Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: K

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


PrefiksK je (uglavnom) rezerviran za kontinentalni dio Sjedinjenih Američkih Država. ICAO kod tih zračnih luka su obično i FAA oznaka lokacije s prefiksom K. IATA kodovi su navedeni gdje je to bilo moguće. Prikazani gradovi su oni koji kod povezuju s aerodromom prema FAA oznakama i ne označuje uvijek točno mjesto jer je aerodrom smješten u manjem mjestu izvan gradova kojima služe.

Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

KA[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KAAA Zračna luka Logan Lincoln, Illinois
KAAF AAF Zračna luka Apalachicola Apalachicola, Florida
KAAO Zračna luka Colonel James Jabara Wichita, Kansas
KAAS Zračna luka Taylor Campbellsville, Kentucky
KAAT Zračna luka Alturas Alturas, Kalifornija
KABE ABE Zračna luka Lehigh Valley Allentown, Bethlehem i Istočnion, Pennsylvania
KABI ABI Zračna luka Abilene Abilene, Teksas
KABQ ABQ Zračna luka AlbuquerqueSunport Albuquerque, New Meksiko
KABR ABR Zračna luka Aberdeen Aberdeen, Južni Dakota
KABY ABY Zračna luka Southwest Georgia Albany, Georgia
KACB ACB Zračna luka Antrim Bellaire, Michigan
KACJ Zrakoplovno pristanište Souther Americus, Georgia
KACK ACK Memorialna zračna luka Nantucket Nantucket, Massachusetts
KACP Zračna luka Allen Parish Oakdale, Louisiana
KACQ Zračna luka Waseca Waseca, Minnesota
KACT ACT Zračna luka Waco Waco, Teksas
KACV ACV Zračna luka Arcata-Eureka Arcata, Kalifornija
KACY ACY Zračna luka Atlantic City Atlantic City, New Jersey
KACZ Zrakoplovno pristanište Henderson (North Carolina Wallace, North Carolina
KADC Zračna luka Wadena Wadena, Minnesota
KADG ADG Zračna luka Lenawee Adrian, Michigan
KADH ADT Zračna luka Ada Ada, Oklahoma
KADM ADM Zračna luka Ardmore Ardmore, Oklahoma
KADS ADS Zračna luka Addison Addison, Teksas
KADT Zračna luka Atwood-Rawlins Atwood, Kansas
KADU Zračna luka Audubon Audubon, Iowa
KADW ADW Vojna zrakoplovna baza Andrews Camp Springs, Maryland
KAEG Zračna luka Double Eagle II Albuquerque, New Meksiko
KAEL AEL Zračna luka Albert Lea Albert Lea, Minnesota
KAEX AEX Zračna luka Alexandria Alexandria, Louisiana
KAFF AFF Zrakoplovno pristaniošte Ratnog zrakoplovstva SAD-a Colorado Springs, Colorado
KAFJ WSG Zračna luka Washington (Pennsylvania) Washington, Pennsylvania
KAFK Zračna luka Nebraska Nebraska City, Nebraska
KAFN AFN Zračna luka Jaffrey Jaffrey, New Hampshire
KAFO AFO Zračna luka Afton Afton, Wyoming
KAFP Zračna luka Anson Wadesboro, North Carolina
KAFW AFW Zračna luka Fort Worth Alliance Fort Worth, Teksas
KAGC AGC Zračna luka Allegheny West Mifflin, Pennsylvania
KAGO AGO Zračna luka Magnolia Magnolia, Arkansas
KAGR Zrakoplovno pristanište MacDill AFB Avon Park, Florida
KAGS AGS Zračna luka Augusta Augusta, Georgia
KAGZ Zračna luka Wagner Wagner, Južni Dakota
KAHC AHC Vojno zrakoplovno pristanište Amedee Herlong, Kalifornija
KAHH AHH Zračna luka Amery Amery, Wisconsin
KAHN AHN Zračna luka Athens-Ben Epps Athens, Georgia
KAHQ Zračna luka Wahoo Wahoo, Nebraska
KAIA AIA Zračna luka Alliance Alliance, Nebraska
KAID AID Zračna luka Anderson (Zrakoplovno pristanište Darlington Anderson, Indijana
KAIG Zračna luka Langlade Antigo, Wisconsin
KAIK AIK Zračna luka Aiken Aiken, Juža Carolina
KAIO AIO Zračna luka Atlantic Atlantic, Iowa
KAIT Zračna luka Aitkin (Zrakoplovno pristanište Steve Kurtz Aitkin, Minnesota
KAIV AIV Zračna luka George Downer Aliceville, Alabama
KAIY AIY [[Zračna luka Atlantic City]] (Zrakoplovno pristaništeBader Atlantic City, New Jersey (zatvorena 30.rujna 2006.)
KAIZ AIZ Memorialna zračna luka Lee C. Fine Lake Ozark, Missouri
KAJG Zračna luka Mount Carmel Mount Carmel, Illinois
KAJO Zračna luka Corona Corona, Kalifornija
KAJR Zračna luka Habersham Cornelia, Georgia
KAKH Zračna luka Gastonia Gastonia, North Carolina
KAKO AKO Zračna luka Colorado Plains Akron, Colorado
KAKQ Zračna luka Wakefield Wakefield, Virginia
KAKR AKC Zračna luka Akron Fulton Akron, Ohio
KALB ALB Zračna luka Albany Albany, New York
KALI ALI Zračna luka Alice Alice, Teksas
KALM ALM Zračna luka Alamogordo-White Sands Alamogordo, New Meksiko
KALN ALN Zračna luka St. Louis Alton, Illinois
KALO ALO Zračna luka Waterloo Waterloo, Iowa
KALS ALS Zračna luka San Luis Valley Alamosa, Colorado
KALW ALW Zračna luka Walla Walla Walla Walla, Washington
KALX ALX Zrakoplovno pristanište Thomas C. Russell Alexander City, Alabama
KAMA AMA Zračna luka Rick Husband Amarillo Amarillo (Teksas)
KAMG Zračna luka Bacon Alma, Georgia
KAMN AMN Zračna luka Gratiot Community Alma, Michigan
KAMT Zračna luka Alexander Salamon West Union, Ohio
KAMW AMW Zračna luka Ames Ames, Iowa
KANB ANB Zračna luka Anniston Anniston, Alabama
KAND AND Zračna luka Anderson Anderson, Juža Carolina
KANE Zračna luka Anoka -Blaine (Zrakoplovno pristanište Janes) Minneapolis, Minnesota
KANJ Zračna luka Sault Ste Marie (Zrakoplovno pristanište Sanderson) Sault Ste Marie, Michigan
KANP ANP Zračna luka Lee Annapolis, Maryland
KANQ ANQ Zračna luka Tri-State Steuben Angola, Indijana
KANW ANW Zračna luka Ainsworth Ainsworth, Nebraska
KANY ANY Zračna luka Anthony Anthony, Kansas
KAOC Zračna luka Arco Butte Arco, Idaho
KAOH AOH Zračna luka Lima Allen Lima, Ohio
KAOO AOO Zračna luka Altoona-Blair Altoona, Pennsylvania
KAOV Memorialna zračna luka Ava Bill Martin Ava, Missouri
KAPA APA Zračna luka Centennial Centennial, Colorado (pored Denvera)
KAPC APC Zračna luka Napa Napa, Kalifornija
KAPF APF Zračna luka Naples Naples, Florida
KAPG APG Vojno zrakoplovno pristanište Phillips Aberdeen Proving Ground, Maryland
KAPH APH Vojno zrakoplovno pristanište A.P. Hill Fort A.P. Hill, Virginia
KAPN APN Zračna luka Alpena Alpena, Michigan
KAPT APT Zračna luka Marion (Zrakoplovno pristanište Brown) Jasper, Tennessee
KAPV APV Zračna luka Apple Valley Apple Valley, Kalifornija
KAQO Zračna luka Llano Llano, Teksas
KAQP Zračna luka Appleton Appleton, Minnesota
KAQR Zračna luka Atoka Atoka, Oklahoma
KAQW Zračna luka Harriman-and-West North Adams, Massachusetts
KARA ARA Zračna luka Acadiana New Iberia, Louisiana
KARB ARB Zračna luka Ann Arbor Ann Arbor, Michigan
KARG ARG Zračna luka Walnut Ridge Walnut Ridge, Arkansas
KARM WHT Zračna luka Wharton Wharton, Teksas
KARR AUZ Zračna luka Aurora Aurora, Illinois
KART ART Zračna luka Watertown Watertown, New York
KARV ARV Zračna luka Lakeland (Memorialno Zrakoplovno pristanište Noble F. Lee) Minocqua / Woodruff, Wisconsin
KARW BFT Zračna luka Beaufort Beaufort, Juža Carolina
KASD Zračna luka Slidell Slidell, Louisiana
KASE ASE Zračna luka Aspen-Pitkin Aspen, Colorado
KASG SPZ Zračna luka Springdale Springdale, Arkansas
KASH ASH Zrakoplovno pristanište Boire Nashua, New Hampshire
KASJ Zračna luka Tri- Ahoskie, North Carolina
KASL ASL Zračna luka Harrison Marshall, Teksas
KASN ASN Zračna luka Talladega Talladega, Alabama
KAST AST Zračna luka Astoria Astoria, Oregon
KASW Zračna luka Warsaw Warsaw, Indijana
KASX ASX Memorialna Zračna luka John F. Kennedy Ashland, Wisconsin
KASY ASY Zračna luka Ashley Ashley, North Dakota
KATA Zračna luka Hall-Miller Atlanta, Teksas
KATL ATL Zrakoplovno pristanište Harts -Jackson Atlanta Atlanta, Georgia
KATS ATS Zračna luka Artesia Artesia, New Meksiko
KATW ATW Zračna luka Outagamie Greenville, Wisconsin pored Appleton
KATY ATY Zračna luka Watertown Watertown, Južni Dakota
KAUG AUG Zračna luka Augusta State Augusta, Maine
KAUH Zračna luka Aurora (Zrakoplovno pristanište Al Potter) Aurora, Nebraska
KAUM AUM Zračna luka Austin Austin, Minnesota
KAUN AUN Zračna luka Auburn Auburn, Kalifornija
KAUO AUO Zračna luka Auburn-Opelika Robert G. Pitts Auburn, Alabama
KAUS AUS Zračna luka Austin-Bergstrom Austin, Teksas
KAUW AUW Zračna luka Wausau Downtown Wausau, Wisconsin
KAVC Zračna luka Mecklenburg-Brunswick Južni Hill, Virginia
KAVK Zračna luka Alva Alva, Oklahoma
KAVL AVL Zračna luka Asheville Fletcher, North Carolina, pored Asheville
KAVO AVO Zračna luka Avon Park Executive Avon Park, Florida
KAVP AVP Zračna luka Wilkes-Barre/Scranton Avoca, Pennsylvania
KAVQ AVW Zračna luka Marana Marana, Arizona (pored Tucsona)
KAVX CIB Zračna luka Catalina Avalon / Santa Catalina Island, Kalifornija
KAWG Zračna luka Washington Washington, Iowa
KAWM AWM Zračna luka West Memphis West Memphis, Arkansas
KAWO Zračna luka Arlington Arlington, Washington
KAXA AXG Zračna luka Algona Algona, Iowa
KAXH Zračna luka Houston-Južniwest Houston, Teksas
KAXN AXN Zrakoplovno pristanište Chandler Alexandria, Minnesota
KAXQ Zračna luka Clarion Clarion, Pennsylvania
KAXS AXS Zračna luka Altus/Quartz Mountain Altus, Oklahoma
KAXV AXV Zračna luka Neil Armstrong Wapakoneta, Ohio
KAXX AXX Zračna luka Angel Fire Angel Fire, New Meksiko
KAYS AYS Zračna luka Waycross-Ware Waycross, Georgia
KAYX Zračna luka Arnold Vojna zrakoplovna baza Tullahoma, Tennessee
KAZC Zračna luka Colorado City Colorado City, Arizona
KAZE Zračna luka Hazlehurst Hazlehurst, Georgia
KAZO AZO Zračna luka Kalamazoo/Battle Creek Kalamazoo / Battle Creek, Michigan
KAZU Zračna luka Arrowhead Assault Strip Fort Chaffee, Arkansas

