Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: V

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

VA VE VI VO - Indija[uredi VE | uredi]

Napomena: ICAO kodovi za Indiju poćinju s VA, VE, VI i VO.

VA - Mumbai Center (VABF)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VAHB HBX Zračna luka Hubli / Vojna zrakoplovna baza Hubli Hubli
VAAH AMD Zračna luka Sardar Vallabhbhai Patel (Ahmadabad) Ahmedabad
VAAK AKD Zračna luka Akola Akola
VAAU IXU Zračna luka Aurangabad Aurangabad
VABB BOM Zračna luka Chatrapati Shivaji Mumbai (Bombaj)
VABI PAB Zračna luka Bilaspur Bilaspur
VABJ BHJ Zračna luka Bhuj Bhuj, Gujarat, Indija
VABM IXG Zračna luka Belgaum Belgaum
VABO BDQ Zračna luka Vadodara / Vojna zrakoplovna baza Vadodara Vadodara (Baroda)
VABP BHO Zračna luka Bhopal (Bairagarh) Bhopal
VABV BHU Zračna luka Bhavnagar Bhavnagar
VADN NMB Zračna luka Daman Daman
VADZ DEP Zračna luka Daparizo Daparizo
VAGN GUX Zračna luka Guna Guna
VAGO GOI Zračna luka Dabolim (Zračna luka Goa) / Pomorska zrakoplovna baza Dabolim Dabolim
VAID IDR Zračna luka Devi Ahilyabai Holkar Indore
VAJB JLR Zračna luka Jabalpur Jabalpur
VAJJ Zračna luka Juhu Mumbai (Bombaj)
VAJM JGA Zračna luka Jamnagar / Vojna zrakoplovna baza Jamnagar Jamnagar
VAKD Zračna luka Khandwa Khandwa
VAKE IXY Zračna luka Kandla (Gandhidham) Gandhidham / Kandla
VAKJ HJR Zračna luka Khajuraho Khajuraho
VAKP KLH Zračna luka Kolhapur Kolhapur
VAKS IXK Zračna luka Keshod (Keshod) Keshod
VAND NDC Zračna luka Nanded Nanded
VANP NAG Zračna luka Dr. Babasaheb Ambedkar / Vojna zrakoplovna baza Sonegaon Nagpur
VANR ISK Zračna luka Gandhinagar Nasik
VAPO PNQ Zračna luka Pune / Vojna zrakoplovna baza Lohegaon Pune (Poona)
VAPR PBD Zračna luka Porbandar Porbandar
VARG RTC Zračna luka Ratnagiri Ratnagiri
VARK RAJ Zračna luka Rajkot Rajkot
VARP RPR Zračna luka Raipur Raipur
VASL SSE Zračna luka Solapur Sholapur (Solapur)
VASU STV Zračna luka Surat Surat
VAUD UDR Zračna luka Udaipur Udaipur

