
FLND NLA Zračna luka Ndola Ndola
FLSN SXG Zračna luka Senanga Senanga
FLSO KIW Zračna luka Južnidowns Kitwe
FLSS SJQ Zračna luka Sesheke Sesheke
FLSW SLI Zračna luka Solwezi Solwezi
FLZB BBZ Zračna luka Zambezi Zambezi

FM - Komori, Mayotte, Réunion i Madagaskar[uredi VE | uredi]

Komori[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FMCH HAH Zračna luka Prince Said Ibrahim Moroni, Comoros
FMCI NWA Zračna luka Mohéli Bandar Es Eslam Mohéli, Comoros
FMCN YVA Zračna luka Iconi Moroni, Comoros
FMCV AJN Zračna luka Ouani Anjouan, Comoros

Mayotte[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FMCZ DZA Zračna luka Dzaoudzi Pamandzi Dzaoudzi, Mayotte

Réunion[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FMEE RUN Zračna luka Roland Garros Saint-Denis, Réunion
FMEP ZSE Zračna luka Pierrefonds Saint-Pierre, Réunion

Madagaskar[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FMMC WML Zračna luka Malaimbandy Malaimbandy
FMME ATJ Zračna luka Antsirabe Antsirabé
FMMG WAQ Zračna luka Antsalova Antsalova
FMMI TNR Zračna luka Ivato Antanànarìvo
FMMK JVA Zračna luka Ankavandra Ankavandra
FMML BMD Zračna luka Belo sur Tsiribihina Belo sur Tsiribihina
FMMN ZVA Zračna luka Miandrivazo Miandrivazo
FMMO MXT Zračna luka Maintirano Maintirano
FMMQ ILK Zračna luka Ilaka-Est Ilaka-Est
FMMR TVA Zračna luka Morafenobe Morafenobe
FMMS SMS Zračna luka Sainte Marie Île Sainte-Marie
FMMT TMM Zračna luka Toamasina Toamasina
FMMU WTA Zračna luka Tambohorano Tambohorano
FMMV MOQ Zračna luka Morondava Morondava
FMMX WTS Zračna luka Tsiroanomandidy Tsiroanomandidy
FMMY VAT Zračna luka Vatomandry Vatomandry
FMMZ WAM Zračna luka Ambatondrazaka Ambatondrazaka
FMNA DIE Zračna luka Arrachart Antsiranana
FMNC WMR Zračna luka Mananara Nord Mananara Nord
FMND ZWA Zračna luka Andapa Andapa
FMNF WBD Zračna luka Befandriana Nord Befandriana Nord
FMNG WPB Zračna luka Port Berge Port Berge
FMNH ANM Zračna luka Antsirabato Antalaha
FMNJ IVA Zračna luka Ambanja Ambanja
FMNL HVA Zračna luka Analalava Analalava
FMNM MJN Zračna luka Amborovy Mahajanga
FMNN NOS Zračna luka Fascene Nosy Be
FMNO DWB Zračna luka Soalala Soalala
FMNQ BPY Zračna luka Besalampy Besalampy
FMNR WMN Zračna luka Maroantsetra Maroantsetra
FMNS SVB Zračna luka Sambava Sud Sambava Sud
FMNT TTS Zračna luka Tsaratanana Tsaratanana
FMNV VOH Zračna luka Vohemar Vohemar
FMNW WAI Zračna luka Ambalabe Antsohihy
FMSB WBO Zračna luka Antsoa Beroroha
FMSC WMD Zračna luka Mandabe Mandabe
FMSD FTU Zračna luka Tôlanaro Tôlanaro
FMSF WFI Zračna luka Fianarantsoa Fianarantsoa
FMSI IHO Zračna luka Ihosy Ihosy
FMSJ MJA Zračna luka Manja Manja
FMSK WVK Zračna luka Manakara Manakara
FMSL OVA Zračna luka Bekily Bekily
FMSM MNJ Zračna luka Mananjary Mananjary
FMSN TDV Zračna luka Tanandava-Samangoky Tanandava-Samangoky
FMSR MXM Zračna luka Morombe Morombe
FMST TLE Zračna luka Toliara Toliara
FMSV BKU Zračna luka Betioky Betioky
FMSY AMP Zračna luka Ampanihy Ampanihy
FMSZ WAK Zračna luka Ankazoabo Ankazoabo