KB[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KBAB BAB Zračna luka Beale Vojna zrakoplovna baza Marysville, Kalifornija
KBAD BAD Zračna luka Barksdale Vojna zrakoplovna baza Bossier City, Louisiana
KBAF BAF Zračna luka Barnes Westfield / Springfield, Massachusetts
KBAK CLU Zračna luka Columbus Columbus, Indijana
KBAM BAM Zračna luka Battle Mountain Battle Mountain, Nevada
KBAX Zračna luka HuronMemorial Bad Axe, Michigan
KBAZ Zračna luka New Braunfels New Braunfels, Teksas
KBBB BBB Zračna luka Benson Benson, Minnesota
KBBD Zrakoplovno pristanište Curtis Brady, Teksas
KBBG BKG Zračna luka Branson Hollister, Missouri,Branson, Missouri
KBBP BTN Zračna luka Marlboro (Zrakoplovno pristanište H.E. Avent) Bennettsville, Juža Carolina
KBBW BBW Zračna luka Broken Bow Broken Bow, Nebraska
KBCB BCB Zračna luka VirginiaTech/Montgomery Executive Blacksburg, Virginia
KBCE BCE Zračna luka Bryce Canyon Bryce Canyon, Utah
KBCK Zračna luka Black River Falls Area Black River Falls, Wisconsin
KBCT BCT Zračna luka Boca Raton Boca Raton, Florida
KBDE BDE Zračna luka Baudette Baudette, Minnesota
KBDG BDG Zračna luka Blanding Blanding, Utah
KBDJ Zračna luka Boulder Junction Boulder Junction, Wisconsin
KBDL BDL Zračna luka Bradley Windsor Locks, Connecticut (pored Hartforda)
KBDQ Zračna luka Morrilton Morrilton, Arkansas
KBDR BDR Zračna luka Igor I. Sikorsky Memorial Bridgeport, Connecticut
KBEC BEC Zračna luka Beech Factory Wichita, Kansas
KBED BED Zrakoplovno pristanište Hanscom Bedford, Massachusetts
KBEH BEH Zračna luka Južniwest Michigan Benton Harbor, Michigan
KBFA Zračna luka Boyne Mountain Boyne Falls, Michigan
KBFD BFD Zračna luka Bradford Bradford, Pennsylvania
KBFE Zračna luka Terry Brownfield , Teksas
KBFF BFF Zračna luka Zapadna Nebraska (Zrakoplovno pristanište William B. Heilig) Scottsbluff, Nebraska
KBFI BFI Zrakoplovno pristanište Boeing /King Seattle, Washington
KBFK Zračna luka Buffalo Buffalo, Oklahoma
KBFL BFL Zrakoplovno pristaništeMeadows Bakersfield, Kalifornija
KBFM BFM Zračna luka Mobile Downtown Mobile, Alabama
KBFR BFR Zračna luka Virgil I. Grissom Bedford, Indijana
KBFW Zračna luka Silver Bay Silver Bay, Minnesota
KBGD Zračna luka Hutchinson Borger, Teksas
KBGE BGE Zračna luka DecaturIndustrial Bainbridge, Georgia
KBGF Zračna luka Winchester Winchester, Tennessee
KBGM BGM Zračna luka Greater Binghamton Binghamton, New York
KBGR BGR Zračna luka Bangor Bangor, Maine
KBHB BHB Zračna luka Hancock -Bar Harbor Bar Harbor, Maine
KBHC Zračna luka Baxley Baxley, Georgia
KBHK Zračna luka Baker Baker, Montana
KBHM BHM Zračna luka Birmingham Birmingham, Alabama
KBID BID Zračna luka Block Island State Block Island, Rhode Island
KBIE Zračna luka Beatrice Beatrice, Nebraska
KBIF BIF Vojno zrakoplovno pristanište Biggs Fort Bliss, El Paso, Teksas
KBIH BIH Zračna luka Istočniern Sierra Bishop, Kalifornija
KBIL BIL Zračna luka Billings Logan Billings, Montana
KBIS BIS Zračna luka Bismarck Bismarck, North Dakota
KBIV Zračna luka Tulip City Holland, Michigan
KBIX BIX Zračna luka Keesler Vojna zrakoplovna baza Biloxi, Mississippi
KBJC BJC Zračna luka Rocky Mountain Metropolitan Denver, Colorado
KBJI BJI Zračna luka Bemidji Bemidji, Minnesota
KBJJ BJJ Zračna luka Wayne Wooster, Ohio
KBKD Zračna luka Stephens Breckenridge, Teksas
KBKE BKE Zračna luka Baker City Baker City, Oregon
KBKF Vojna zrakoplovna baza Buckley Aurora, Colorado
KBKL BKL Zračna luka Cleveland Burke Lakefront Cleveland, Ohio
KBKS Zračna luka Brooks Falfurrias, Teksas
KBKT BKT Zračna luka Allen C. Perkinson / Vojno zrakoplovno pristanište Blackstone Blackstone, Virginia
KBKV Zračna luka Hernando Brooksville, Florida
KBKW BKW Zračna luka Beckley RaleighMemorial Beckley, Zapadna Virginia
KBKX BKX Zračna luka Brookings Brookings, Južni Dakota
KBLF BLF Zračna luka Mercer Blue, Zapadna Virginia
KBLH BLH Zračna luka Blythe Blythe, Kalifornija
KBLI BLI Zračna luka Bellingham Bellingham, Washington
KBLM BLM Zračna luka Monmouth Executive Belmar / Farmingdale, New Jersey
KBLU Zračna luka Blue Canyon-Nyack Emigrant Gap, Kalifornija
KBLV BLV Zračna luka MidAmerica St. Louis / Vojna zrakoplovna baza Scott Belleville, Illinois
KBMC BMC Zračna luka Brigham City Brigham City, Utah
KBMG BMG Zračna luka Monroe Bloomington, Indijana
KBMI BMI Zračna luka Central Illinois Bloomington, Illinois
KBML BML Zračna luka Berlin Berlin, New Hampshire
KBMQ Zračna luka Burnet (Zrakoplovno pristanište Kate Craddock) Burnet, Teksas
KBMT BMT Zračna luka Beaumont Beaumont, Teksas
KBNA BNA Zračna luka Nashville Nashville, Tennessee
KBNG BNG Zračna luka Banning Banning, Kalifornija
KBNL Zračna luka Barnwell Barnwell, Juža Carolina
KBNO BND Zračna luka Burns Burns, Oregon
KBNW Zračna luka Boone Boone, Iowa
KBOI BOI Zračna luka Boise (Zrakoplovno pristanište Gowen) Boise, Idaho
KBOK Zračna luka Brookings State Brookings, Oregon
KBOS BOS Zračna luka Logan Boston, Massachusetts
KBOW BOW Zračna luka Bartow Bartow, Florida
KBPG Zračna luka Big Spring McMahon-Wrinkle Big Spring, Teksas
KBPI BPI Zračna luka Big Piney-Marbleton Big Piney, Wyoming
KBPK WMH Zračna luka Ozark (bivša zračna luka Baxter) Mountain Home, Arkansas
KBPP BWM Zračna luka Bowman Bowman, North Dakota
KBPT BPT Zračna luka JužniIstočni Teksas Nederland, Teksas (pored Beaumonta i Port Arthura)
KBQK BQK Zračna luka Brunswick Golden Isles Brunswick, Georgia
KBQR BQR Zračna luka Buffalo-Lancaster Lancaster, New York
KBRD BRD Zračna luka Brainerd Lakes Brainerd, Minnesota
KBRL BRL Zračna luka JužniIstočni Iowa Burlington, Iowa
KBRO BRO Zračna luka Brownsville/Južni Padre Island Brownsville, Teksas
KBRY Zrakoplovno pristanište Samuels Bardstown, Kentucky
KBST Zračna luka Belfast Belfast, Maine
KBTF BTF Zračna luka Skypark Bountiful, Utah
KBTL BTL Zračna luka W. K. Kellogg Battle Creek, Michigan
KBTM BTM Zračna luka Bert Mooney Butte, Montana
KBTN Zračna luka Britton Britton, Južni Dakota
KBTP BTP Zračna luka Butler (Zrakoplovno pristanište K.W. Scholter) Butler, Pennsylvania
KBTR BTR Zračna luka Baton Rouge Metropolitan Baton Rouge, Louisiana
KBTV BTV Zračna luka Burlington Burlington, Vermont
KBTY BTY Zračna luka Beatty Beatty, Nevada
KBUB Zrakoplovno pristanište Cram Burwell, Nebraska
KBUF BUF Zračna luka Buffalo Niagara Buffalo, New York
KBUM Memorialna zračna luka Butler Butler, Missouri
KBUR BUR Zračna luka Bob Hope Burbank, Kalifornija
KBUU Zračna luka Burlington Burlington, Wisconsin
KBUY Zračna luka Burlington-Alamance Burlington, North Carolina
KBVI BFP Zračna luka Beaver Beaver Falls, Pennsylvania
KBVN Zračna luka Albion Albion, Nebraska
KBVO Zračna luka Bartlesville Bartlesville, Oklahoma
KBVS MVW Zračna luka Skagit Burlington i Mount Vernon, Washington
KBVX Zračna luka Batesville Batesville, Arkansas
KBVY BVY Zračna luka Beverly Beverly, Massachusetts
KBWC BWC Zračna luka Brawley Brawley, Kalifornija
KBWD BWD Zračna luka Brownwood Brownwood, Teksas
KBWG BWG Zračna luka Bowling Green-Warren Bowling Green, Kentucky
KBWI BWI Zračna luka Baltimore-WashingtonThurgood Marshall Baltimore, Maryland & Washington, DC
KBWP Zračna luka Harry Stern Wahpeton, North Dakota
KBXA Memorialno zrakoplovno pristanište George R. Carr Bogalusa, Louisiana
KBXG Zračna luka Burke Waynesboro, Georgia
KBXK BXK Zračna luka Buckeye Buckeye, Arizona
KBYG Zračna luka Johnson Buffalo, Wyoming
KBYH BYH Zračna luka Arkansas Blytheville, Arkansas
KBYI BYI Zračna luka Burley Burley, Idaho
KBYS Vojno zrakoplovno pristanište Bicycle Lake (Fort Irwin) Barstow, Kalifornija
KBYY BBC Zračna luka Bay City Bay City, Teksas
KBZN BZN Zrakoplovno pristaništeGallatin Bozeman, Montana

KC[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KCAD CAD Zračna luka Wexford Cadillac, Michigan
KCAE CAE Zračna luka Columbia Metropolitan West Columbia, Juža Carolina (pored Columbije)
KCAG CIG Zračna luka Craig-Moffat Craig, Colorado
KCAK CAK Zračna luka Akron-Canton Akron, Ohio (pored Cantona)
KCAO CAR Zrakoplovno pristanište Clayton Clayton, New Meksiko
KCAR CAV Zračna luka Caribou Caribou, Maine
KCAV CBE Zračna luka Clarion Clarion, Iowa
KCBE CBF Zračna luka Greater Cumberland Cumberland, Maryland
KCBF Zračna luka Council Bluffs Council Bluffs, Iowa
KCBG CBK Zračna luka Cambridge Cambridge, Minnesota
KCBK CBM Zrakoplovno pristanište Shalz Colby, Kansas
KCBM Zračna luka Columbus Vojna zrakoplovna baza Columbus, Mississippi
KCCA Clinton Clinton, Arkansas
KCCB CCB Zračna luka Cable Upland, Kalifornija
KCCO Zračna luka Newnan Coweta Newnan, Georgia
KCCR CCR Zrakoplovno pristaništeBuchanan Concord, Kalifornija
KCCY CCY Zračna luka Northeast Iowa Charles City, Iowa
KCDA LLX Zračna luka Caledonia Lyndonville, Vermont
KCDC CDC Zračna luka Cedar City Cedar City, Utah
KCDD Hidro-baza Scotts Crane Lake, Minnesota
KCDH Zrakoplovno pristanište Harrell Camden, Arkansas
KCDI Zračna luka Cambridge Cambridge, Ohio
KCDK CDK Zračna luka George T. Lewis Cedar Key, Florida
KCDN CDN Zrakoplovno pristaništeWoodward Camden, Juža Carolina
KCDR CDR Zračna luka Chadron Chadron, Nebraska
KCDS CDS Zračna luka Childress Childress, Teksas
KCDW CDW Zračna luka Essex Caldwell, New Jersey
KCEA CEA Zrakoplovno pristanište Cessna Aircraft Wichita, Kansas
KCEC CEC Zrakoplovno pristanište Jack McNamara Crescent City, Kalifornija
KCEF CEF Zračna luka Westover Metropolitan (Rezervna zrakoplovna baza Westover – Springfield) Chicopee, Massachusetts
KCEK Zračna luka Crete Crete, Nebraska
KCEU Zračna luka Oconee Clemson, Juža Carolina
KCEV Zrakoplovno pristanište Mettel Connersville, Indijana
KCEW CEW Zračna luka Bob Sikes Crestview, Florida
KCEY Zračna luka Murray-Calloway Murray, Kentucky
KCEZ CEZ Zračna luka Cortez Cortez, Colorado
KCFD CFD Zrakoplovno pristanište Coulter Bryan, Teksas
KCFE Zračna luka Buffalo Buffalo, Minnesota
KCFJ Zračna luka Crawfordsville Crawfordsville, Indijana
KCFS (78D) Tuscola Area Caro, Michigan
KCFT Zračna luka Greenlee Clifton / Morenci, Arizona
KCFV CFV Zračna luka Coffeyville Coffeyville, Kansas
KCGC Zračna luka Crystal River Crystal River, Florida
KCGE CGE Zračna luka Cambridge-Dorchester Cambridge, Maryland
KCGF CGF Zračna luka Cuyahoga Cleveland, Ohio
KCGI CGI Zračna luka Cape Girardeau Cape Girardeau, Missouri
KCGS CGS Zračna luka College Park College Park, Maryland
KCGZ CGZ Zračna luka Casa Grande Casa Grande, Arizona
KCHA CHA Zračna luka Chattanooga Metropolitan Chattanooga, Tennessee
KCHD Zračna luka Chandler Chandler, Arizona
KCHK Zračna luka Chickasha Chickasha, Oklahoma
KCHN Zračna luka Wauchula Wauchula, Florida
KCHO CHO Zračna luka Charlottesville-Albemarle Charlottesville, Virginia
KCHQ Zračna luka Mississippi Charleston, Missouri
KCHS CHS Zračna luka Charleston (Vojna zrakoplovna baza Charleston) Charleston, Juža Carolina
KCHT Zračna luka Chillicothe Chillicothe, Missouri
KCHU Zračna luka Houston Caledonia, Minnesota
KCIC CIC Zračna luka Chico Chico, Kalifornija
KCID CID Zračna luka The Istočniern Iowa Cedar Rapids, Iowa
KCII Zračna luka Choteau Choteau, Montana
KCIN CIN Zračna luka Arthur N. Neu Carroll, Iowa
KCIR Zračna luka Cairo Cairo, Illinois
KCIU CIU Zračna luka Chippewa Sault Ste Marie, Michigan
KCJJ Zrakoplovno pristanište Ellen Church Cresco, Iowa
KCJR Zračna luka Culpeper Culpeper, Virginia
KCKA CKA Vojno zrakoplovno pristanište Kegelman Cherokee, Oklahoma
KCKB CKB Zračna luka Harrison/Marion Clarksburg, Zapadna Virginia
KCKC GRM Zračna luka Grand Marais/Cook Grand Marais, Minnesota
KCKF CKF Zračna luka Crisp -Cordele Cordele, Georgia
KCKI Zračna luka Williamsburg Kingstree, Juža Carolina
KCKL Memorialna Zračna luka Cliff Hatfield Calipatria, Kalifornija
KCKM Zrakoplovno pristanište Fletcher (Fletcher) Clarksdale, Mississippi
KCKN CKN Zračna luka Crookston Crookston, Minnesota
KCKP Zračna luka Cherokee Cherokee, Iowa
KCKV CKV Zrakoplovno pristanište Outlaw Clarksville, Tennessee
KCLE CLE Zračna luka Cleveland Hopkins Cleveland, Ohio
KCLI CLI Zračna luka Clintonville Clintonville, Wisconsin
KCLK Zračna luka Clinton Clinton, Oklahoma
KCLL CLL Zračna luka Istočnierwood College Station, Teksas
KCLM CLM Zračna luka William R. Fairchild Port Angeles, Washington
KCLR Memorialna zračna luka Cliff Hatfield Calipatria, Kalifornija
KCLS Zračna luka Chehalis-Centralia Chehalis, Washington
KCLT CLT Zračna luka Charlotte/Douglas Charlotte, North Carolina
KCLW CLW Zračna luka Clearwater Clearwater, Florida
KCMA Zračna luka Camarillo Camarillo, Kalifornija
KCMH CMH Zračna luka Port Columbus Columbus, Ohio
KCMI CMI Zračna luka University of Illinois Willard Savoy, IllinoisChampaign-Urbana
KCMR Memorialnozrakoplovno pristanište H.A. Clark Williams, Arizona
KCMX CMX Memorialna zračna luka Houghton Hancock, Michigan
KCMY CMY Zračna luka Sparta/Fort McCoy Sparta, Wisconsin
KCNC Zračna luka Chariton Chariton, Iowa
KCNH CNH Zračna luka Claremont Claremont, New Hampshire
KCNK CNK Zračna luka Blosser Concordia, Kansas
KCNM CNM Zračna luka Cavern Carlsbad, New Meksiko
KCNO CNO Zračna luka Chino Chino, Kalifornija
KCNP Zrakoplovno pristanište Billy G. Ray Chappell, Nebraska
KCNU CNU Zračna luka Chanute Martin Johnson Chanute, Kansas
KCNW CNW Zračna luka TSTC Waco Waco, Teksas
KCNY CNY Zrakoplovno pristanište Canyonlands Moab, Utah
KCOD COD Zračna luka Yellowstone Cody, Wyoming
KCOE COE Zračna luka Coeur d'Alene Coeur d'Alene, Idaho
KCOF COF Vojna zrakoplovna baza Patrick Cocoa Beach, Florida
KCOI COI Zračna luka Merritt Island Merritt Island, Florida
KCOM Zračna luka Coleman Coleman, Teksas
KCON CON Zračna luka Concord Concord, New Hampshire
KCOQ Zračna luka Cloquet Carlton Cloquet, Minnesota
KCOS COS Zračna luka Colorado Springs Colorado Springs, Colorado
KCOT Zračna luka Cotulla-La Salle Cotulla, Teksas
KCOU COU Zračna luka Columbia Columbia, Missouri
KCPC Zračna luka Columbus Whiteville, North Carolina
KCPK Zračna luka Chesapeake Norfolk, Virginia
KCPM CPM Zračna luka Compton/Woodley Compton, Kalifornija
KCPR CPR Zračna luka Natrona Casper, Wyoming
KCPS CPS Zračna luka St. Louis Downtown Cahokia, Illinois (pored St. Louis, Missouria)
KCPT Zračna luka Cleburne Cleburne, Teksas
KCPU Zračna luka Calaveras (Zrakoplovno pristanište Maury Rasmussen San Andreas, Kalifornija
KCQA Zračna luka Lake Celina, Ohio
KCQB Zračna luka Chandler Chandler, Oklahoma
KCQM Zračna luka Cook Cook, Minnesota
KCQW HCW Zračna luka Cheraw Chesterfield, Juža Carolina
KCQX Zračna luka Chatham Chatham, Massachusetts
KCRE Zračna luka Grand Strand North Myrtle Beach, Juža Carolina
KCRG CRG Zračna luka Craig Jacksonville, Florida
KCRO CRO Zračna luka Corcoran Corcoran, Kalifornija
KCRP CRP Zračna luka Corpus Christi Corpus Christi, Teksas
KCRQ CLD Zračna luka McClellan-Palomar Carlsbad, Kalifornija
KCRS Zračna luka Korzikana (Zrakoplovno pristanište C. David Campbell) Korzikana, Teksas
KCRT Zrakoplovno pristanište Z.M. Jack Stell Crossett, Arkansas
KCRW CRW Zračna luka Yeager Charleston, Zapadna Virginia
KCRX Zračna luka Roscoe Turner Corinth, Mississippi
KCRZ Zračna luka Corning Corning, Iowa
KCSB Zračna luka Cambridge Cambridge, Nebraska
KCSG CSG Zračna luka Columbus Metropolitan Columbus, Georgia
KCSM CSM Zračna luka Clinton-Sherman Clinton, Oklahoma
KCSQ Zračna luka Creston Creston, Iowa
KCSV Memorialna Zračna luka Crossville (Zrakoplovno pristanište Whitson) Crossville, Tennessee
KCTB CTB Zračna luka Cut Bank Cut Bank, Montana
KCTJ Zračna luka West Georgia (Zrakoplovno pristanište O.V. Gray ) Carrollton, Georgia
KCTK Zračna luka Ingersoll Canton, Illinois
KCTY CTY Zračna luka Cross City Cross City, Florida
KCTZ CTZ Zračna luka Sampson Clinton, North Carolina
KCUB CUB Zračna luka Columbia Owens Downtown Columbia, Juža Carolina
KCUH Zračna luka Cushing Cushing, Oklahoma
KCUL Zračna luka Carmi Carmi, Illinois
KCUT Zračna luka Custer Custer, Južni Dakota
KCVG CVG Zračna luka Cincinnati/Northern Kentucky Hebron, Kentucky (poredOhia i Covington, Kentuckya)
KCVK Zračna luka Sharp Ash Flat, Arkansas
KCVN CVN Zračna luka Clovis Clovis, New Meksiko
KCVO CVO Zračna luka Corvallis Corvallis, Oregon
KCVS CVS Zračna luka Cannon Vojna zrakoplovna baza Clovis, New Meksiko
KCVX Zračna luka Charlevoix Charlevoix, Michigan
KCWA CWA Zračna luka Central Wisconsin Mosinee, Wisconsin
KCWF CWF Zračna luka Chennault Lake Charles, Louisiana
KCWI Zračna luka Clinton Clinton, Iowa
KCWS Zrakoplovno pristanište Dennis F. Cantrell Conway, Arkansas
KCWV Zračna luka Claxton-Evans Claxton, Georgia
KCXE Zračna luka Chase City Chase City, Virginia
KCXL CXL Zračna luka Calexico Calexico, Kalifornija
KCXO CXO Zračna luka Lone Star Executive Houston, Teksas
KCXP Zračna luka Carson City Carson City, Nevada
KCXU Zračna luka Camilla-Mitchell Camilla, Georgia
KCXY HAR Zračna luka Capital City Harrisburg, Pennsylvania
KCYO Memorialna zračna luka Pickaway Circleville, Ohio
KCYS CYS Zračna luka Cheyenne (Zrakoplovno pristanište Jerry Olson) Cheyenne, Wyoming
KCYW Zračna luka Clay Center Clay Center, Kansas
KCZD Zračna luka Cozad Cozad, Nebraska
KCZG CZG Zračna luka Tri-Cities Endicott, New York
KCZK CZK Zračna luka Cascade Locks State Cascade Locks, Oregon
KCZL Zrakoplovno pristanište Tom B. David Calhoun, Georgia
KCZT Zračna luka Dimmit Carrizo Springs, Teksas