VE - Kolkata Center (VECF)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VEAN IXV Zračna luka Along Along
VEAT IXA Zračna luka Agartala Agartala
VEAZ AJL Vojna zrakoplovna baza Turial Aizwal
VEBA Zračna luka Behala Behala
VEBD IXB Zračna luka Bagdogra / Vojna zrakoplovna baza Bagdogra Bagdogra / Siliguri
VEBG RGH Zračna luka Balurghat Balurghat
VEBI SHL Zračna luka Shillong (Barapani) Shillong
VEBS BBI Zračna luka Biju Patnaik Bhubaneswar
VECC CCU Zračna luka Netaji Subhash Chandra Bose Kolkata (Calcutta)
VECK Zračna luka Chakulia Chakulia
VECO COH Zračna luka Cooch Behar Cooch Behar
VEDB DBD Zračna luka Dhanbad Dhanbad
VEDZ DAE Zračna luka Daporijo Daporijo
VEGK GOP Vojna zrakoplovna baza Gorakhpur Gorakhpur
VEGT GAU Zračna luka Lokpriya Gopinath Bordoloi Vojna zrakoplovna baza Guwahati Guwahati
VEGY GAY Zračna luka Gaya Gaya
VEHK Zračna luka Hirakud Hirakud
VEIM IMF Zračna luka Imphal (Tulihal) Imphal
VEJH Zračna luka Jharsuguda Jharsuguda
VEJP PYB Zračna luka Jeypore Jeypore
VEJS IXW Zračna luka Sonari Jamshedpur
VEJT JRH Vojna zrakoplovna baza Chabua (Jorhat) Jorhat
VEKM IXQ Zračna luka Kamalpur Kamalpur
VEKR IXH Zračna luka Kailashahar Kailashahar
VEKU IXS Zračna luka Silchar (Vojna zrakoplovna baza Kumbhirgram) Silchar
VEKW IXN Zračna luka Khowai Khowai
VELR IXI Zračna luka Lilabari North Lakhimpur
VEMH LDA Zračna luka Malda Malda
VEMN DIB Zračna luka Dibrugarh (Mohanbari) Dibrugarh
VEMR DMU Zračna luka Dimapur (Vojna zrakoplovna baza Dimapur) Dimapur
VEMZ MZU Zračna luka Muzzafarpur Muzzafarpur
VEPG IXT Zračna luka Pasighat Pasighat (Passighat)
VEPH Zračna luka Panagarh Panagarh
VEPT PAT Zračna luka Lok Nayak Jayaprakash (Patna) Patna
VEPU PUI Zračna luka Purnea Purnia (Purnea)
VERC IXR Zračna luka Birsa Munda (Ranchi) Ranchi
VERK RRK Zračna luka Rourkela Rourkela
VERL Zračna luka Raxaul Raxaul
VERU RUP Zračna luka Rupsi Rupsi
VETJ TEI Zračna luka Tezu Tezu
VETZ TEZ Zračna luka Tezpur (Vojna zrakoplovna baza Tezpur) Tezpur
VEVZ VTZ Zračna luka Visakhapatnam Visakhapatnam (Vishakhapatnam)
VEZO ZER Zračna luka Ziro Ziro, Indija

VI - Delhi Center (VIDF)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VIAG AGR Zračna luka Agra / Vojna zrakoplovna baza Agra Agra
VIAL IXD Vojna zrakoplovna baza Bamrauli Allahabad
VIAM Vojna zrakoplovna baza Ambala Ambala
VIAR ATQ Zračna luka Raja Sansi (Amritsar Int'l) Zračna luka Amritsar
VIAX Vojna zrakoplovna baza Sirsa Adampur / Jullundur
VIBK BKB Vojna zrakoplovna baza Nal Bikaner
VIBL Vojna zrakoplovna baza Bakshi Ka Talab Bareilly
VIBN VNS Zračna luka Varanasi Varanasi
VIBR KUU Zračna luka Bhuntar Kullu / Manali
VIBT BUP Vojna zrakoplovna baza Bhisiana Bhatinda
VICG IXC Zračna luka Chandigarh (Vojna zrakoplovna baza Chandigarh) Chandigarh
VICX Vojna zrakoplovna baza Chakeri Kanpur
VIDD Zračna luka Safdarjung (Vojna zrakoplovna baza Safdarjung) New Delhi
VIDN DED Zračna luka Jolly Grant Dehradun
VIDP DEL Zračna luka Indira Gandhi New Delhi
VIGG DHM Zračna luka Gaggal (Kangra) Kangra / Dharamsala
VIDX Vojna zrakoplovna baza Hindon Ghaziabad
VIGR GWL Zračna luka Gwalior / Vojna zrakoplovna baza Maharajpur Gwalior
VIHR HSS Zračna luka Hissar Hissar
VIJN Zračna luka Jhansi Jhansi
VIJO JDH Zračna luka Jodhpur / Vojna zrakoplovna baza Jodhpur Jodhpur
VIJP JAI Zračna luka Jaipur (Sanganer) Jaipur
VIJR JSA Zračna luka Jaisalmer Jaisalmer (Jaiselmer)
VIJU IXJ Zračna luka Jammu Jammu
VIKA KNU Zračna luka Kanpur (Chakeri) Kanpur
VIKJ HJR Zračna luka Khajuraho (vidi VAKJ) Khajuraho
VIKO KTU Zračna luka Kota Kota
VILD LUH Zračna luka Sahnewal Ludhiana
VILH IXL Zračna luka Leh Kushok Bakula Rimpochee Leh
VILK LKO Zračna luka Amausi Lucknow
VIPK IXP Zračna luka Pathankot Pathankot
VIPT PGH Zračna luka Pant Nagar (Pantnagar) Pant Nagar / Nainital
VISM SLV Zračna luka Shimla Shimla
VISR SXR Vojna zrakoplovna baza Srinagar Srinagar
VISR SXR Zračna luka Srinagar / Vojna zrakoplovna baza Srinagar Srinagar
VIST TNI Zračna luka Satna Satna
VIUT Zračna luka Uttarlai Uttarlai
VIUX Vojna zrakoplovna baza Udhampur Udhampur