FN - Angola[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FNAM AZZ Zračna luka Ambriz Ambriz
FNBC SSY Zračna luka Mbanza Congo Mbanza Congo
FNBG BUG Zračna luka Benguela Benguela
FNCA CAB Zračna luka Cabinda Cabinda
FNCF CFF Zračna luka Cafunfo Cafunfo
FNCH PGI Zračna luka Chitato Chitato
FNCT CBT Zračna luka Catumbela Catumbela
FNCV CTI Zračna luka Cuito Cuanavale Cuito Cuanavale
FNCZ CAV Zračna luka Cazombo Cazombo
FNDU DUE Zračna luka Dundo Dundo
FNGI VPE/NGV Zračna luka Ondjiva Pereira Ondjiva (Ongiva, Ngiva, N'giva)
FNHU NOV Zračna luka Nova Lisboa Huambo
FNKU SVP Zračna luka Kuito Kuito
FNLK LBZ Zračna luka Lucapa Lucapa (Lukapa)
FNLU LAD Zračna luka Quatro de Fevereiro Luanda
FNMA MEG Zračna luka Malanje Malanje
FNME SPP Zračna luka Menongue Menongue
FNMO MSZ Zračna luka Namibe Namibe
FNNG GXG Zračna luka Negage Negage
FNPA PBN Zračna luka Porto Amboim Porto Amboim
FNSA VHC Zračna luka Saurimo Saurimo
FNSO SZA Zračna luka Soyo Soyo
FNUA UAL Zračna luka Luau Luau
FNUB SDD Zračna luka Lubango Lubango
FNUE LUO Zračna luka Luena Luena
FNUG UGO Zračna luka Uige Uíge
FNWK CEO Zračna luka Waco Kungo Waco Kungo
FNXA XGN Zračna luka Xangongo Xangongo
FNZE ARZ Zračna luka N'zeto N'zeto

FO - Gabon[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FOGA AKE Zračna luka Akieni Akieni
FOGB BGB Zračna luka Booué Booué
FOGE KDN Zračna luka Ndende Ndende
FOGF FOU Zračna luka Fougamou Fougamou
FOGG MBC Zračna luka Mbigou Mbigou
FOGI MGX Zračna luka Moabi Moabi
FOGK KOU Zračna luka Mabimbi Koulamoutou
FOGM MJL Zračna luka Mouila (City) Mouila
FOGO OYE Zračna luka Oyem Oyem
FOGQ OKN Zračna luka Okondja Okondja
FOGR LBQ Zračna luka Lambaréné Lambaréné
FOOB BMM Zračna luka Bitam Bitam
FOOD MFF Zračna luka Moanda Moanda
FOOE MKB Zračna luka Mékambo Mékambo
FOOG POG Zračna luka Port-Gentil Port-Gentil
FOOH OMB Zračna luka Hospital Omboué
FOOI IGE Zračna luka Tchongorove Iguela
FOOK MKU Zračna luka Makokou Makokou
FOOL LBV Zračna luka Leon M'Ba Libreville
FOOM MZC Zračna luka Mitzic Mitzic
FOON MVB Zračna luka M'vengue Francuskaville
FOOR LTL Zračna luka Lastourville Lastourville
FOOS ZKM Zračna luka Sette Cama Sette Cama
FOOT TCH Zračna luka Tchibanga Tchibanga
FOOY MYB Zračna luka Mayumba Mayumba

FP - Sveti Toma i Princip[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FPPA PGP Zračna luka Porto Alegre São Tomé
FPPR PCP Zračna luka Príncipe Príncipe
FPST TMS Zračna luka São Tomé (Zračna luka Salazar) São Tomé

FQ - Mozambik[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FQAG ANO Zračna luka Angoche Angoche
FQBR BEW Zračna luka Beira Beira
FQCB FXO Zračna luka Cuamba Cuamba
FQCH VPY Zračna luka Chimoio Chimoio
FQIN INH Zračna luka Inhambane Inhambane
FQLC VXC Zračna luka Lichinga Lichinga
FQLU LFB Zračna luka Lumbo Lumbo
FQMA MPM Zračna luka Maputo Maputo
FQMD MUD Zračna luka Mueda Mueda
FQMP MZB Zračna luka Moçimboa da Praia Moçimboa da Praia
FQNC MNC Zračna luka Nacala Nacala
FQNP APL Zračna luka Nampula Nampula
FQPB POL Zračna luka Pemba Pemba
FQQL UEL Zračna luka Quelimane Quelimane
FQTT TET Zračna luka Chingozi Tete
FQVL VNX Zračna luka Vilankulo Vilankulo

FS - Sejšeli[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FSAL Zračna luka Alphonse Alphonse Island
FSAS Zračna luka Assumption Island Assumption Island
FSDA Zračna luka D'Arros D'Arros Island
FSDR DES Zračna luka Desroches Desroches Island
FSFA Zračna luka Farquhar Farquhar Islands
FSIA SEZ Zračna luka Sejšeli Mahé Island
FSMA Zračna luka Marie Louise Marie Louise Island
FSPL Zračna luka Platte Platte Island (Île Platte)
FSPP PRI Zračna luka Praslin Island Praslin Island
FSSA Zračna luka Astove Island Astove Island
FSSB BDI Zračna luka Bird Island Bird Island
FSSC Zračna luka Coëtivy Coëtivy Island
FSSD DEI Zračna luka Denis Island Denis Island
FSSF FRK Zračna luka Frégate Island Frégate Island
FSSR Zračna luka Remire Remire Island (Eagle Island)