KD[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KDAA Vojno zrakoplovno pristanište Davison Fort Belvoir, Virginia
KDAB Zračna luka Daytona Beach Daytona Beach, Florida
KDAF Zračna luka Necedah Necedah, Wisconsin
KDAG Zračna luka Barstow-Daggett Daggett, Kalifornija
KDAL Zrakoplovno pristanište Dallas Love Dallas, Teksas
KDAN Zračna luka Danville Danville, Virginia
KDAW Zračna luka Skyhaven) Rochester, New Hampshire
KDAY Zračna luka James M. Cox Dayton, Ohio
KDBN Zračna luka W. H. 'Bud' Barron Dublin, Georgia
KDBQ Zračna luka Dubuque Dubuque, Iowa
KDCA Zračna luka Ronald Reagan Washington Arlington , Virginia (pored Washington, DC)
KDCU Zrakoplovno pristaništePryor Decatur, Alabama
KDCY Zračna luka Daviess Washington, Indijana
KDDC Zračna luka Dodge City Dodge City, Kansas
KDDH Zračna luka William H. Morse State Bennington, Vermont
KDEC Zračna luka Decatur Decatur, Illinois
KDED Zračna luka DeLand (Zrakoplovno pristanište Sidney H. Taylor) Deland, Florida
KDEH Zračna luka Decorah Decorah, Iowa
KDEN Zračna luka Denver (umjestoStapletona) Denver, Colorado
KDEQ Zračna luka J. Lynn Helms Sevier De Queen, Arkansas
KDET Zračna luka Coleman A. Young Detroit, Michigan
KDEW Zračna luka Deer Park Deer Park, Washington
KDFI Memorialna zračna luka Defiance Defiance, Ohio
KDFW Zračna luka Dallas-Fort Worth Dallas i Fort Worth, Teksas
KDGL Zračna luka Douglas Douglas, Arizona
KDGW Zračna luka Converse Douglas, Wyoming
KDHN Zračna luka Dothan Dothan, Alabama
KDHT Zračna luka Dalhart Dalhart, Teksas
KDIK Zračna luka Theodore Roosevelt Dickinson, North Dakota
KDKB Zračna luka DeKalb Taylor DeKalb, Illinois
KDKK Zračna luka Chautauqua /Dunkirk Dunkirk, New York
KDKR Zračna luka Houston Crockett, Teksas
KDKX Zračna luka Knoxville Downtown Island Knoxville, Tennessee
KDLC Zračna luka Dillon Dillon, Juža Carolina
KDLF Vojna zrakoplovna baza Laughlin Del Rio, Teksas
KDLH Zračna luka Duluth Duluth, Minnesota
KDLL Zračna luka Baraboo-Wisconsin Dells Baraboo, Wisconsin
KDLN Zračna luka Dillon Dillon, Montana
KDLO Zračna luka Delano Delano, Kalifornija
KDLS Zračna luka Columbia Gorge (Zračna luka The Dalles ) The Dalles, Oregon
KDLZ Zračna luka Delaware(Zrakoplovno pristanište Dale Mabry (1928.-1961.)) Tallahassee, Florida
KDMA Vojna zrakoplovna baza Davis-Monthan Tucson, Arizona
KDMN Zračna luka Deming Deming, New Meksiko
KDMO Memorialna zračna luka Sedalia Sedalia, Missouri
KDMW Zračna luka Carroll (Zrakoplovno pristanište Jack B. Poage Westminster, Maryland
KDNL Zrakoplovno pristanište Daniel Augusta, Georgia
KDNN Zračna luka Dalton Dalton, Georgia
KDNS Zračna luka Denison Denison, Iowa
KDNV Zračna luka Vermilion Danville, Illinois
KDOV Vojna zrakoplovna baza Dover Dover, Delaware
KDPA Zračna luka Dupage West Chicago, Illinois
KDPG Vojno zrakoplovno pristanište Michael Dugway Proving Ground, Utah
KDPL Zračna luka Duplin Kenansville, North Carolina
KDQH Zračna luka Douglas Douglas, Georgia
KDRA Zračna luka Desert Rock Mercury, Nevada
KDRI Zračna luka Beauregard De Ridder, Louisiana
KDRO Zračna luka Durango-La Plata Durango, Colorado
KDRT Zračna luka Del Rio Del Rio, Teksas
KDRU Zračna luka Drummond Drummond, Montana
KDSM Zračna luka Des Moines Des Moines, Iowa
KDSV Zračna luka Dansville Dansville, New York
KDTA Zračna luka Delta Delta, Utah
KDTG Zračna luka Dwight Dwight, Illinois
KDTL Zračna luka Detroit Lakes (Zrakoplovno pristanište Wething) Detroit Lakes, Minnesota
KDTN Zračna luka Shreveport Downtown Shreveport, Louisiana
KDTO Zračna luka Denton Denton, Teksas
KDTS Zračna luka Destin-Fort Walton Beach Destin, Florida
KDTW Zračna luka Detroit Metropolitan Wayne Romulus, Michigan pored Detroit, Michigana
KDUA Zrakoplovno pristanište Eaker Durant, Oklahoma
KDUC Zrakoplovno pristaništeHalliburton Duncan, Oklahoma
KDUG Zračna luka Bisbee-Douglas Bisbee / Douglas, Arizona
KDUH Zračna luka Toledo Suburban Lambertville, Michigan
KDUJ Zračna luka DuBois (bivša Zračna luka DuBois-Jefferson) DuBois, Pennsylvania
KDUX Zračna luka Moore Dumas, Teksas
KDVK Zrakoplovno pristanište Stuart Powell Danville, Kentucky
KDVL Zračna luka Devils Lake Devils Lake, North Dakota
KDVN Zračna luka Davenport Davenport, Iowa
KDVO Zrakoplovno pristanište Gnoss Novato, Kalifornija
KDVP Zračna luka Slayton Slayton, Minnesota
KDVT Zračna luka Deer Valley Phoenix, Arizona
KDWH Memorialna Zračna luka David Wayne Hooks Spring, Teksas
KDWU Zračna luka Ashland-Boyd Ashland, Kentucky
KDXE Zračna luka Dexter Dexter, Missouri
KDXR Zračna luka Danbury Danbury, Connecticut
KDXX Zračna luka Lac qui Parle Madison, Minnesota
KDYB Zračna luka Summerville Summerville, Juža Carolina
KDYL Zračna luka Doylestown Doylestown, Pennsylvania
KDYR Zračna luka Dyersburg Dyersburg, Tennessee
KDYS Vojna zrakoplovna baza Dyess Abilene, Teksas
KDYT Zračna luka Sky Harbor Duluth, Minnesota
KDZJ Zračna luka Blairsville Blairsville, Georgia

KE[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KEAG Zračna luka Eagle Grove Eagle Grove, Iowa
KEAN Zrakoplono pristanište Phifer Wheatland, Wyoming
KEAR Zračna luka Kearney Kearney, Nebraska
KEAT Memorialna Zračna luka Pangborn Wenatchee, Washington
KEAU Zračna luka Chippewa Valley Eau Claire, Wisconsin
KEBG Zračna luka Južni Teksas Edinburg, Teksas
KEBS Zračna luka Webster City Webster City, Iowa
KECG Zračna luka Elizabeth City-Pasquotank / zrakoplovna baza obalne straže Elizabeth City Elizabeth City, North Carolina
KECS Zrakoplovno pristanište Mondell Newcastle, Wyoming
KECU Zračna luka Edwards Rocksprings, Teksas
KEDE Zračna luka NorthIstočniern Edenton, North Carolina
KEDG Vojno zrakoplovno pristanište Weide Edgewood Arsenal, Aberdeen Proving Ground, Maryland
KEDJ Zračna luka Bellefontaine Bellefontaine, Ohio
KEDN Zračna luka Enterprise Enterprise, Alabama
KEDW Vojna zrakoplovna baza Edwards Rosamond, Kalifornija
KEED Zračna luka Needles Needles, Kalifornija
KEEN Zračna luka Dillant-Hopkins Keene, New Hampshire
KEEO Zračna luka Meeker Meeker, Colorado
KEET Zračna luka Shelby Alabaster, Alabama
KEFC Zračna luka Belle Fourche Belle Fourche, Južni Dakota
KEFD Zrakoplovno pristanište Ellington Houston, Teksas
KEFK Zračna luka Newport State Newport, Vermont
KEFT Zračna luka Monroe Monroe, Wisconsin
KEFW Zračna luka Jefferson Jefferson, Iowa
KEGE Zračna luka Eagle Eagle, Colorado (pored Vaila)
KEGI Zrakoplovno pristanište Duke (Zrakoplovno pristanište Eglin) Crestview, Florida
KEGQ Zračna luka Emmetsburg Emmetsburg, Iowa
KEGT Zračna luka Wellington Wellington, Kansas
KEGV Zračna luka Eagle River Union Eagle River, Wisconsin
KEHA Zračna luka Elkhart-Morton Elkhart, Kansas
KEHO Zračna luka Shelby Shelby, North Carolina
KEHR Zračna luka Henderson City- Henderson, Kentucky
KEIN Zračna luka Pine Ridge Pine Ridge, Južni Dakota
KEIW Memorialna zračna luka County – Novi Madrid, Missouri Novi Madrid, Missouri
KEKA Zrakoplovno pristanište Murray Eureka, Kalifornija
KEKM Zračna luka Elkhart Elkhart, Indijana
KEKN Zračna luka Elkins-Randolph (Zrakoplovno pristanište Jennings Randolph) Elkins, Zapadna Virginia
KEKO Zračna luka Elko Elko, Nevada
KEKQ Zračna luka Wayne Monticello, Kentucky
KEKX Zrakoplovno pristanište Addington Elizabethtown, Kentucky
KEKY Zračna luka Bessemer Bessemer, Alabama
KELA Zračna luka Eagle Lake Eagle Lake, Teksas
KELD Zračna luka Južni Arkansas El Dorado, Arkansas
KELK Zračna luka Elk City Elk City, Oklahoma
KELM Zračna luka Elmira/Corning Big Flats, New York (pored Elmira i Corninga)
KELN Zrakoplovno pristanište Bowers Ellensburg, Washington
KELO Zračna luka Ely Ely, Minnesota
KELP Zračna luka El Paso El Paso, Teksas
KELY Zračna luka Ely (Zrakoplovno pristanište Yelland) Ely, Nevada
KELZ Zračna luka Wellsville Wellsville, New York
KEMM Zračna luka Kemmerer Kemmerer, Wyoming
KEMP Zračna luka Emporia Emporia, Kansas
KEMT Zračna luka El Monte El Monte, Kalifornija
KEMV Zračna luka Emporia-Greensville Emporia, Virginia
KEND Zračna luka Vance Vojna zrakoplovna baza Enid, Oklahoma
KENL Zračna luka Centralia Centralia, Illinois
KENV Zračna luka Wendover Wendover, Utah
KENW Zračna luka Kenosha Kenosha, Wisconsin
KEOK Zračna luka Keokuk Keokuk, Iowa
KEOP Zračna luka Pike Waverly, Ohio
KEOS Zračna luka Neosho Hugh Robinson Neosho, Missouri
KEPG Zračna luka Browns Weeping Water, Nebraska
KEPH Zračna luka Ephrata Ephrata, Washington
KEPM Zračna luka Istočniport Istočniport, Maine
KEQA Zračna luka Captain Jack Thomas/El Dorado El Dorado, Kansas
KEQY Zračna luka Monroe Monroe, North Carolina
KERI Zračna luka Erie (Zrakoplovno pristanište Tom Ridge) Erie, Pennsylvania
KERR Zračna luka Errol Errol, New Hampshire
KERV Zračna luka Kerrville (Zrakoplovno pristanište Louis Schreiner) Kerrville, Teksas
KERY Zračna luka Luce Newberry, Michigan
KESC Zračna luka Delta Escanaba, Michigan
KESF Zračna luka Esler Alexandria, Louisiana
KESN Zrakoplovno pristanište Istočnion/Newnam Istočnion, Maryland
KEST Zračna luka Estherville Estherville, Iowa
KESW Zračna luka Istočnion State Istočnion, Washington
KETB Zračna luka West Bend West Bend, Wisconsin
KETC Zračna luka Tarboro-Edgecombe Tarboro, North Carolina
KETN Zračna luka Istočniland Istočniland, Teksas
KEUF Zrakoplovno pristanište Weedon Eufaula, Alabama
KEUG Zračna luka Eugene / Zrakoplovno pristanište Mahlon Sweet Eugene, Oregon
KEUL Zračna luka Caldwell Caldwell, Idaho
KEVB Zračna luka New Smyrna Beach New Smyrna Beach, Florida
KEVM Zračna luka Eveleth-Virginia Eveleth, Minnesota
KEVU Zračna luka Northwest Missouri Maryville, Missouri
KEVV Zračna luka Evansville Evansville, Indijana
KEVW Zračna luka Evanston-Uinta (Zrakoplovno pristanište Burns) Evanston, Wyoming
KEVY Zračna luka Summit Middletown, Delaware
KEWB Zračna luka New Bedford New Bedford, Massachusetts
KEWK Zračna luka Newton City/ Newton, Kansas
KEWN Zračna luka Craven New Bern, North Carolina
KEWR Zračna luka Newark Liberty Newark i Elizabeth, New Jersey
KEXX Zračna luka Davidson Lexington, North Carolina
KEYE Zrakoplovno pristanište Eagle Creek Indijanapolis, Indijana
KEYF Zrakoplovno pristanište Curtis L. Brown Jr. Elizabethtown, North Carolina
KEYQ Zračna luka Weiser Houston, Teksas
KEYW Zračna luka Key West Key West, Florida
KEZF Zračna luka Shannon Fredericksburg, Virginia
KEZI Zračna luka Kewanee Kewanee, Illinois
KEZM Zračna luka Heart of Georgia Istočniman, Georgia
KEZS Zračna luka Shawano Shawano, Wisconsin
KEZZ Memorialna Zračna luka Cameron Cameron, Missouri