VO - Chennai Center (VOMF)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VOBI BEP Zračna luka Bellary Bellary
VOBL BLR Zračna luka Bengaluru Bengaluru
VOBG Zračna luka HAL Bangalore - Old
VOBR Vojna zrakoplovna baza Bidar Bidar
VOBZ VGA Zračna luka Vijayawada Vijayawada
VOCB CJB Zračna luka Coimbatore Coimbatore
VOCC Pomorska Zrakoplovna baza Cochin Kochi
VOCI COK Zračna luka Cochin (Kochi Int'l) Kochi / Nedumbassery
VOCL CCJ Zračna luka Calicut (Karipur) Kozhikode (Calicut)
VOCP CDP Zračna luka Cuddapah Cuddapah
VOCX CBD Vojna zrakoplovna baza Car Nicobar Car Nicobar
VODG Vojna zrakoplovna Akademija Dundigul Hyderabad
VODK Zračna luka Donakonda Donakonda
VOGB Zračna luka Gulbarga Gulbarga
VOHK Vojna zrakoplovna baza Hakimpet Secunderabad
VOHY Zračna luka Begumpet Hyderabad
VOHS HYD Zračna luka Rajiv Gandhi Hyderabad, Indija
VOMD IXM Zračna luka Madurai Madurai
VOML IXE Zračna luka Mangalore Mangalore
VOMM MAA Zračna luka Chennai Chennai / Madras
VOMY MYQ Zračna luka Mysore Mysore
VONV NVY Zračna luka Neyvafli Neyvafli
VOPB IXZ Zračna luka Vir Savarkar (Port Blair) Port Blair
VOPC PNY Zračna luka Pondicherry Pondicherry
VOPN PUT Zračna luka Sri Sathya Sai Puttaparthi
VORG RMD Zračna luka Ramagundam Ramagundam
VORY RJA Zračna luka Rajahmundry Rajahmundry
VOSM SXV Zračna luka Salem Salem
VOSX Vojna zrakoplovna baza Sulur Sulur
VOTJ Vojna zrakoplovna baza Tanjore Tanjore (Thanjavur)
VOTP TIR Zračna luka Tirupati Tirupati (Tirupathi)
VOTR TRZ Zračna luka Tiruchirapalli Tiruchirapalli (Trichy)
VOTV TRV Zračna luka Thiruvananthapuram (bivša Zračna luka Trivandrum Int'l) Thiruvananthapuram
VOTX Vojna zrakoplovna baza Tambaram Chennai
VOWA WGC Zračna luka Warangal Warangal (Warrangal)
VOYK Vojna zrakoplovna baza Yelahanka Yelahanka