FT - Čad[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FTTB OGR Zračna luka Bongor Bongor
FTTC AEH Zračna luka Abéché Abéché
FTTD MQQ Zračna luka Moundou Moundou
FTTE Zračna luka Biltine Biltine
FTTF Zračna luka Fada Fada
FTTG Zračna luka Goz Beïda Goz Beïda
FTTH LTC Zračna luka Laï Laï
FTTI ATV Zračna luka Ati Ati
FTTJ NDJ Zračna luka N'Djamena N'Djamena
FTTK BKR Zračna luka Bokoro Bokoro
FTTL OTC Zračna luka Bol (Chad) Bol
FTTM MVO Zračna luka Mongo Mongo
FTTN AMC Zračna luka Am-Timan Am-Timan
FTTP PLF Zračna luka Pala Pala
FTTR Zračna luka Zouar Zouar
FTTS OUT Zračna luka Bousso Bousso
FTTU AMO Zračna luka Mao Mao
FTTY FYT Zračna luka Faya-Largeau Faya-Largeau
FTTZ Zračna luka Zougra Bardaï

FV - Zimbabve[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FVBU BUQ Zračna luka Joshua Mqabuko Nkomo Bulawayo
FVCH CHJ Zračna luka Chipinge Chipinge
FVCP Zračna luka Charles Prince Harare
FVCZ BFO Zračna luka Buffalo Range Chiredzi
FVFA VFA Zračna luka Victoria Falls Victoria Falls
FVGR UTA Zračna luka Grand Reef Mutare
FVHA HRE Zračna luka Harare Harare
FVKB KAB Zračna luka Kariba Kariba
FVMV MVZ Zračna luka Masvingo Masvingo
FVTL GWE Zračna luka Thornhill Gweru
FVWN HWN Zračna luka Hwange National Park Hwange (Nationalni park Hwange)
FVWT WKI Zračna luka Hwange Town Hwange Town

FW - Malavi[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FWCD CEH Zračna luka Chelinda Chelinda
FWCL BLZ Zračna luka Čileka Blantyre
FWCM CMK Zračna luka Club Makokola Club Makokola
FWCS Zračna luka Ntchisi Ntchisi
FWCT Zračna luka Chitipa Chitipa
FWDW DWA Zračna luka Dwanga Dwanga
FWKA KGJ Zračna luka Karonga Karonga
FWKB Zračna luka Katumbi Katumbi
FWKG KBQ Zračna luka Kasungu Kasungu
FWKI LLW Zračna luka Lilongwe (Kamuzu Int'l Lilongwe
FWLK LIX Zračna luka Likoma Likoma
FWLP Zračna luka Lifupa Kasungu
FWMC Zračna luka Mchinji Mchinji
FWMG MAI Zračna luka Mangochi Mangochi
FWMY MYZ Zračna luka Monkey Bay Monkey Bay
FWSJ Zračna luka Nsanje Nsanje
FWSM LMB Zračna luka Salima Salima
FWSU Zračna luka Sucoma Nchalo
FWUU ZZU Zračna luka Mzuzu Mzuzu
FWZA Zračna luka Zomba Zomba

FX - Lesoto[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FXLK LEF Zračna luka Lebakeng Lebakeng
FXLR LRB Zračna luka Leribe Leribe
FXLS LES Zračna luka Lesobeng Lesobeng
FXMA MSG Zračna luka Matsaile Matsaile
FXMF MFC Zračna luka Mafeteng Mafeteng
FXMK MKH Zračna luka Mokhotlong Mokhotlong
FXMM MSU Zračna luka Moshoeshoe Maseru
FXMU Zračna luka Mejametalana Maseru
FXNK NKU Zračna luka Nkaus Nkaus
FXPG PEL Zračna luka Pelaneng Pelaneng
FXQG UTG Zračna luka Quthing Quthing
FXQN UNE Zračna luka Qachas' Nek Qachas' Nek
FXSK SKQ Zračna luka Sekake Sekake
FXSM SOK Zračna luka Semongkong Semongkong
FXTA THB Zračna luka Thaba Tseka Thaba Tseka
FXTK TKO Zračna luka Tlokoeng Tlokoeng