KF[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KFAF Vojno zrakoplovno pristanište Felker Fort Eustis, Virginia
KFAM Zračna luka Farmington Farmington, Missouri
KFAR Zračna luka Hector Fargo, North Dakota
KFAT Zračna luka Fresno Yosemite Fresno, Kalifornija
KFAY Zračna luka Fayetteville (Zrakoplovno pristanište Grannis) Fayetteville, North Carolina
KFBG Vojno zrakoplovno pristanište Simmons Fort Bragg, North Carolina
KFBL Zračna luka Faribault Faribault, Minnesota
KFBR Zračna luka Fort Bridger Fort Bridger, Wyoming
KFBY Zračna luka Fairbury Fairbury, Nebraska
KFCA Zračna luka Glacier Park Kalispell, Montana
KFCH Zračna luka Fresno Chandler Fresno, Kalifornija
KFCI Zrakoplovno pristaništeChester Richmond, Virginia
KFCM Zračna luka Flying Cloud Minneapolis, Minnesota
KFCS Vojno zrakoplovno pristanište Butts Fort Carson, Colorado
KFCT Vojno zrakoplovno pristanište Vagabond Yakima, Washington
KFCY Zračna luka Forrest City Forrest City, Arkansas
KFDK Zračna luka Frederick Frederick, Maryland
KFDR Zračna luka Frederick Frederick, Oklahoma
KFDW Zračna luka FZrakoplovno pristanište Winnsboro, Juža Carolina
KFDY Zračna luka Findlay Findlay, Ohio
KFEP Zračna luka Albertus Freeport, Illinois
KFES Memorialna zračna luka Festus Festus, Missouri
KFET Zračna luka Fremont Fremont, Nebraska
KFFA Zračna luka First Flight Kill Devil Hills, North Carolina
KFFC Zrakoplovno pristaništeFalcon Peachtree City, Georgia
KFFL Zračna luka Fairfield Fairfield, Iowa
KFFM Zračna luka Fergus Falls (Zrakoplovno pristanište Einar Mickelson) Fergus Falls, Minnesota
KFFO Vojna zrakoplovna baza Wright-Patterson Dayton, Ohio
KFFT Zračna luka Capital City Frankfort, Kentucky
KFFZ Zrakoplovno pristaništeFalcon Mesa, Arizona
KFGX Zračna luka Fleming-Mason Flemingsburg, Kentucky
KFHB Zračna lukaFernandina Beach Fernandina Beach, Florida
KFHR Zračna luka Friday Harbor Friday Harbor, Washington
KFHU Zračna luka Sierra Vista / Vojno zrakoplovno pristanište Libby Fort Huachuca, Sierra Vista, Arizona
KFIG Zračna luka Clearfield -Lawrence Clearfield, Pennsylvania
KFIT Zračna luka Fitchburg Fitchburg, Massachusetts
KFKA Zračna luka Fillmore Preston, Minnesota
KFKL Zračna luka Venango Franklin, Pennsylvania
KFKN Zračna luka Franklin Franklin, Virginia
KFKR Zračna luka Frankfort Frankfort, Indijana
KFKS Memorialno zrakoplovno pristanište Frankfort Dow Frankfort, Michigan
KFLD Zračna luka Fond du Lac Fond du Lac, Wisconsin
KFLG Zračna luka Flagstaff Pulliam Flagstaff, Arizona
KFLL Zračna luka Fort Lauderdale-Hollywood Fort Lauderdale, Hollywood, Florida
KFLO Zračna luka Florence Florence, Juža Carolina
KFLP Zračna luka Marion Flippin, Arkansas
KFLV Vojno zrakoplovno pristanište Sherman Fort Leavenworth, Kansas
KFLX Zračna luka Fallon Fallon, Nevada
KFME Zračna luka Tipton Fort Meade / Odenton, Maryland
KFMH Zrakoplovna baza Otis Falmouth, Massachusetts
KFMN Zračna luka Four Corners Farmington, New Meksiko
KFMY Zrakoplovno pristanište Page Fort Myers, Florida
KFMZ Zrakoplovno pristanište Fairmont Fairmont, Nebraska
KFNB Zrakoplovno pristanište Brenner Falls City, Nebraska
KFNL Zračna luka Fort Collins-Loveland Fort Collins / Loveland, Colorado
KFNT Zračna luka Bishop Flint, Michigan
KFOA Zračna luka Flora Flora, Illinois
KFOD Zračna luka Fort Dodge Fort Dodge, Iowa
KFOE Zrakoplovno pristaništeForbes Topeka, Kansas
KFOK Zračna luka Francis S. Gabreski Westhampton Beach, New York
KFOM Zračna luka Fillmore Fillmore, Utah
KFOT Zračna luka Rohnerville Fortuna, Kalifornija
KFOZ Zračna luka Bigfork Bigfork, Minnesota
KFPK Zračna luka Fitch H. Beach Charlotte, Michigan
KFPR Zračna luka St. Lucie Fort Pierce, Florida
KFQD Zračna luka Rutherford (Zrakoplovno pristanište Marchman) Rutherfordton, North Carolina
KFRG Zračna luka Republic Istočni Farmingdale, New York
KFRH Zračna luka French Lick French Lick, Indijana
KFRI Vojno zrakoplovno pristanište Marshall Fort Riley / Junction City, Kansas
KFRM Zračna luka Fairmont Fairmont, Minnesota
KFRR Zračna luka Front Royal-Warren Front Royal, Virginia
KFSD Zračna luka Sioux Falls (Zrakoplovno pristanište Joe Foss) Sioux Falls, Južni Dakota
KFSE Zračna luka Fosston Fosston, Minnesota
KFSI Vojno zrakoplovno pristanište Henry Post Fort Sill / Lawton, Oklahoma
KFSK Zračna luka Fort Scott Fort Scott, Kansas
KFSM Zračna luka Fort Smith Fort Smith, Arkansas
KFSO Zračna luka Franklin Highgate, Vermont
KFST Zračna luka Fort Stockton-Pecos Fort Stockton, Teksas
KFSU Zračna luka Fort Sumner Fort Sumner, New Meksiko
KFSW Zračna luka Fort Madison Fort Madison, Iowa
KFTG Zračna luka Front Range Aurora, Colorado
KFTK Vojno zrakoplovno pristanište Godman Fort Knox, Kentucky
KFTT Memorialna zračna luka Elton Hensley Fulton, Missouri
KFTW Zračna luka Fort Worth Meacham Fort Worth, Teksas
KFTY Zračna luka Fulton (Georgia) (Zrakoplovno pristanište Brown) Atlanta, Georgia
KFUL Zračna luka Fullerton Fullerton, Kalifornija
KFVE Zračna luka Northern Aroostook Frenchville, Maine
KFVX Zračna luka Farmville Farmville, Virginia
KFWA Zračna luka Fort Wayne Fort Wayne, Indijana
KFWC Zračna luka FZrakoplovno pristanište FZrakoplovno pristanište , Illinois
KFWN Zračna luka Sussex Sussex, New Jersey
KFWQ Zračna luka Rostraver Monongahela, Pennsylvania (predgrađe Pittsburgha)
KFWS Zračna luka Fort Worth Spinks Fort Worth, Teksas
KFXE Zračna luka Fort Lauderdale Executive Fort Lauderdale, Florida
KFXY Zračna luka Forest City Forest City, Iowa
KFYE Zračna luka Fayette Somerville, Tennessee
KFYJ Zračna luka Middle Peninsula West Point, Virginia
KFYM Zračna luka Fayetteville Fayetteville, Tennessee
KFYV Zrakoplovno pristanište Drak/ Fayetteville Fayetteville, Arkansas
KFZG Zračna luka Fitzgerald Fitzgerald, Georgia
KFZI Zračna luka Fostoria Metropolitan Fostoria, Ohio
KFZY Zračna luka Oswego Fulton, New York

KG[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KGAB Zračna luka Gabbs Gabbs, Nevada
KGAD Zračna luka NorthIstočni Alabama Gadsden, Alabama
KGAF Zračna luka Grafton Grafton, North Dakota
KGAI Zračna luka MontgomeryZrakoplovno pristanište Gaithersburg, Maryland
KGBD Zračna luka Great Bend Great Bend, Kansas
KGBN Vojno zrakoplovno pristanište Gila Bend Gila Bend, Arizona
KGBR Zračna luka Walter J. Koladza Great Barrington, Massachusetts
KGCC Zračna luka Gillette-Campbell Gillette, Wyoming
KGCK Zračna luka Garden City Garden City, Kansas
KGCN Zračna luka Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park, Arizona
KGDM Zračna luka Gardner Gardner, Massachusetts
KGDV Zračna luka Dawson Community Glendive, Montana
KGDJ Zračna luka Granbury Granbury, Teksas
KGDY Zračna luka Grundy Grundy, Virginia
KGED Zračna luka Sussex Georgetown, Delaware
KGEG Zračna luka Spokane Spokane, Washington
KGEU Zračna luka Glendale Glendale, Arizona
KGEV Zračna luka Ashe Jefferson, North Carolina
KGEY Zračna luka Južni Big Horn Greybull, Wyoming
KGFA Zračna luka Great Falls Vojna zrakoplovna baza Great Falls, Montana
KGFK Zračna luka Grand Forks Grand Forks, North Dakota
KGFL Memorialna zračna luka Bennett Glens Falls, New York
KGGE Zračna luka Georgetown Georgetown, Juža Carolina
KGGF Zračna luka Grant Grant, Nebraska
KGGG Zračna luka Istočni Teksas Longview, Teksas
KGGI Zračna luka Grinnell Grinnell, Iowa
KGGW Zračna luka Glasgow Glasgow, Montana
KGHG Zračna luka Marshfield (Massachusetts) MarshZ, Massachusetts
KGHM Zračna luka Centerville(Tennessee) Centerville, Tennessee
KGIF Zračna luka Winter Haven's Gilbert Winter Haven, Florida
KGJT Zračna luka Grand Junction (Zrakoplovno pristanište Walker) Grand Junction, Colorado
KGKJ Zračna luka Port Meadville Meadville, Pennsylvania
KGKT Zračna luka Gatlinburg-Pigeon Forge Sevier , Tennessee
KGKY Zračna luka Arlington Arlington, Teksas
KGLD Zračna luka Renner Goodland Goodland, Kansas
KGLH Zračna luka Mid Delta Greenville, Mississippi
KGLS Zračna luka Scholesat Galvestona Galveston, Teksas
KGLW Zračna lukaGlasgow Glasgow, Kentucky
KGMU Zračna luka Greenville Downtown Greenville, Juža Carolina
KGNB Zračna luka Granby-Grand Granby, Colorado
KGNF Zračna luka Grenada Grenada, Mississippi
KGNG Zračna luka Gooding Gooding, Idaho
KGNI Hidro-baza Grand Isle Grand Isle, Louisiana
KGNT Zračna luka Grants-Milan Grants, New Meksiko
KGNV Zračna luka Gainesville Gainesville, Florida
KGON Zračna luka Groton-New London Groton / New London, Connecticut
KGPT Zračna luka Gulfport-Biloxi Gulfport, Mississippi
KGRB Zračna luka Austin Straubel Green Bay, Wisconsin
KGRD Zračna luka Greenwood Greenwood, Juža Carolina
KGRF Vojno zrakoplovno pristanište Gray Fort Lewis, Washington
KGRI Zračna luka Central Nebraska Grand Island, Nebraska
KGRK Zračna luka Killeen-Fort Hood/Vojno zrakoplovno pristanište Gray Fort Hood, Killeen, Teksas
KGRN Zračna luka Gordon Gordon, Nebraska
KGRR Zračna luka Gerald R. Ford Grand Rapids, Michigan
KGSB Zračna luka Seymour Johnson AFB Goldsboro, North Carolina
KGSO Zračna luka Piedmont Triad Greensboro, North Carolina
KGSP Zračna luka Greenville-Spartanburg Greer, Juža Carolina
KGSW Zračna luka Greater Southwest (zatvorena 1970. Fort Worth, Teksas
KGTB Zračna luka Wheeler-Sack AAF Fort Drum, New York
KGTE Zračna luka Quinn Gothenburg, Nebraska
KGTF Zračna luka Great Falls Great Falls, Montana
KGTG Zračna luka Grantsburg Grantsburg, Wisconsin
KGTR Zračna luka Golden Triangle Columbus, Mississippi
KGTU Zračna luka Georgetown Georgetown, Teksas
KGUC Zračna luka Gunnison Gunnison, Colorado
KGUP Zračna luka Gallup Gallup, New Meksiko
KGUS Zrakoplovna baza Grissom Peru, Indijana
KGVE Zračna luka Gordonsville Gordonsville, Virginia
KGVT Zračna luka Majors Greenville, Teksas
KGVQ Zračna luka Genesee Batavia, New York
KGWO Zračna luka Greenwood-Leflore Greenwood, Mississippi
KGWR Zrakoplovno pristanište Gwinner-Roger Melroe Gwinner, North Dakota
KGWS Zračna luka Glenwood Springs Glenwood Springs, Colorado
KGWW Zračna luka Goldsboro-Wayne Goldsboro, North Carolina
KGXY Zračna luka Greeley-Weld Greeley, Colorado
KGYB Zračna luka Giddings-Lee Giddings, Teksas
KGYH Zračna luka Donaldson Center Greenville, Juža Carolina
KGYI Zračna luka Grayson Denison, Teksas
KGYR Zračna luka Goodyear Phoenix, Arizona
KGYY Zračna luka Gary/Chicago Gary, Indijana
KGZH Zračna luka Middleton Evergreen, Alabama