VC - Šri Lanka[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VCBI CMB Zračna luka Bandaranaike Colombo
VCCA ADP Zračna luka Anuradhapura Anuradhapura
VCCB BTC Zračna luka Batticaloa Batticaloa
VCCC RML Zračna luka Ratmalana Colombo
VCCG GOY Zračna luka Amparai Gal Oya
VCCJ JAF Zračna luka Kankesanturai Jaffna
VCCK KCT Zračna luka Koggala Galle
VCCN Zračna luka Katukurunda Kalutara
VCCT TRR Zračna luka Kina Bay Trincomalee
VCCW WRZ Zračna luka Weerawila (nova Zračna luka)

VD - Kambodža[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VDBG BBM Zračna luka Battambang Battambang
VDKC KZK Zračna luka Kampong Cham Kampong Cham
VDKH KZC Zračna luka Kampong Chhnang Kompong Chhnang
VDKK KKZ Zračna luka Koh Kong Koh Kong
VDKT KTI Zračna luka Kratie Kratie
VDMK' Zračna luka Mondulkiri Mondulkiri
VDPP PNH Zračna luka Phnom Penh (Zračna luka Pochentong) Phnom Penh
VDRK RBE Zračna luka Ratanankiri Ratanankiri
VDSR REP Zračna luka Angkor Siem Reap
VDST TNX Zračna luka Stung Treng Stung Treng
VDSV KOS Zračna luka Sihanoukville Sihanoukville

VG - Bangladeš[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VGBR BZL Zračna luka Barisal Barisal
VGCB CXB Zračna luka Cox's Bazar Cox's Bazar
VGCM CLA Zračna luka Comilla Comilla
VGEG CGP Zračna luka Shah Amanat (Zračna luka M.A. Hannan Int'l) Chittagong
VGIS IRD Zračna luka Ishurdi Ishurdi
VGJR JSR Zračna luka Jessore Jessore
VGSH ZHM Zračna luka Shamshernagar Shamshernagar
VGSY ZYL Zračna luka Osmani Sylhet
VGTJ DAC
prije 1981.
Zračna luka Tejgaon Dhaka
VGZR DAC Zračna luka Shahjalal Dhaka

VH - Hong Kong, Kina[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VHHH HKG Zračna luka Hong Kong Chek Lap Kok
VHHX HKG Zračna luka Kai Tak (zatvorena 1998.) Kowloon
VHSK Zrakoplovno pristanište Shek Kong Shek Kong (RAF Shek Kong)
VHST HHP Heliodrom Shun Tak Sheung Wan

VL - Laos[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VLAO LVT Zračna luka Vientiane Vientiane
VLAP AOU Zračna luka Attopeu Attopeu
VLHS OUI/HOE Zračna luka Ban Huoeisay (Ban Houei Sai/Ban Houay Xay) Ban Hat Tai
VLKG KOG Zračna luka Khong Khong Island
VLLB LPQ Zračna luka Luang Prabang Luang Prabang
VLLN LXG Zračna luka Luang Namtha Luang Namtha
VLOS ODY Zračna luka Oudomsay Muang Xay
VLPS PKZ Zračna luka Pakse Pakse
VLSB ZBY Zračna luka Sayaboury Sayaboury
VLSK ZVK Zračna luka Savannakhet Savannakhet
VLSN NEU Zračna luka Sam Neua Sam Neua
VLSV VNA Zračna luka Saravane Saravane
VLTK THK Zračna luka Thakhek Thakhek
VLVT VTE Zračna luka Wattay Vientiane (Viangchan)
VLXK XKH Zračna luka Xieng Khouang Xieng Khouang

VM - Macau, Kina[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VMMC MFM Zračna luka Macau Taipa Island (Ilha da Taipa)