FY - Namibija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FYAR ADI Zračna luka Arandis Arandis
FYGF GFY Zračna luka Grootfontein Grootfontein
FYHI HAL Zračna luka Halali Halali
FYHH Pista Helmeringhausen Helmeringhausen
FYKB KAS Zračna luka Karasburg Karasburg
FYKT KMP Zračna luka Keetmanshoop Keetmanshoop
FYLZ LUD Zračna luka Lüderitz Lüderitz
FYMO OKU Zračna luka Mokuti Lodge Mokuti Lodge
FYMP MPA Zračna luka Mpacha Mpacha
FYNA NNI Zračna luka Namutoni Namutoni
FYNP Zrakoplovno pristanište Nepara Nkurenkuru
FYOA OND Zračna luka Ondangwa Ondangwa
FYOE OMG Zračna luka Omega Omega
FYOG OMD Zračna luka Oranjemund Oranjemund
FYOH Zračna luka Okahao Okahao
FYOO OKF Zračna luka Okaukuejo Okaukuejo
FYOP OPW Zračna luka Opuwa Opuwa
FYOS OHI Zračna luka Oshakati Oshakati
FYRU NDU Zračna luka Rundu Rundu
FYSM SWP Zračna luka Swakopmund Swakopmund
FYTM TSB Zračna luka Tsumeb Tsumeb
FYWB WVB Zračna luka Walvis Bay Walvis Bay
FYWE ERS Zračna luka Eros Windhoek
FYWH WDH Zračna luka Windhoek Hosea Kutako Windhoek

FZ - Demokratska Republika Kongo[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
FZAA FIH Zračna luka Kinshasa Kinshasa
FZAB NLO Zračna luka N'Dolo Kinshasa
FZAJ BOA Zračna luka Boma Boma
FZAL LZI Zračna luka Luozi Luozi
FZAM MAT Zračna luka Tshimpi Matadi
FZAR NKL Zračna luka Nkolo-Fuma Nkolo-Fuma
FZBA INO Zračna luka Inongo Inongo
FZBI NIO Zračna luka Nioki Nioki
FZBO FDU Zračna luka Bandundu Bandundu
FZBT KRZ Zračna luka Kiri Kiri
FZCA KKW Zračna luka Kikwit Kikwit
FZCB IDF Zračna luka Idiofa Idiofa
FZCE LUS Zračna luka Lusanga Lusanga
FZCV MSM Zračna luka Masi-Manimba Masi-Manimba
FZDO MNB Zračna luka Moanda Moanda
FZEA MDK Zračna luka Mbandaka Mbandaka
FZEN BSU Zračna luka Basankusu Basankusu
FZFA LIE Zračna luka Libenge Libenge
FZFD BDT Zračna luka Gbadolite Gbadolite
FZFK GMA Zračna luka Gemena Gemena
FZFU BMB Zračna luka Bumba Bumba
FZGA LIQ Zračna luka Lisala Lisala
FZGN BNB Zračna luka Boende Boende
FZGV IKL Zračna luka Ikela Ikela
FZIC FKI Zračna luka Bangoka Kisangani
FZIR YAN Zračna luka Yangambi Yangambi
FZJH IRP Zračna luka Matari Isiro
FZKA BUX Zračna luka Bunia Bunia
FZKJ BZU Zračna luka Buta Zega Buta Zega
FZMA BKY Zračna luka Kavumu Bukavu
FZNA GOM Zračna luka Goma Goma
FZNP BNC Zračna luka Beni Beni
FZOA KND Zračna luka Kindu Kindu
FZOD KLY Zračna luka Kalima Kalima
FZOP PUN Zračna luka Punia Punia
FZQA FBM Zračna luka Lubumbashi Lubumbashi
FZQC PWO Zračna luka Pweto Pweto
FZQG KEC Zračna luka Kasenga Kasenga
FZQM KWZ Zračna luka Kolwezi Kolwezi
FZRA MNO Zračna luka Manono Manono
FZRB BDV Zračna luka Moba Moba
FZRF FMI Zračna luka Kalemie Kalemie
FZRM KBO Zračna luka Kabalo Kabalo
FZRQ KOO Zračna luka Kongolo Kongolo
FZSA KMN Zračna luka Base Kamina
FZSB Zračna luka Kamina Kamina
FZSK KAP Zračna luka Kapanga Kapanga
FZTK KNM Zračna luka Kaniama Kaniama
FZUA KGA Zračna luka Kananga Kananga
FZUF KGN Zračna luka Kasonga Kasonga
FZUG LZA Zračna luka Luisa Luisa
FZUH MMW Zračna luka Moma Moma
FZUK TSH Zračna luka Tshikapa Tshikapa
FZVA LJA Zračna luka Lodja Lodja
FZVI LBO Zračna luka Lusambo Lusambo
FZVM MEW Zračna luka Mweka Mweka
FZVR BAN Zračna luka Basongo Basongo
FZWA MJM Zračna luka Mbuji Mayi Mbuji Mayi
FZWC GDJ Zračna luka Gandajika Gandajika

Izvori[uredi VE | uredi]