KH[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KHAB Zračna luka Marion- Rankin Fite Hamilton, Alabama
KHAF Zračna luka Half Moon Bay Half Moon Bay, Kalifornija
KHAE Zračna luka Hannibal Hannibal, Missouri
KHAO Zračna luka Butler Hamilton, Ohio
KHAR Zračna luka Harford Casper, Wyoming
KHBC Zračna luka Mohall Mohall, North Dakota
KHBG Zračna luka Chain Hattiesburg, Mississippi
KHBI Zračna luka Asheboro Asheboro, North Carolina
KHBZ Zračna luka Heber Springs Heber Springs, Arkansas
KHCD Zračna luka Hutchinson Hutchinson, Minnesota
KHDE Zračna luka Brewster Holdrege, Nebraska
KHDN Zračna luka Yampa Valley Hayden, Colorado
KHDO Zračna luka Hondo Hondo, Teksas
KHEE Zračna luka Thompson-Robbins Helena, Arkansas
KHEF Zračna luka Manassas Manassas, Virginia
KHEG Zračna luka Herlong Jacksonville, Florida
KHEI Zračna luka Hettinger Hettinger, North Dakota
KHEQ Zračna luka Holyoke Holyoke, Colorado
KHEY Vojni heliodrom Hanchey Fort Rucker, Dale , Alabama
KHEZ Zračna luka Natchez-Adams Natchez, Mississippi
KHFD Zračna luka Hartford-Brainard Hartford, Connecticut
KHFF Vojno zrakoplovno pristanište Mackall Camp Mackall, North Carolina
KHGR Zračna luka Hagerstown Hagerstown, Maryland
KHHR Zračna luka Hawthorne Hawthorne, Kalifornija
KHIE Zračna luka Mount Washington Whitefield, New Hampshire
KHIF Vojna zrakoplovna baza Hill Ogden, Utah
KHII Zračna luka Lake Havasu City Lake Havasu City, Arizona
KHIO Zračna luka Hillsboro Portland, Oregon
KHJH Zračna luka Hebron Hebron, Nebraska
KHJO Zračna luka Hanford Hanford, Kalifornija
KHKA Zračna luka Blytheville Blytheville, Arkansas
KHKS Zrakoplovno pristaništeHawkins Jackson, Mississippi
KHKY Zračna luka Hickory Hickory, North Carolina
KHLC Zračna luka Hill City Hill City, Kansas
KHLG Zračna luka Wheeling-Ohio Wheeling, Zapadna Virginia
KHLN Zračna luka Helena Helena, Montana
KHLX Zračna luka Twin Galax-Hillsville, Virginia
KHMN Vojna zrakoplovna baza Holloman Alamogordo, New Meksiko
KHMT Zračna luka Hemet-Ryan Hemet, Kalifornija
KHMZ Zračna luka Bedford Bedford, Pennsylvania
KHND Zračna luka Henderson Henderson, Nevada
KHNZ Zračna luka Oxford-Henderson Oxford, North Carolina
KHOB Zračna luka Lea Hobbs, New Meksiko
KHOE Zračna luka Homerville Homerville, Georgia
KHON Zračna luka Huron Huron, Južni Dakota
KHOP Vojno zrakoplovno pristanište Campbell Fort Campbell, Kentucky
KHOT Memorialno zrakoplovno pristaništeHot Springs Hot Springs, Arkansas
KHOU Zračna luka William P. Hobby Houston, Teksas
KHPN Zračna luka Westchester White Plains, New York
KHQG Zračna luka Hugoton Hugoton, Kansas
KHQM Zračna luka Bowerman Hoquiam, Washington
KHQU Zračna luka Thomson-McDuffie Thomson, Georgia
KHQZ Zračna luka Mesquite Metro Mesquite, Teksas
KHRI Zračna luka Hermiston Hermiston, Oregon
KHRJ Zračna luka Harnett Erwin, North Carolina
KHRL Zračna luka Valley Harlingen, Teksas
KHRO Zračna luka Boone Harrison, Arkansas
KHRU Zračna luka Herington Herington, Kansas
KHSA Zračna luka Stennis Bay St. Louis, Mississippi
KHSE Zračna luka Billy Mitchell Hatteras, North Carolina
KHSI Zračna luka Hastings Hastings, Nebraska
KHSP Zrakoplovno pristanište Ingalls Hot Springs, Virginia
KHSR Zračna luka Hot Springs Hot Springs, Južni Dakota
KHST Rezervna zrakoplovna baza Homestead Joint Homestead, Florida
KHSV Zračna luka Huntsville Huntsville, Alabama
KHTH Zračna luka Hawthorne Hawthorne, Nevada
KHTO Zračna luka East Hampton East Hampton, New York
KHTS Zračna luka Tri-State Huntington, Zapadna Virginia
KHUA Vojno zrakoplovno pristanište Redstone Redstone Arsenal, Huntsville, Alabama
KHUM Zračna luka Houma-Terrebonne Houma, Louisiana
KHUT Zračna luka Hutchinson Hutchinson, Kansas
KHVC Zračna luka Hopkinsville-Christian Hopkinsville, Kentucky
KHVE Zračna luka Hanksville Hanksville, Utah
KHVN Zračna luka Tweed-New Haven New Haven, Connecticut
KHVR Zračna luka Havre Havre, Montana
KHVS Zračna luka Hartsville Hartsville, Juža Carolina
KHWD Zračna luka Hayward Hayward, Kalifornija
KHWO Zračna luka North Perry Hollywood, Florida
KHWQ Zračna luka Wheatland Harlowton, Montana
KHWV Zračna luka Brookhaven Shirley, New York
KHWY Zračna luka Warrenton-Fauquier Warrenton, Virginia
KHXD Zračna luka Hilton Head Hilton Head Island, Juža Carolina
KHXF Zračna luka Hartford Hartford, Wisconsin
KHYA Zračna luka Barnstable Hyannis, Massachusetts
KHYI Zračna luka San Marcos San Marcos, Teksas
KHYR Zračna luka Sawyer Hayward, Wisconsin
KHYS Zračna luka Hays Hays, Kansas
KHYW Zračna luka Conway-Horry Conway, Juža Carolina
KHYX Zračna luka SaginawH.W. Browne Saginaw, Michigan
KHZE Zračna luka Mercer Hazen, North Dakota
KHZL Zračna luka Hazleton Hazleton, Pennsylvania
KHUL Zračna luka Houlton Houlton, Maine

KI[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KIAB Zračna luka McConnell Vojna zrakoplovna baza Wichita, Kansas
KIAD Zračna luka Washington Dulles Washington, DC
KIAG Zračna luka Niagara Falls Niagara Falls, New York
KIAH Zračna luka George Bush Intercontinental Houston, Teksas
KIBM Zračna luka Kimball (Zrakoplovno pristanište Arraj) Kimball, Nebraska
KICR Zračna luka Winner Winner, Južni Dakota
KICT Zračna luka Wichita Mid-Continent Wichita, Kansas
KIDA Zračna luka Idaho Falls Idaho Falls, Idaho
KIDI Zračna luka Indijana -Jimmy Stewart Indijana, Pennsylvania
KIDL Zračna luka Indijanola Indijanola, Mississippi
KIDP Zračna luka Independence Independence, Kansas
KIFP Zračna luka Laughlin/Bullhead Bullhead City, Arizona
KIGM Zračna luka Kingman Kingman, Arizona
KIGX Zračna luka Horace Williams Chapel Hill, North Carolina
KIIB Zračna luka Independence Independence, Iowa
KIIY Zračna luka Washington-Wilkes Washington, Georgia
KIJD Zračna luka Windham Willimantic, Connecticut
KILE Zrakoplovno pristanište Skylark Killeen, Teksas
KILG Zračna luka New Castle Wilmington, Delaware
KILM Zračna luka Wilmington Wilmington, North Carolina
KILN Airborne Zrakoplovno pristanište Wilmington, Ohio
KIML Zračna luka Imperial Imperial, Nebraska
KIMM Zračna luka Immokalee Immokalee, Florida
KIMS Zračna luka Madison Madison, Indijana
KIND Zračna luka Indijanapolis Indijanapolis, Indijana
KINJ Zračna luka Hillsboro(Teksas) Hillsboro, Teksas
KINS Vojna zrakoplovna baza Creech Indijan Springs, Nevada
KINT Zračna luka Smith Reynolds Winston-Salem, North Carolina
KINW Zračna luka Winslow-Lindbergh Winslow, Arizona
KIOW Zračna luka Iowa City Iowa City, Iowa
KIPJ Zračna luka Lincoln Lincolnton, North Carolina
KIPL Zračna luka Imperial Imperial, Kalifornija
KIPT Zračna luka Williamsport Williamsport, Pennsylvania
KISM Zračna luka Kissimmee Gateway Kissimmee, Florida
KISN Zrakoplovno pristanište Sloulin Williston, North Dakota
KISO Zračna luka KinstonJetport (Zrakoplovno pristanište Stallings) Kinston, North Carolina
KISP Zračna luka Long Island MacArthur Islip, New York
KISW Zračna luka Južni Wood (Zrakoplovno pristanište Alexander) Wisconsin Rapids, Wisconsin
KITH Zračna luka Ithaca Tompkins Ithaca, New York
KITR Zračna luka Kit Carson Burlington, Colorado
KIWA Zračna luka Phoenix-Mesa Gateway Mesa, Arizona
KIWI Zračna luka Wiscasset Wiscasset, Maine
KIXD Zračna luka New Century Olathe, Kansas
KIYK Zračna luka Inyokern Inyokern, Kalifornija
KIZA Zračna luka Santa Ynez Santa Ynez, Kalifornija
KIZG Zračna luka Istočniern Slopes Fryeburg, Maine

KJ[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KJAC Zračna luka Jackson Hole Jackson Hole, Wyoming
KJAN Zračna luka Jackson Jackson, Mississippi
KJAX Zračna luka Jacksonville Jacksonville, Florida
KJBR Zračna luka Jonesboro Jonesboro, Arkansas
KJDN Zračna luka Jordan Jordan, Montana
KJEF Memorialna zračna luka Jefferson Jefferson City, Missouri
KJFK Zračna luka John F. Kennedy New York, New York
KJFX Zračna luka Walker (Zrakoplovno pristanište Bevill) Jasper, Alabama
KJER Zračna luka Jerome Jerome, Idaho
KJGG Zračna luka Williamsbrug-Jamestown Williamsburg, Virginia
KJHW Zračna luka Chautauqua -Jamestown Jamestown, New York
KJKA Zračna luka Jack Edwards Gulf Shores, Alabama
KJMS Zračna luka Jamestown Jamestown, North Dakota
KJNX Zračna luka Johnston Smithfield, North Carolina
KJQF Zračna luka Concord Concord, North Carolina
KJRA Heliodrom West 30th Street Manhattan, New York City, New York
KJST Zračna luka Johnstown-Cambria Johnstown, Pennsylvania
KJYO Zračna luka Leesburg Leesburg, Virginia
KJYR Zračna luka York York, Nebraska
KJZI Zračna luka Charleston Charleston, Juža Carolina
KJZP Zračna luka Pickens Jasper, Georgia

KK[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KKIC Zračna luka Mesa Del Rey King City, Kalifornija
KKLS Zračna luka Južniwest Washington (prije Kelso-Longview) Kelso, Washington
KKNB Zračna luka Kanab Kanab, Utah
KTOI Zračna luka Troy Troy, Alabama

KL[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KLAA Zračna luka Lamar Lamar, Colorado
KLAF Zračna luka Purdue West Lafayette, Indijana
KLAL Zračna luka Lakeland Linder Lakeland, Florida
KLAM Zračna luka Los Alamos Los Alamos, New Meksiko
KLAR Zračna luka Laramie Laramie, Wyoming
KLAS Zračna luka McCarran Las Vegas, Nevada
KLAX Zračna luka Los Angeles Los Angeles, Kalifornija
KLBB Zračna luka Lubbock Preston Smith Lubbock, Teksas
KLBE Zračna luka Arnold Palmer (Zračna luka Westmore) Latrobe, Pennsylvania
KLBF Zračna luka North Platte (Zrakoplovno pristanište Lee Bird) North Platte, Nebraska
KLBL Zračna luka Liberal Liberal, Kansas
KLBR Zračna luka Clarksville/Red River Clarksville, Teksas
KLBT Zračna luka Lumberton Lumberton, North Carolina
KLCG Zračna luka Wayne Wayne, Nebraska
KLCK Zračna luka Rickenbacker Columbus, Ohio
KLCH Zračna luka Lake Charles Lake Charles, Louisiana
KLCI Zračna luka Laconia Laconia, New Hampshire
KLCQ [[Zračna luka [Lake City]] Lake City, Florida
KLDJ Zračna luka Linden Linden, New Jersey
KLEB Zračna luka Lebanon West Lebanon, New Hampshire
KLEE Zračna luka Leesburg Leesburg, Florida
KLEM Zračna luka Lemmon Lemmon, Južni Dakota
KLEW Zračna luka Auburn/Lewiston Auburn, Maine
KLEX Zračna luka Blue Grass Lexington, Kentucky
KLFI Vojna zrakoplovna baza Langley Hampton, Virginia
KLFK Zračna luka Angelina Lufkin, Teksas
KLGA Zračna luka LaGuardia New York, New York
KLGB Zračna luka Long Beach Long Beach, Kalifornija
KLGD Zračna luka La Grande/Union La Grande, Oregon
KLGF Vojno zrakoplovno pristanište Laguna Yuma, Arizona
KLGU Zračna luka Logan-Cache Logan, Utah
KLHB Zračna luka Hearne Hearne, Teksas
KLHM Zračna luka Lincoln (Zrakoplovno pristanište Karl Harder) Lincoln, Kalifornija
KLHQ Zračna luka FZrakoplovno pristanište Lancaster, Ohio
KLHV Memorialna Zračna luka William T. Piper Lock Haven, Pennsylvania
KLHX Zračna luka La Junta La Junta, Colorado
KLHZ Zračna luka Franklin Louisburg, North Carolina
KLIC Zračna luka Limon Limon, Colorado
KLIT Zračna luka Little Rock Little Rock, Arkansas
KLKP Zračna luka Lake Placid Lake Placid, New York
KLKR Zračna luka Lancaster (Zrakoplovno pristanište McWhirter) Lancaster, Juža Carolina
KLKV Zračna luka Lake Lakeview, Oregon
KLKU Zračna luka Louisa Louisa, Virginia
KLLJ Zračna luka Challis Challis, Idaho
KLLQ Zračna luka Monticello (Zrakoplovno pristanište Ellis) Monticello, Arkansas
KLLU Zračna luka Lamar Lamar, Missouri
KLMS Zračna luka Louisville Winston Louisville, Mississippi
KLMT Zračna luka Klamath Falls Klamath Falls, Oregon
KLNC Zračna luka Lancaster Lancaster, Teksas
KLNA Zračna luka Palm Beach (Zračna luka Lantana) West Palm Beach, Florida
KLND Zrakoplovno pristanište Hunt Lander, Wyoming
KLNK Zračna luka Lincoln Lincoln, Nebraska
KLNN Zračna luka Willoughby Lost Nation Willoughby, Ohio
KLNP Zračna luka Lonesome Pine Wise, Virginia
KLNS Zračna luka Lancaster Lancaster, Pennsylvania
KLOL Zračna luka Derby Lovelock, Nevada
KLOU Zrakoplovno pristaništeBowman Louisville, Kentucky
KLOZ Zračna luka London-Corbin London, Kentucky
KLPC Zračna luka Lompoc Lompoc, Kalifornija
KLPR Zračna luka Lorain Lorain, Ohio
KLKQ Zračna luka Pickens Pickens, Juža Carolina
KLQR Zračna luka Larned-Pawnee Larned, Kansas
KLRD Zračna luka Laredo Laredo, Teksas
KLRF Vojna zrakoplovna baza Little Rock Jacksonville, Arkansas
KLRG Zračna luka Lincoln Lincoln, Maine
KLRU Zračna luka Las Cruces Las Cruces, New Meksiko
KLSB Zračna luka Lordsburg Lordsburg, New Meksiko
KLSE Zračna luka La Crosse La Crosse, Wisconsin
KLSF Vojno zrakoplovno pristanište Lawson Fort Benning, Chattahoochee , Georgia
KLSK Zračna luka Lusk Lusk, Wyoming
KLSN Zračna luka Los Banos Los Banos, Kalifornija
KLSV Vojna zrakoplovna baza Nellis Las Vegas, Nevada
KLTY Zračna luka Liberty (Montana) Chester, Montana
KLUF Vojna zrakoplovna baza Luke Glendale, Arizona
KLUG Zračna luka Ellington Lewisburg, Tennessee
KLUL Zrakoplovno pristanište Hesler-Noble Laurel, Mississippi
KLVK Zračna luka Livermore Livermore, Kalifornija
KLVL Zračna luka Lawrenceville/Brunswick Lawrenceville, Virginia
KLVM Zrakoplovno pristanište Mission Livingston, Montana
KLVN Zračna luka Airlake Lakeville, Minnesota
KLVS Zračna luka Las Vegas Las Vegas, New Meksiko
KLWB Zračna luka Greenbrier Valley Lewisburg, Zapadna Virginia
KLWC Zračna luka Lawrence Lawrence, Kansas
KLWL Zračna luka Wells Wells, Nevada
KLWM Zračna luka Lawrence Lawrence, Massachusetts
KLWS Zračna luka Lewiston-Nez Perce Lewiston, Idaho
KLWT Zračna luka Lewistown Lewistown, Montana
KLWV Zračna luka Lawrenceville-Vincennes Lawrenceville, Illinois
KLXL Zračna luka Little Falls/Morrison (Zrakoplovno pristanište Lindbergh) Little Falls, Minnesota
KLXN Zrakoplovno pristanište Jim Kelly Lexington, Nebraska
KLXT Lee's Summit Lee's Summit, Missouri
KLXV Zračna luka Lake Leadville, Colorado
KLYH Zračna luka Lynchburg Lynchburg, Virginia
KLYO Zračna luka Lyons-Rice Lyons, Kansas
KLZZ Zračna luka Lampasas Lampasas, Teksas