VN - Nepal[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VNBG BJH Zračna luka Bajhang Bajhang
VNBJ BHP Zračna luka Bhojpur Bhojpur
VNBL BGL Zračna luka Baglung Baglung
VNBP BHR Zračna luka Bharatpur Bharatpur
VNBR BJU Zračna luka Bajura Bajura
VNBT BIT Zračna luka Baitadi Baitadi
VNBW BWA Zračna luka Bhairahawa Bhairahawa
VNDP DOP Zračna luka Dolpa Dolpa
VNJL JUM Zračna luka Jumla Jumla
VNKT KTM Zračna luka Tribhuvan Kathmandu
VNLD LDN Zračna luka Lamidanda Lamidanda
VNLK LUA Zračna luka Lukla Lukla
VNLT LTG Zračna luka Langtang Langtang
VNMA NGX Zračna luka Manang Manang
VNMG MEY Zračna luka Meghauli Meghauli
VNMN XMG Zračna luka Mahendranagar Mahendranagar
VNNG KEP Zračna luka Nepalgunj Nepalgunj
VNPK PKR Zračna luka Pokhara Pokhara
VNPL PPL Zračna luka Phaplu Phaplu
VNRB RJB Zračna luka Rajbiraj Rajbiraj
VNRC RHP Zračna luka Ramechhap Ramechhap
VNRK RUK Zračna luka Rukumkot Rukumkot
VNRP RPA Zračna luka Rolpa Rolpa
VNRT RUM Zračna luka Rumjatar Rumjatar
VNSB SYH Zračna luka Syanboche Syanboche
VNSK SKH Zračna luka Surkhet Surkhet
VNSR FEB Zračna luka Sanfebagar Sanfebagar
VNST IMK Zračna luka Simikot Simikot
VNTJ TPJ Zračna luka Taplejung Taplejung
VNTP TPU Zračna luka Tikapur Tikapur
VNTR TMI Zračna luka Tumlingtar Tumlingtar
VNVT BIR Zračna luka Biratnagar Biratnagar

VQ - Butan[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VQPR PBH Zračna luka Paro Paro
VQTU QJC Zračna luka Thimbu Thimbu

VR - Maldivi[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VRMG GAN Zračna luka Gan Gan Island, Seenu Atoll
VRMH HAQ Zračna luka Hanimaadhoo Hanimaadhoo Island, Haa Dhaalu Atoll
VRMK KDO Zračna luka Kadhdhoo Kadhdhoo Island, Laamu Atoll
VRMM MLE Zračna luka Malé Hulhulé Island, North Malé Atoll
VRMT KDM Zračna luka Kaadedhdhoo Kaadedhdhoo Island, Gaafu Dhaalu Atoll