KM[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KMAC Zračna luka Macon Downtown Macon, Georgia
KMAE Zračna luka Madera Madera, Kalifornija
KMAF Zračna luka Midland Midland, Teksas
KMAI Zračna luka Marianna Marianna, Florida
KMAL Zračna luka Malone-Dufort Malone, New York
KMAO Zračna luka Marion Marion, Juža Carolina
KMAW Zračna luka Malden Malden, Missouri
KMBG Zračna luka Mobridge Mobridge, Južni Dakota
KMBO Zračna luka Campbell Madison, Mississippi
KMBS Zračna luka MBS Midland, Bay City, Saginaw, Michigan
KMBT Zračna luka Murfreesboro Murfreesboro, Tennessee
KMCB Zračna luka McComb-Pike (Zrakoplovno pristanište John E. Lewis) McComb, Mississippi
KMCC Zrakoplovno pristanište McClellan Sacramento, Kalifornija
KMCE Zračna luka Merced Merced, Kalifornija
KMCF Vojna zrakoplovna baza MacDill Tampa, Florida
KMCI Zračna luka Kansas City Kansas City, Missouri
KMCK Zračna luka McCook McCook, Nebraska
KMCN Zračna luka Middle Georgia Macon, Georgia
KMCO Zračna luka Orlando Orlando, Florida
KMCW Zračna luka Mason City Mason City, Iowa
KMCZ Zračna luka Martin Williamston, North Carolina
KMDQ Zračna luka MadisonExecutive Huntsville, Alabama
KMDS Zračna luka Madison Madison, Južni Dakota
KMDT Zračna luka Harrisburg Middletown, Pennsylvania
KMDW Zračna luka Chicago Midway Chicago, Illinois
KMDZ Zračna luka Taylor Medford, Wisconsin
KMEB Zračna luka Laurinburg-Maxton Maxton, North Carolina
KMEI Zračna luka Key Meridian, Mississippi
KMEJ Zračna luka Meade Meade, Kansas
KMEM Zračna luka Memphis Memphis, Tennessee
KMER Zračna luka Castle Atwater, Kalifornija
KMEV Zračna luka Minden-Tahoe Minden, Nevada
KMFE Zračna luka McAllen-Miller McAllen, Teksas
KMFI Zračna luka Marshfield (Wisconsin) Marshfield, Wisconsin
KMFR Zračna luka Rogue Valley -Medford Medford, Oregon
KMFV Zračna luka Accomack Melfa, Virginia
KMGG Zračna luka Maple Lake Maple Lake, Minnesota
KMGJ Zračna luka Orange Montgomery, New York
KMGM Zračna luka Montgomery Montgomery, Alabama
KMGW Zračna luka Morgantown Morgantown, Zapadna Virginia
KMGY Zračna luka Dayton Wright Brothers Dayton, Ohio
KMHE Zračna luka Mitchell Mitchell, Južni Dakota
KMHK Zračna luka Manhattan Manhattan, Kansas
KMHL Memorialna zračna luka Marshall Marshall, Missouri
KMHN Zračna luka Hooker Mullen, Nebraska
KMHR Zračna luka Mather Sacramento, Kalifornija
KMHT Zračna luka Manchester-Boston Manchester, New Hampshire
KMHV Zračna luka Mojave Spaceport Mojave, Kalifornija
KMIA Zračna luka Miami Miami, Florida
KMIB Vojna zrakoplovna baza Minot Minot, North Dakota
KMIC Zračna luka Crystal Crystal, Minnesota
KMIO Zračna luka Miami Miami, Oklahoma
KMIT Zračna luka Shafter Shafter, Kalifornija
KMIV Zračna luka Millville Millville, New Jersey
KMJX Zračna luka Robert J. Miller Toms River, New Jersey
KMKA Zračna luka Miller Miller, Južni Dakota
KMKE Zračna luka General Mitchell Milwaukee, Wisconsin
KMKJ Zračna luka Mountain Empire Marion-Wytheville, Virginia
KMKL Zračna luka Mc Kellar-Sipes Jackson, Tennessee
KMKY Zračna luka Marco Island Naples, Florida
KMKT Zračna luka Mankato Mankato, Minnesota
KMLB Zračna luka Melbourne Melbourne, Florida
KMLD Zračna luka Malad City Malad City, Idaho
KMLF Zračna luka Milford Milford, Utah
KMLS Zračna luka Miles City Miles City, Montana
KMLT Zračna luka Millinocket Millinocket, Maine
KMLU Zračna luka Monroe Monroe, Louisiana
KMMH Zračna luka Mammoth Yosemite Mammoth Lakes, Kalifornija
KMMI Zračna luka McMinn Athens, Tennessee
KMMK Zračna luka Meriden Markham Meriden, Connecticut
KMMS Zračna luka Selfs Marks, Mississippi
KMMT Baza nacionalne straže McEntire Joint Istočniover, Juža Carolina
KMMU Zračna luka Morristown Morristown, New Jersey
KMMV Zračna luka McMinnville McMinnville, Oregon
KMNI Zračna luka Santee Cooper Manning, Juža Carolina
KMNZ Zračna luka Hamilton Hamilton, Teksas
KMOB Zračna luka Mobile Mobile, Alabama
KMOD Zračna luka Modesto Modesto, Kalifornija
KMOR Zračna luka Moore-Murrell Morristown, Tennessee
KMOT Zračna luka Minot Minot, North Dakota
KMPE Zračna luka Philadelphia Philadelphia, Mississippi
KMPI Zračna luka Mariposa-Yosemite Mariposa, Kalifornija
KMPJ Zračna luka Petit Jean Park Morrilton, Arkansas
KMPO Zračna luka Pocono Mountains Mount Pocono, Pennsylvania
KMPR Zračna luka McPherson McPherson, Kansas
KMPV Zračna luka Edward F. Knapp Barre-Montpelier, Vermont
KMQI Zračna luka Dare Manteo, North Carolina
KMQJ Zračna luka Mount Comfort Indijanapolis, Indijana
KMQS Zračna luka ChesterG O Carlson Coatesville, Pennsylvania
KMQY Zračna luka Smyrna Smyrna, Tennessee
KMRH Zrakoplovno pristanište Michael J. Smith Beaufort, North Carolina
KMRN Zračna luka Morganton-Lenoir Morganton, North Carolina
KMRY Zračna luka Monterey Peninsula Monterey, Kalifornija
KMRB Zračna luka Istočniern Zapadna Virginia (Zrakoplovno pristanište Shepherd) Martinsburg, Zapadna Virginia
KMSL Zračna luka Northwest Alabama Muscle Shoals, Alabama
KMSO Zračna luka Missoula Missoula, Montana
KMSN Zračna luka Dane Madison, Wisconsin
KMSP Zračna luka Minneapolis-Saint Paul Bloomington, Minnesota
KMSS Zračna luka Massena Massena, New York
KMSV Zračna luka Sullivan Monticello, New York
KMSY Zračna luka Louis Armstrong New Orleans, Louisiana
KMTC Zračna luka Selfridge Air National Guard Base Mt. Clemens, Michigan
KMTH Zračna luka Florida Keys Marathon Marathon, Florida
KMTJ Zračna luka Montrose Montrose, Colorado
KMTN Zračna luka Martin State Baltimore, Maryland
KMTP Zračna luka Montauk Montauk, New York
KMTV Zračna luka Blue Ridge Martinsville, Virginia
KMTW Zračna luka Manitowoc Manitowoc, Wisconsin
KMUO Vojna zrakoplovna baza Mountain Home Mountain Home, Idaho
KMUT Zračna luka Muscatine Muscatine, Iowa
KMUU Zračna luka Huntingdon Mount Union, Pennsylvania
KMVC Zračna luka Monroe Monroeville, Alabama
KMVI Zračna luka Monte Vista Monte Vista, Colorado
KMVL Zračna luka Morrisville Stowe State Morrisville, Vermont
KMVM Zračna luka Machias-Valley Machias, Maine
KMVY Zračna luka Martha's Vineyard Vineyard Haven, Massachusetts
KMWH Zračna luka Grant Moses Lake, Washington
KMWK Zračna luka Mount Airy/Surry Mount Airy, North Carolina
KMXA Zračna luka Manila Manila, Arkansas
KMXF Vojna zrakoplovna baza Maxwell Montgomery, Alabama
KMYF Zrakoplovno pristanište Montgomery San Diego, Kalifornija
KMYL Zračna luka McCall McCall, Idaho
KMXO Zračna luka Monticello Monticello, Iowa
KMYR Zračna luka Myrtle Beach Myrtle Beach, Juža Carolina
KMYV Zračna luka Yuba Marysville, Kalifornija
KMYZ Zračna luka Marysville Marysville, Kansas
KMZJ Zračna luka Pinal Pinal , Arizona

KN[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KNAB Zračna luka Albany Naval Air Station Albany, Georgia
KNBC Zračna luka Marine Corps Air Station Beaufort Beaufort, Juža Carolina
KNCA Zračna luka Marine Corps Air Station New River Jacksonville, North Carolina
KNDY Zračna luka Dahlgren Naval Surface Warfare Center Dahlgren, Virginia
KNEL Zračna luka Naval Air Engineering Station Lakehurst Lakehurst, New Jersey
KNEN Pomorsko zrakoplovno pristaništeWhitehouse Jacksonville, Florida
KNFE Zračna luka Fentress NALF Fentress, Virginia
KNFG Pomorsko zrakoplovno pristaništeCamp Pendleton
KNFJ Pomorsko zrakoplovno pristaništeChoctaw Milton, Florida
KNFL Pomorska zrakoplovna bazaFallon Fallon, Nevada
KNGP Pomorsko zrakoplovno pristaništeChristi Corpus Christi, Teksas
KNGS Pomorsko zrakoplovno pristaništeSanta Rosa Milton, Florida
KNGU Pomorsko zrakoplovno pristaništeNorfolk Norfolk, Virginia
KNGZ Pomorsko zrakoplovno pristaništeAlameda Alameda, Kalifornija
KNHK Pomorsko zrakoplovno pristaništePatuxent River Patuxent River, Maryland
KNHZ Pomorsko zrakoplovno pristaništeBrunswick Brunswick, Maine
KNID Pomorsko zrakoplovno pristaništeKina Lake Ridgecrest, Kalifornija
KNIP Pomorsko zrakoplovno pristaništeJacksonville Jacksonville, Florida
KNJK Pomorsko zrakoplovno pristaništeEl Centro El Centro, Kalifornija
KNJM Pomorsko zrakoplovno pristaništeBogue Swansboro, North Carolina
KNJW Pomorsko zrakoplovno pristaništeWilliams Meridian, Mississippi
KNKL Pomorsko zrakoplovno pristaništeHolley Fort Walton Beach, Florida
KNKT Pomorsko zrakoplovno pristaništeCherry Point Cherry Point, North Carolina
KNKX Pomorsko zrakoplovno pristaništeMiramar San Diego, Kalifornija
KNLC Pomorsko zrakoplovno pristaništeLemoore Lemoore, Kalifornija
KNMM Pomorsko zrakoplovno pristaništeMeridian Meridian, Mississippi
KNOW Zrakoplovno pristaništeobalne straže Port Angeles Port Angeles, Washington
KNPA Pomorsko zrakoplovno pristaništePensacola Pensacola, Florida
KNPI Pomorsko zrakoplovno pristaništeSite 8 Pensacola, Florida
KNQA Zračna luka Millington Millington, Tennessee
KNQX Pomorsko zrakoplovno pristaništeKey West Boca Chica Key, Florida
KNRA Pomorsko zrakoplovno pristaništeCoupeville Coupeville, Washington
KNRB Pomorsko zrakoplovno pristaništeMayport Jacksonville, Florida
KNRN Zračna luka Norton Norton, Kansas
KNRQ Pomorsko zrakoplovno pristaništeSpencer Pace, Florida
KNRS Pomorsko zrakoplovno pristaništeImperial Beach Imperial Beach, Kalifornija
KNSI Pomorsko zrakoplovno pristaništeSan Nicolas Island San Nicolas Island, Kalifornija
KNTD Pomorsko zrakoplovno pristaništePoint Mugu Oxnard, Kalifornija
KNTK Pomorsko zrakoplovno pristaništeTustin Santa Ana, Kalifornija
KNTU Pomorsko zrakoplovno pristaništeOceana Virginia Beach, Virginia
KNUC Zračna luka San Clemente Island San Clemente, Kalifornija
KNUI Zračna luka Webster NOLF Saint Inigoes, Maryland
KNUN Pomorsko zrakoplovno pristaništeSaufley Pensacola, Florida
KNUQ Zrakoplovno pristanište Moffett Federal Mountain View, Kalifornija
KNUW Pomorsko zrakoplovno pristaništeWhidbey Island Oak Harbor, Washington
KNVI Pomorsko zrakoplovno pristaništePace Wallace, Florida
KNWL Pomorsko zrakoplovno pristaništeWaldron Corpus Christi, Teksas
KNYG Pomorsko zrakoplovno pristaništeQuantico Quantico, Virginia
KNYL Pomorsko zrakoplovno pristaništeYuma Yuma, Arizona
KNYL Zračna luka Yuma Yuma, Arizona
KNXP Pomorsko zrakoplovno pristanište Twentynine Palms Twentynine Palms, Kalifornija
KNXX Pomorsko zrakoplovno pristaništeWillow Grove Willow Grove, Pennsylvania
KNZJ Pomorsko zrakoplovno pristaništeEl Toro Santa Ana, Kalifornija
KNZY Pomorsko zrakoplovno pristaništeNorth Island San Diego, Kalifornija

KO[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KOAJ Zračna luka Ellis Jacksonville, North Carolina
KOAK Zračna luka Oakland Oakland, Kalifornija
KOAR Zračna luka Marina Marina, Kalifornija
KOBE Zračna luka Okeechobee Okeechobee, Florida
KOBI Zračna luka Woodbine Woodbine, New Jersey
KOCF Zračna luka Ocala Ocala, Florida
KOCW Zračna luka Warren Washington, North Carolina
KODX Zračna luka Sharp Ord, Nebraska
KOEL Zračna luka Oakley Oakley, Kansas
KOFF Vojna zrakoplovna baza Offutt Omaha, Nebraska
KOFK Memorialna zračna luka Stefan Norfolk, Nebraska
KOFP Zračna luka Hanover Richmond/Ashland, Virginia
KOGA Zračna luka Searle Ogallala, Nebraska
KOGB Zračna luka Orangeburg Orangeburg, Juža Carolina
KOGD Zračna luka Ogden-Hinckley Ogden, Utah
KOGS Zračna luka Ogdensburg Ogdensburg, New York
KOIC Zračna luka Norwich Lt. Warren Eaton Norwich, New York
KOIN Zračna luka Oberlin Oberlin, Kansas
KOJC Zračna luka Johnson Olathe, Kansas
KOKB Zračna luka Oceanside Oceanside, Kalifornija
KOKC Zračna luka Will Rogers World Oklahoma City, Oklahoma
KOKK Zračna luka Kokomo Kokomo, Indijana
KOKS Zračna luka Garden Oshkosh, Nebraska
KOKV Zračna luka Winchester Winchester, Virginia
KOLD Zračna luka i Hidro-baza Old Town Old Town, Maine
KOLE Zračna luka Cattaraugus -Olean Olean, New York
KOLF Zračna luka L. M. Clayton Wolf Point, Montana
KOLM Zračna luka Olympia Olympia, Washington
KOLS Zračna luka Nogales Nogales, Arizona
KOLU Zračna luka Columbus Columbus, Nebraska
KOLV Zračna luka Olive Branch Olive Branch, Mississippi
KOLZ Zračna luka Oelwein Oelwein, Iowa
KOMA Zrakoplovno pristanište Eppley Omaha, Nebraska
KOMH Zračna luka Orange Orange, Virginia
KOMK Zračna luka Omak Omak, Washington
KOMN Zračna luka Ormond Beach Ormond Beach, Florida
KONA Zračna luka Winona (Zrakoplovno pristanište Max Conrad) Winona, Minnesota
KONL Zračna luka O'Neill (Zrakoplovno pristanište Baker) O'Neill, Nebraska
KONO Zračna luka Ontario Ontario, Oregon
KONP Zračna luka Newport Newport, Oregon
KONT Zračna luka Ontario Ontario, Kalifornija
KONX Zračna luka Currituck Currituck, North Carolina
KOPF Zračna luka Opa-locka Opa-locka, Florida
KOPL Zračna luka St. Landry Parish Opelousas, Louisiana
KOQN Zračna luka Brandywine West Chester, Pennsylvania
KOQU Zračna luka Quonset State North Kingstown, Rhode Island
KORB Zračna luka Orr Orr, Minnesota
KORD Zračna luka O'Hare Chicago, Illinois
KORE Zračna luka Orange Orange, Massachusetts
KORF Zračna luka Norfolk Norfolk, Virginia
KORG Zračna luka Orange Orange, Teksas
KORH Zračna luka Worcester Worcester, Massachusetts
KORL Zračna luka Orlando Orlando, Florida
KORS Zračna luka Orcas Island Istočnisound, Washington
KOSH Zračna luka Whittman Oshkosh, Wisconsin
KOSU Zračna luka Ohio Columbus, Ohio
KOSX Zračna luka Kosciusko Attala Kosciusko, Mississippi
KOTH Zračna luka North Bend North Bend, Oregon
KOTM Zračna luka Ottumwa Ottumwa, Iowa
KOUN Zračna luka University of Oklahoma Westheimer Norman, Oklahoma
KOVE Zračna luka Oroville Oroville, Kalifornija
KOVS Zračna luka Boscobel Boscobel, Wisconsin
KOWB Zračna luka Owensboro-Daviess Owensboro, Kentucky
KOWD Memorialna zračna luka Norwood Norwood, Massachusetts
KOWI Zračna luka Ottawa Ottawa, Kansas
KOWK Zračna luka of Norridgewock Norridgewock, Maine
KOXB Zračna luka Ocean City Ocean City, Maryland
KOXC Zračna luka Waterbury-Oxford Oxford, Connecticut
KOXD Zračna luka Miami University Oxford, Ohio
KOXR Zračna luka Oxnard Oxnard, Kalifornija
KOYM Zračna luka St. Marys Saint Marys, Pennsylvania
KOZR Vojno zrakoplovno pristanište Cairns Fort Rucker, Alabama

KP[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KPAE Zračna luka Snohomish (Zrakoplovno pristanište Paine) Everett, Washington
KPAM Zračna luka Tyndall AFB Panama City, FL
KPAN Zračna luka Payson Payson, Arizona
KPAO Zračna luka Palo Alto of Santa Clara Palo Alto, Kalifornija
KPBF Zrakoplovno pristanište Grider Pine Bluff, Arkansas
KPBG Zračna luka Plattsburgh Plattsburg, New York
KPBI Zračna luka Palm Beach West Palm Beach, Florida
KPBX Zračna luka Pike (Kentucky) (Zrakoplovno pristanište Hatcher) Pikeville, Kentucky
KPCM Zračna luka Plant City Plant City, Florida
KPCU Zračna luka Picayune-Pearl River Picayune, Mississippi
KPCZ Zračna luka Waupaca Waupaca, Wisconsin
KPDC Zračna luka Prairie du Chien Prairie du Chien, Wisconsin
KPDK Zračna luka DeKalb-Peachtree Atlanta, Georgia
KPDT Zračna luka Istočniern Oregon Pendleton, Oregon
KPDX Zračna luka Portland Portland, Oregon
KPEO Zračna luka Penn Yan Penn Yan, New York
KPFC Zračna luka Pacific City Pacific City, Oregon
KPFN Zračna luka Panama City-Bay Panama City, FL
KPGA Zračna luka Page Page, Arizona
KPGD Zračna luka Charlotte Punta Gorda, Florida
KPGR Zračna luka Kirk Paragould, Arkansas
KPGV Zračna luka Pitt-Greenville Greenville, North Carolina
KPHF Zračna luka Newport News/Williamsburg Newport News, Virginia
KPHG Zračna luka Phillipsburg Phillipsburg, Kansas
KPHH Zračna luka Swinnie Andrews, Juža Carolina
KPHK Zračna luka Palm BeachGlades Pahokee, Florida
KPHL Zračna luka Philadelphia Philadelphia, Pennsylvania
KPHP Zračna luka Philip Philip, Južni Dakota
KPHT Zračna luka Henry Paris, Tennessee
KPHX Zračna luka Phoenix Sky Harbor Phoenix, Arizona
KPIA Zračna luka Greater Peoria Peoria, Illinois
KPIB Zračna luka Hattiesburg-Laurel Hattiesburg, Mississippi
KPIE Zračna luka St. Petersburg-Clearwater St. Petersburg, Florida
KPIH Zračna luka Pocatello Pocatello, Idaho
KPIR Zračna luka Pierre Pierre, Južni Dakota
KPIT Zračna luka Pittsburgh Pittsburgh, Pennsylvania
KPKB Zračna luka Mid-Ohio Valley Parkersburg, Zapadna Virginia
KPKV Zračna luka Calhoun Port Lavaca, Teksas
KPLB Zračna luka Clinton Plattsburgh, New York
KPLK Zrakoplovno pristanište M. Graham Clark, Taney Branson, Missouri, Hollister, Missouri, Point Lookout, Missouri
KPLR Zračna luka St. Clair Pell City, Alabama
KPMB Zračna luka Pembina Pembina, North Dakota
KPMD Zračna luka Palmdale Palmdale, Kalifornija
KPMV Zračna luka Plattsmouth Plattsmouth, Nebraska
KPMZ Zračna luka Plymouth Plymouth, North Carolina
KPNA Zračna luka Wenz Pinedale, Wyoming
KPNE Zračna luka NorthIstočni Philadelphia Philadelphia, Pennsylvania
KPNM Zračna luka Princeton(Minnesota) Princeton, Minnesota
KPNN Zračna luka Princeton Princeton, Maine
KPNS Zračna luka Pensacola Pensacola, Florida
KPOB Zrakoplovna baza Pope Fayetteville, North Carolina
KPOC Zračna luka Brackett La Verne, Kalifornija
KPOU Zračna luka Dutchess Poughkeepsie, New York
KPOY Zračna luka Powell Powell, Wyoming
KPPF Zračna luka Tri-City Parsons, Kansas
KPQI Zračna luka Northern MaineAt Presque Presque Isle, Maine
KPQL Zračna luka Trent Lott Pascagoula, Mississippi
KPRB Zračna luka Paso Robles Paso Robles, Kalifornija
KPRC Zrakoplovno pristanište Ernest A. Love Prescott, Arizona
KPRN Memorialna Zračna luka Mac Crenshaw Greenville, Alabama
KPRX Zrakoplovno pristanište Cox Paris, Teksas
KPSB Zračna luka Mid-State Philipsburg, Pennsylvania
KPSC Zračna luka Tri-Cities Pasco, Washington
KPSF Zračna luka Pittsfield Pittsfield, Massachusetts
KPSK Zračna luka New River Valley Dublin, Virginia
KPSM Zračna luka Portsmouth Portsmouth, New Hampshire
KPSO Zrakoplovno pristanište Stevens Pagosa Springs, Colorado
KPSP Zračna luka Palm Springs Palm Springs, Kalifornija
KPTB Zračna luka Dinwiddie Petersburg, Virginia
KPTD Zračna luka Potsdam Potsdam, New York
KPTN Memorialna Zračna luka Harry P. Williams Patterson, Louisiana
KPTS Zračna luka Atkinson Pittsburg, Kansas
KPTT Zračna luka Pratt Industrial Pratt, Kansas
KPTV Zračna luka Porterville Porterville, Kalifornija
KPTW Zračna luka Pottstown Limerick Pottstown, Pennsylvania
KPUB Memorialna Zračna luka Pueblo Pueblo, Colorado
KPUC Zračna luka Carbon Price, Utah
KPUJ Zračna lukaPaulding Dallas, Georgia
KPUW Zračna luka Pullman-Moscow Pullman, Washington
KPVB Zračna luka Platteville Platteville, Wisconsin
KPVC Zračna luka Provincetown Provincetown, Massachusetts
KPVD Zračna luka T.F. Green State Providence, Rhode Island
KPVF Zračna luka Placerville Placerville, Kalifornija
KPVG Zračna luka Hampton Roads Executive Norfolk, Virginia
KPVU Zračna luka Provo Provo, Utah
KPWD Zračna luka Sher-Wood Plentywood, Montana
KPWM Zračna luka Portland Portland, Maine
KPWT Zračna luka Bremerton National Bremerton, Washington
KPYG Zračna luka Pageland Pageland, Juža Carolina
KPYM Zračna luka Plymouth Plymouth, Massachusetts

KQ[uredi VE | uredi]

(Meteorološke postaje kooje koristi Ministarstvo obrane SAD-a)

ICAO   IATA   Ime zračne luke  
KQAE al Musayyib FOB, Irak
KQAJ Zrakoplovna baz Al Asad, Irak
KQAQ Kamp Taji, Irak
KQAX Kamp Victory (Zračna luka Baghdad)), Irak
KQCO FOB Q-West (Al-Qayyarah), Irak
KQCT Ar Ramādī, Irak
KQCU Fort Chaffee, Arkansas
KQEZ Al Taqaddum AB, Irak
KQGX Al Dhafra AB, Ujedinjeni Arapski Emirati
KQIR Al Udeid AB, Qatar
KQMA Camp Fallujah, Irak
KQMG Mudaysis, Irak
KQMH Kamp Korean Village (KV) (Ar Rutbah), Irak
KQNC Souda Bay AB, Grčka
KQNN Naples, Italija
KQNS Pomorska zrakoplovna baza Sigonella, Italija
KQNT Pomorska zrakoplovna baza Keflavik, Island
KQNY Kamp Ramadi, Irak
KQOS Oscura Range, New Meksiko
KQPC Kamp Gannon (Husaybah), Irak
KQSE Mosul North, Irak
KQSL Kamp Speicher(Zrakoplovno pristanište Al Sahra), Irak
KQSM Misawa AB, Japan
KQTA Pomorsko zrakoplovno pristanište Atsugi, Japan
KQTI Tal Afar, Irak
KQTO Zajednička bazaBalad/LSA Anaconda, Irak
KQTU Operativna baza Marez (Mosul), Irak
KQTX Zrakoplovna baza Kirkuk, Irak
KQTZ Zračna luka Baghdad, Irak
KQVO Al-Qa'im, Irak
KQXJ Zrakoplovna baza Ali (Nasiriyah), Irak
KQXN Najaf, Irak
KQYB Făurei, Rumunjska

KR[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KRAC Zračna luka Batten Racine, Wisconsin
KRAL Zračna luka Riverside Riverside, Kalifornija
KRAP Zračna luka Rapid City Rapid City, Južni Dakota
KRAW Zračna luka Warsaw Warsaw, Missouri
KRBD Zračna luka Dallas Dallas, Teksas
KRBE Zračna luka Rock Bassett, Nebraska
KRBG Zračna luka Roseburg Roseburg, Oregon
KRBL Zračna luka Red Bluff Red Bluff, Kalifornija
KRBM Vojno zrakoplovno pristanište Robinson Camp Robinson, Arkansas
KRBW Zračna luka Lowcountry Walterboro, Juža Carolina
KRCA Vojna zrakoplovna baza Ellsworth Rapid City, Južni Dakota
KRCM Zračna luka Skyhaven Warrensburg, Missouri
KRCT Zrakoplovno pristanište Nartron Reed City, Michigan
KRDD Zračna luka Redding Redding, Kalifornija
KRDG Zračna luka Reading Reading, Pennsylvania
KRDM Zrakoplovno pristanište Roberts (Zračna luka Redmond ) Redmond, Oregon
KRDR Vojna zrakoplovna baza Grand Forks Grand Forks, North Dakota
KRDU Zračna luka Raleigh-Durham Raleigh, North Carolina
KRED Zračna luka Red Lodge Red Lodge, Montana
KREO Zračna luka Rome State Rome, Oregon
KREI Zračna luka Redlands Redlands, Kalifornija
KRGK Zračna luka Red Wing Red Wing, Minnesota
KRHP Zračna luka Andrews-Murphy Andrews, North Carolina
KRHV Zračna luka Reid-Hillview San Jose, Kalifornija
KRIC Zračna luka Richmond Sandston, Virginia
KRID Zračna luka Richmond Richmond, Indijana
KRIF Zračna luka Richfield Richfield, Utah
KRIL Zračna luka Garfield Rifle, Colorado
KRIR Zračna luka Flabob Riverside, Kalifornija
KRIU Zračna luka Rancho Murieta Rancho Murieta, Kalifornija
KRIV Rezervna zrskoplovna baza March Riverside, Kalifornija
KRIW Zračna luka Riverton Riverton, Wyoming
KRJD Zračna luka Ridgely Zrakoplovno pristanište Ridgely, Maryland
KRKD Zračna luka Knox Rockland, Maine
KRKS Zračna luka Rock Springs - Sweetwater Rock Springs, Wyoming
KRLD Zračna luka Richland Richland, Washington
KRME Zračna luka Griffiss Rome, New York
KRMN Zračna luka Stafford Stafford, Virginia
KRNM Zračna luka Ramona Ramona, Kalifornija
KRNO Zračna luka Reno-Tahoe Reno, Nevada
KRNT Zračna luka Renton Renton, Washington
KRNV Zračna luka Cleveland Cleveland, Mississippi
KROA Zračna luka Roanoke/ Zrakoplovno pristanište Woodrum Roanoke, Virginia
KROC Zračna luka Greater Rochester Rochester, New York
KROG Zrakoplovno pristanište Rogers Carter Rogers, Arkansas
KROW Zračna luka Roswell Roswell, New Meksiko
KRPB Zračna luka Belleville Belleville, Kansas
KRPD Zračna luka Rice Lake (Zrakoplovno pristanište Carl's) - Rice Lake, Wisconsin
KRPX Zračna luka Roundup Roundup, Montana
KRQE Zračna luka Window Rock Window Rock, Arizona
KRRT Zračna luka Warroad (Zrakoplovno pristanište Swede Carlson) Warroad, Minnesota
KRSL Zračna luka Russell Russell, Kansas
KRST Zračna luka Rochester Rochester, Minnesota
KRSW Južniwest Florida Južni Fort Myers, Florida
KRTN Zrakoplovno pristanište Raton Raton, New Meksiko
KRUE Zračna luka Russellville Russellville, Arkansas
KRUG Zračna luka Rugby Rugby, North Dakota
KRUQ Zračna luka Rowan Salisbury, North Carolina
KRUT Zračna luka Rutland State Rutland, Vermont
KRVL Zračna luka Mifflin Reedsville, Pennsylvania
KRVS Zračna luka Richard Lloyd Jones Jr. Tulsa , Oklahoma
KRWI Zračna luka Rocky Mount Rocky Mount, North Carolina
KRWL Zračna luka Rawlins Rawlins, Wyoming
KRWV Zračna luka Caldwell Caldwell, Teksas
KRXE Zračna luka Rexburg-Madison Rexburg, Idaho
KRYN Zrakoplovno pristaništeRyan Tucson, Arizona
KRYV Zračna luka Watertown Watertown, Wisconsin
KRYW Zračna luka Rusty Allen Lago Vista, Teksas
KRYY Zrakoplovno pristanište CobbMcCollum Kennesaw, Georgia
KRZL Zračna luka Jasper- Rensselaer, Indijana
KRZN Zračna luka Burnett Siren, Wisconsin
KRZT Zračna luka Ross Chillicothe, Ohio
KRZZ Zračna luka Halifax Roanoke Rapids, North Carolina