VT - Tajland[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VTBC Pista Chanthaburi Chantaburi (Chanthaburi)
VTBD DMK Zračna luka Don Muang (Old Bangkok) Bangkok
VTBF PYX Zračna luka Pattaya Pattaya
VTBG Zračna luka Kanchanaburi Kanchanaburi
VTBK KDT Zračna luka Kamphaeng Saen Kamphaeng Saen / Nakhon Pathom
VTBL KKM Vojna zrakoplovna baza Khok Kathiam Lopburi
VTBN Zračna luka Pranburi Prachuap Khiri Khan
VTBO TDX Zračna luka Trat Trat
VTBP Zračna luka Prachuap Khiri Khan (vojna) Prachuap Khiri Khan
VTBS BKK Zračna luka Suvarnabhumi (Zračna luka New Bangkok) Samut Prakan (pored Bangkoka)
VTB QHI Zračna luka Sattahip Chonburi (Chon Buri)
VTBT Zračna luka Bang Phra Chonburi (Chon Buri)
VTBU UTP Zračna luka U-Tapao (Utapao/U-Taphao) Rayong (pored Pattaya)
VTBW Zračna luka Watthana Nakhon Watthana Nakhon / Prachin Buri
VTCC CNX Zračna luka Chiang Mai Chiang Mai
VTCH HGN Zračna luka Mae Hong Son Mae Hong Son
VTCL LPT Zračna luka Lampang Lampang
VTCM Zračna luka Ban Thi (Zrakoplovno pristanište Lanna) Chiang Mai
VTCN NNT Zračna luka Nan Nan
VTCO Zračna luka Lamphun Lamphun
VTCP PRH Zračna luka Phrae Phrae
VTCR Zračna luka Chiang Rai Chiang Rai
VTCS Zračna luka Mae Sariang Mae Sariang
VTCT CEI Zračna luka Chiang Rai Chiang Rai
VTPB PHY Zračna luka Phetchabun Phetchabun
VTPH HHQ Zračna luka Hua Hin Hua Hin / Prachuap Khiri Khan
VTPI TKH Vojna zrakoplovna baza Takhli Nakhon Sawan
VTPL Zračna luka Lom Sak Lom Sak / Phetchabun
VTPM MAQ Zračna luka Mae Sot Mae Sot
VTPO THS Zračna luka Sukhothai Sukhothai
VTPP PHS Zračna luka Phitsanulok Phitsanulok
VTPR Zračna luka Photharam (Zračna luka Potaram Ratchaburi) Photharam
VTPT TKT Zračna luka Tak Tak
VTPU UTR Zračna luka Uttaradit Uttaradit
VTPY Zračna luka Phumipol Dam Phumipol Dam / Khuan Phumiphon
VTSB URT Zračna luka Surat Thani Surat Thani
VTSC NAW Zračna luka Narathiwat Narathiwat
VTSE CJM Zračna luka Chumphon Chumphon
VTSF NST Zračna luka Nakhon Si Thammarat Nakhon Si Thammarat
VTSG KBV Zračna luka Krabi Krabi
VTSH SGZ Zračna luka Songkhla Songkhla
VTSK PAN Zračna luka Pattani Pattani
VTSM USM Zračna luka Samui Ko Samui
VTSN Zračna luka Cha Ian Nakhon Si Thammarat
VTSP HKT Zračna luka Phuket Phuket
VTSR UNN Zračna luka Ranong Ranong
VTSS HDY Zračna luka Hat Yai Hat Yai / Songkhla
VTST TST Zračna luka Trang Trang
VTUD UTH Zračna luka Udon Thani Udon Thani
VTUI SNO Zračna luka Sakon Nakhon Sakon Nakhon
VTUJ PXR Zračna luka Surin Surin
VTUK KKC Zračna luka Khon Kaen Khon Kaen
VTUL LOE Zračna luka Loei Loei
VTUN Vojna zrakoplovna baza Khorat Nakhon Ratchasima (Khorat)
VTUO BFV Zračna luka Buriram Buriram (Buri Ram)
VTUQ NAK Zračna luka Nakhon Ratchasima Nakhon Ratchasima (Khorat)
VTUR Zračna luka Rob Muang Roi Et (Roiet)
VTUU UBP Zračna luka Ubon Ratchathani Ubon Ratchathani
VTUV ROI Zračna luka Roi Et (Roiet) Roi Et (Roiet)
VTUW KOP Zračna luka Nakhon Phanom Nakhon Phanom

VV - Vijetnam[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VVBM BMV Zračna luka Buon Ma Thuot Buon Ma Thuot
VVCI HPH Zračna luka Cat Bi Hai Phong
VVCL Zračna luka Cam Ly Da Lat
VVCM CAH Zračna luka Ca Mau Ca Mau
VVCR CXR Zračna luka Cam Ranh Nha Trang
VVCS VCS Zračna luka Co Ong Con Dao
VVCT VCA Zračna luka Tra Noc Can Tho
VVDB DIN Zračna luka Dien Bien Phu Dien Bien Phu
VVDL DLI Zračna luka Lien Khuong Da Lat
VVDN DAD Zračna luka Da Nang Da Nang
VVGL Zrakoplovna baza Gia Lam Hanoi
VVNB HAN Zračna luka Noi Bai Hanoi
VVNS SQH Zračna luka Na San Son La
VVNT NHA Zračna luka Nha Trang Nha Trang
VVPB HUI Zračna luka Phu Bai Huế
VVPC UIH Zračna luka Phu Cat Qui Nhon
VVPK PXU Zračna luka Pleiku Pleiku
VVPQ PQC Zračna luka Duong Dong Phu Quoc
VVPT PHH Zračna luka Phan Thiet Phan Thiet
VVRG VKG Zračna luka Rach Gia Rach Gia
VVTH TBB Zračna luka Dong Tac Tuy Hoa
VVTS SGN Zračna luka Tan Son Nhat Ho Chi Minh City
VVVH VII Zračna luka Vinh Vinh

VY - Mjanma (Burma)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
VYAS Zračna luka Anisakan Anisakan
VYBG NYU Zračna luka Nyaung U Bagan (Pagan)
VYBM BMO Zračna luka Banmaw Bhamo
VYCI Zračna luka Coco Island Coco Island
VYCZ Zračna luka Mandalay Chanmyathazi Mandalay
VYDW TVY Zračna luka Dawei Dawei (Tavoy)
VYEL Zračna luka Naypyidaw (Ela) Naypyidaw
VYGG GAW Zračna luka Gangaw Gangaw
VYGW GWA Zračna luka Gwa Gwa
VYHB Zračna luka Hmawby (vojna) Hmawby
VYHH HEH Zračna luka Heho Heho
VYHL HOX Zračna luka Homalin Homalin (Hommalin)
VYHN TIO Zračna luka Tilin Tilin
VYKG KET Zračna luka Kengtung Kengtung (Kengtong)
VYKI KHM Zračna luka Khamti Khamti
VYKL KMV Zračna luka Kalaymyo Kalaymyo (Kalemyo)
VYKP KYP Zračna luka Kyaukpyu Kyaukpyu
VYKT KAW Zračna luka Kawthaung Kawthaung (Kawthoung)
VYKU KYT Zračna luka Kyauktu Kyauktu
VYLK LIW Zračna luka Loikaw Loikaw
VYLS LSH Zračna luka Lashio Lashio
VYLY Zračna luka Lanywa Lanywa
VYMD MDL Zračna luka Mandalay Mandalay
VYME MGZ Zračna luka Myeik Myeik (Mergui)
VYMK MYT Zračna luka Myitkyina Myitkyina (Pamti)
VYML Zračna luka Meiktila (vojna) Meiktila
VYMM MNU Zračna luka Mawlamyaing Mawlamyaing (Mawlamyine)
VYMN MGU Zračna luka Manaung Manaung
VYMO MOE Zračna luka Momeik Momeik
VYMS MOG Zračna luka Monghsat Monghsat (Mong Hsat)
VYMT MGK Zračna luka Mong-Tong Mong-Tong (Hong Ton)
VYMW MWQ Zračna luka Magwe Magwe
VYMY Zračna luka Monywar Monywar
VYNP Zračna luka West Nampong (vojna) Myitkyina
VYNS NMS Zračna luka Namsang Namsang
VYNT NMT Zračna luka Namtu Namtu
VYPA PAA Zračna luka Hpa-An Hpa-An (Pa-An)
VYPK PAU Zračna luka Pauk Pauk
VYPN BSX Zračna luka Pathein Pathein (Bassein)
VYPP PPU Zračna luka Hpapun Hpapun
VYPT PBU Zračna luka Putao Putao
VYPU PKK Zračna luka Pakokku Pakokku
VYPY PRU Zračna luka Pyay Pyay (Prome)
VYST Zračna luka Shante (vojna) Shante
VYSW AKY Zračna luka Sittwe Sittwe
VYTD SNW Zračna luka Thandwe Thandwe
VYTL THL Zračna luka TaČilek TaČilek (TaČileik)
VYYE XYE Zračna luka Ye Ye
VYYY RGN Zračna luka Yangon Yangon (Rangoon)

Izvori[uredi VE | uredi]