KS[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KSAA Zračna luka Shively Saratoga, Wyoming
KSAC Zračna luka Sacramento Sacramento, Kalifornija
KSAD Zračna luka Safford Safford, Arizona
KSAF Zračna luka Santa Fe Santa Fe, New Meksiko
KSAN Zračna luka San Diego (Zrakoplovno pristanište Lindbergh) San Diego, Kalifornija
KSAS Zračna luka Salton Sea Salton City, Kalifornija
KSAT Zračna luka San Antonio San Antonio, Teksas
KSAZ Zračna luka Staples Staples, Minnesota
KSBA Zračna luka Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornija
KSBD Zračna luka San Bernardino San Bernardino, Kalifornija
KSBM Memorialna zračna luka Sheboygan Sheboygan, Wisconsin
KSBP Zračna luka San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornija
KSBS [[Zračna luka Steamboat Springs Steamboat Springs, Colorado
KSBX Zračna luka Shelby Shelby, Montana
KSBY Zračna luka Wicomico Salisbury, Maryland
KSCB Zračna luka Scribner State Scribner, Nebraska
KSCD Zračna luka Sylacauga Sylacauga, Alabama
KSCH Zračna luka Schenectady Schenectady, New York
KSCK Zračna luka Stockton Metro Stockton, Kalifornija
KSDC Zračna luka Williamson-Sodus Williamson/Sodus, New York
KSDF Zračna luka Louisville Louisville, Kentucky
KSDL Zračna luka Scottsdale Scottsdale, Arizona
KSDM Zračna luka Brown San Diego, Kalifornija
KSDY Zračna luka Sidney-Richland Sidney, Montana
KSEA Zračna luka Seattle-Tacoma Seattle, Washington
KSEE Zračna luka Gillespie San Diego, Kalifornija
KSEF Zračna luka Sebring Sebring, Florida
KSEG Zračna luka Penn Valley Selinsgrove, Pennsylvania
KSEM Zrakoplovno pristaništeCraig Selma, Alabama
KSEP Zrakoplovno pristanište Clark Stephenville, Teksas
KSEZ Zračna luka Sedona Sedona, Arizona
KSFB Zračna luka Orlando Sanford Sanford, Florida
KSFD Zračna luka Wiley Winner, Južni Dakota
KSFF Zrakoplovno pristanište Felts Spokane, Washington
KSFM Zračna luka Sanford Sanford, Maine
KSFO Zračna luka San Francisco San Mateo , Kalifornija
KSFQ Zračna luka Suffolk Executive Suffolk, Virginia
KSFZ Zračna luka North Central State Pawtucket, Rhode Island
KSGF Zračna luka Springfield -Branson National Springfield, Missouri
KSGJ Zračna luka St. Augustine St. Augustine, Florida
KSGT Zračna luka Stuttgart Stuttgart, Arkansas
KSGU Zračna luka St. George St. George, Utah
KSHD Zračna luka Shenandoah Valley Staunton, Virginia
KSHN Zračna luka Sanderson Shelton, Washington
KSHR Zračna luka Sheridan Sheridan, Wyoming
KSIF Zračna luka Rockingham Stoneville, North Carolina
KSIK Memorialna zračna luka Sikeston Sikeston, Missouri
KSIY Zračna luka Siskiyou Montague, Kalifornija
KSJC Zračna luka Norman Y. Mineta San José San Jose, Kalifornija
KSJN Zračna luka St. Johns Industrial St. Johns, Arizona
KSJT Zrakoplovno pristanište Mathis San Angelo, Teksas
KSKA Vojna zrakoplovna baza Fairchild Spokane, Washington
KSKF Zrakoplovno pristaništeKelly (Bivša Vojna zrakoplovna baza Kelly) - San Antonio, Teksas
KSKI Zračna luka Sac City Sac City, Iowa
KSKX Zračna luka Taos Taos, New Meksiko
KSLC Zračna luka Salt Lake City Salt Lake City, Utah
KSLE Zrakoplovno pristanište McNary Salem, Oregon
KSLG Zrakoplovno pristaništeSmith Siloam Springs, Arkansas
KSLI Vojno zrakoplovno pristanište Los Alamitos Los Alamitos, Kalifornija
KSLK Zračna luka Adirondack Saranac Lake, New York
KSLN Zračna luka Salina Salina, Kansas
KSLR Zračna luka Sulphur Springs Sulphur Springs, Teksas
KSMD Zrakoplovno pristaništeSmith (Fort Wayne, Indijana) Fort Wayne, Indijana
KSME Zračna lukaLake Cumberland Somerset, Kentucky
KSMF Zračna luka Sacramento Sacramento, Kalifornija
KSMN Zračna luka Lemhi Salmon, Idaho
KSMO Zračna luka Santa Monica Santa Monica, Kalifornija
KSMQ Zračna luka Somerset Somerville, New Jersey
KSMS Zračna luka Sumter Sumter, Juža Carolina
KSMX Zračna luka Santa Maria (Zrakoplovno pristanište Capt. G. Allan Hancock) Santa Maria, Kalifornija
KSNA Zračna luka John Wayne Santa Ana, Kalifornija
KSNC Zračna luka Chester Chester, Connecticut
KSNL Zračna luka Shawnee Shawnee, Oklahoma
KSNS Zračna luka Salinas Salinas, Kalifornija
KSNY Zračna luka Sidney Sidney, Nebraska
KSOP Zračna luka Moore Južniern Pines, North Carolina
KSOW Zračna luka Show Low Show Low, Arizona
KSPA Memorialna Zračna luka Spartanburg Downtown Spartanburg, Juža Carolina
KSPB Zračna luka Scappoose Scappoose, Oregon
KSPF Zračna luka Black Hills (Zrakoplovno pristanište Clyde Ice) [t Spearfish, Južni Dakota]]
KSPG Zračna luka Albert Whitted St. Petersburg, Florida
KSPS Zračna luka Wichita Falls / Vojna zrakoplovna baza Sheppard Wichita Falls, Teksas
KSPW Zračna luka Spencer Spencer, Iowa
KSPX Zračna luka Houston Gulf (zatvorena 2002.) League City, Teksas
KSQL Zračna luka San Carlos San Carlos, Kalifornija
KSRC Zračna luka Searcy Searcy, Arkansas
KSRQ Zračna luka Sarasota-Bradenton Sarasota, Florida
KSRR Zračna luka Sierra Blanca Ruidoso, New Meksiko
KSSC Zračna luka Shaw AFB Sumter, Juža Carolina
KSSF Zračna luka Stinson San Antonio, Teksas
KSSN Vojno zrakoplovno pristanište Seneca Romulus, New York
KSSQ Zračna luka Shell Lake Shell Lake, Wisconsin
KSTC Zračna luka St. Cloud St. Cloud, Minnesota
KSTF Zračna luka George M. Bryan Starkville, Mississippi
KSTK Zračna luka Sterling Sterling, Colorado
KSTL Zračna luka Lambert Saint Louis St. Louis, Missouri
KSTP Zračna luka St. Paul Downtown St. Paul, Minnesota
KSTS Zračna luka Sonoma Santa Rosa, Kalifornija
KSUA Zrakoplovno pristanište Witham Stuart, Florida
KSUN Memorialna Zračna luka Friedman Hailey, Idaho
KSUS Zračna luka Spirit of St. Louis St. Louis, Missouri
KSUT Zračna luka Brunswick Oak Island, North Carolina
KSUU Vojna zrakoplovna baza Travis FZrakoplovno pristanište , Kalifornija
KSUW Zračna luka Richard I. Bong Superior, Wisconsin
KSUX Zračna luka Sioux Gateway Sioux City, Iowa
KSUZ Zračna luka Saline Benton, Arkansas
KSVC Zračna luka Grant Silver City, New Meksiko
KSVE Zračna luka Susanville Susanville, Kalifornija
KSVH Zračna luka Statesville Statesville, North Carolina
KSWF Zračna luka Stewart Newburgh, New York
KSWI Zračna luka Sherman Sherman, Teksas
KSWT Zračna luka Seward Seward, Nebraska
KSXL Zračna luka Summersville Summersville, Zapadna Virginia
KSXU Zračna luka Santa Rosa Route 66 -Santa Rosa, New Meksiko
KSYF Zračna luka Cheyenne St. Francis, Kansas
KSYI Zračna luka Shelbyville Shelbyville, Tennessee
KSYL Vojni heliodrom Roberts Camp Roberts, San Luis Obispo , Kalifornija
KSYN Zrakoplovno pristanište Stanton Stanton, Minnesota
KSYR Zračna luka Syracuse Hancock Syracuse, New York
KSZL Vojna zrakoplovna baza Whiteman (Whiteman AFB) Johnson , Missouri
KSZP Zračna luka Santa Paula Santa Paula, Kalifornija
KSZT Zračna luka Sandpoint Sandpoint, Idaho

KT[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KTAD Zračna luka Perry Stokes Trinidad, Colorado
KTAN Zračna luka Taunton Taunton, Massachusetts
KTCC Zračna luka Tucumcari Tucumcari, New Meksiko
KTCL Zračna luka Tuscaloosa Tuscaloosa, Alabama
KTCM Vojna zrakoplovna baza McChord Tacoma, Washington
KTCS Zračna luka Truth or Consequences Truth or Consequences, New Meksiko
KTCY Tracy Tracy, Kalifornija
KTDF Zračna luka Person Roxboro, North Carolina
KTDO Memorialna zračna luka Toledo-Winston Carlock Toledo, Washington
KTEB Zračna luka Teterboro Teterboro, New Jersey
KTEL Zračna lukaPerry Tell City, Indijana
KTEX Zračna luka Telluride Telluride, Colorado
KTGI Zračna luka Tangier Island Tangier, Virginia
KTHM Zračna luka Thompson Falls Thompson Falls, Montana
KTHP Zračna luka Hot Springs Thermopolis, Wyoming
KTHV Zračna luka York York, Pennsylvania
KTIK Zračna luka Tinker Vojna zrakoplovna baza Oklahoma City, Oklahoma
KTIW Zračna luka Tacoma Narrows Tacoma, Washington
KTIX Space Coast Titusville, Florida
KTKI Zračna luka McKinney McKinney, Teksas
KTKO Zračna luka Mankato Mankato, Kansas
KTLH Zračna luka Tallahassee Tallahassee, Florida
KTLR Zračna luka Mefford Tulare, Kalifornija
KTMB Zračna luka Kendall-Tamiami Miami, Florida
KTME Zračna luka Houston Waller , Teksas
KTNP Zračna luka Twentynine Palms Twentynine Palms, Kalifornija
KTNT Školska Zračna luka Dade-Collier Miami, Florida
KTNU Zračna luka Newton Newton, Iowa
KTNX Zračna luka Tonopah Test Range Tonopah, Nevada
KTOA Zračna luka Zamperini Torrance, Kalifornija
KTOL Zračna luka Toledo Express Toledo, Ohio
KTOP Zračna luka Billard Topeka, Kansas
KTOR Zračna luka Torrington Torrington, Wyoming
KTPA Zračna luka Tampa Tampa, Florida
KTPF Zračna luka Peter O. Knight Davis Island, Tampa, Florida
KTPH Zračna luka Tonopah Tonopah, Nevada
KTPL Zračna luka Draughon-Miller Central Teksas Temple, Teksas
KTQE Zračna luka Tekamah Tekamah, Nebraska
KTQK Zračna luka Scott City Scott City, Nebraska
KTRI Zračna luka Tri-Cities Blountville, Tennessee
KTRK Zračna luka Truckee-Tahoe Truckee, Kalifornija
KTRM Zračna luka Desert Resorts Palm Springs, Kalifornija
KTRX Zračna luka Trenton(Missouri) Trenton, Missouri
KTSP Zračna luka Tehachapi Tehachapi, Kalifornija
KTTA Zračna luka Sanford-Lee Sanford, North Carolina
KTTD Zračna luka Troutdale Portland, Oregon
KTTF Zračna luka Custer Monroe, Michigan
KTTN Zračna luka Trenton-Mercer Trenton, New Jersey
KTUL Zračna luka Tulsa Tulsa, Oklahoma
KTUP Zračna luka Tupelo Tupelo, Mississippi
KTUS Zračna luka Tucson Tucson, Arizona
KTVL Zračna luka Lake Tahoe Južni Lake Tahoe, Kalifornija
KTVY Zrakoplovno pristanište Bolinder Tooele, Utah
KTWF Zrakoplovno pristaništeJoslin Twin Falls, Idaho
KTWT Zračna luka Sturgis(Kentucky) Sturgis, Kentucky
KTXK Zračna luka Texarkana (Zrakoplovno pristanište Webb) Texarkana, Arkansas
KTYL Zračna luka Taylor Taylor, Arizona
KTYQ Zračna luka Indijanapolis Indijanapolis, Indijana
KTYR Zračna luka Tyler Pounds Tyler, Teksas
KTYS Zračna luka McGhee Tyson Knoxville, Tennessee
KTZR Zrakoplovno pristanište Bolton Columbus, Ohio
KTZT Zračna luka Belle Plaine Belle Plaine, Iowa

KU[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KUAO Zračna luka Aurora State Aurora, Oregon
KUBE Zračna luka Cumberland Cumberland, Wisconsin
KUBS Zračna luka Columbus-Lowndes Columbus, Mississippi
KUCA Zračna luka Oneida Utica, New York
KUCP Zračna luka New Castle New Castle, Pennsylvania
KUDD Zračna luka Bermuda Dunes Palm Springs, Kalifornija
KUDG Zračna luka Darlington Dalington, Juža Carolina
KUES Zračna luka Waukesha (Zrakoplovno pristanište Crites) Waukesha, Wisconsin
KUGN Zračna luka Waukegan Waukegan, Illinois
KUIL Zračna luka Quillayute Quillayute, Washington
KUKF Zračna luka Wilkes North Wilkesboro, North Carolina
KUKI Zračna luka Ukiah Ukiah, Kalifornija
KUKL Zračna luka Coffey Burlington, Kansas
KUKT Zračna luka Quakertown Quakertown, Pennsylvania
KULS Zračna luka Ulysses Ulysses, Kansas
KUMP Zračna luka Indijanapolis Metropolitan Fishers, Indijana
KUNI Zračna luka Gordon K. Bush Athens/Albany, Ohio
KUNU Zračna luka Dodge Juneau, Wisconsin
KUNV Zračna luka University Park University Park, Pennsylvania
KUOS Franklin Sewanee, Tennessee
KUOX Zračna luka University-Oxford Oxford, Mississippi
KUTS Zračna luka Huntsville Huntsville, Teksas
KUUU Zračna luka Newport State Newport, Rhode Island
KUVA Zrakoplovno pristanište Garner Uvalde, Teksas
KUZA Zračna luka Rock Hill/York (Zrakoplovno pristanište Bryant) Rock Hill, Juža Carolina

KV[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KVAY Zračna luka Južni Jersey Mount Holly, New Jersey
KVBG Zračna luka Vandenberg Vojna zrakoplovna baza Lompoc, Kalifornija
KVBT Zračna luka Bentonville Bentonville, Arkansas
KVBW Zračna luka Bridgewater Bridgewater, Virginia
KVCB Zračna luka Nut Tree Vacaville, Kalifornija
KVCT Zračna luka Victoria Victoria, Teksas
KVCV Zračna luka Južniern Kalifornija Logistics Victorville, Kalifornija
KVDF Zračna luka Tampa Tampa, Florida
KVEL Zračna luka Vernal-Uintah Vernal, Utah
KVER Memorialna zračna luka Jesse Viertel Boonville, Missouri
KVES Zračna luka Darke Versailles, Ohio
KVGT Zračna luka North Las Vegas Las Vegas, Nevada
KVIS Zračna luka Visalia Visalia, Kalifornija
KVJI Zračna luka Virginia Highlands Abingdon, Virginia
KVKS Zračna luka Vicksburg Vicksburg, Mississippi
KVKX Zrakoplovno pristanište Potomac Friendly, Maryland
KVLD Zračna luka Valdosta Valdosta, Georgia
KVLL Zračna luka Oakland/Troy Troy, Michigan
KVMR Zračna luka Davidson Vermillion, Južni Dakota
KVNC Zračna luka Venice Venice, Florida
KVNY Zračna luka Van Nuys Van Nuys, Kalifornija
KVPS Zračna luka Northwest Florida Valparaiso, Florida
KVPZ Zračna luka Porter Valparaiso, Indijana
KVQQ Zrakoplovno pristanište Cecil Jacksonville, Florida
KVRB Zračna luka Vero Beach Vero Beach, Florida
KVSF Zračna luka Hartness State Springfield, Vermont
KVTA Zračna luka Newark-Heath Newark, Ohio
KVTN Zrakoplovno pristaništeMiller Valentine, Nebraska
KVUJ Zračna luka Stanly Albemarle, North Carolina
KVUO Zrakoplovno pristanište Pearson Vancouver, Washington
KVVS Zračna luka Joseph A. Hardy Connellsville Connellsville, Pennsylvania
KVYS Zračna luka Illinois Valley (Zrakoplovno pristanište Walter A. Duncan) - Peru, Illinois

KW[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KWAL Zrakoplovno pristaništer Wallops Wallops Island, Virginia
KWAY Zračna luka Greene Waynesburg, Pennsylvania
KWBW Zračna luka Wilkes-Barre Wyoming Valley Wilkes-Barre, Pennsylvania
KWHP Zračna luka Whiteman Los Angeles, Kalifornija
KWJF Zrakoplovno pristanište General William J. Fox Lancaster, Kalifornija
KWLD Zrakoplovno pristanište Strother Winfield, Kansas
KWLW Zračna luka Willows-Glenn Willows, Kalifornija
KWMC Zračna luka Winnemucca Winnemucca, Nevada
KWRI Vojna zrakoplovna baza McGuire Wrightstown, New Jersey
KWRL Zračna luka Worland Worland, Wyoming
KWST Zračna luka Westerly State Westerly, Rhode Island
KWVI Zračna luka Watsonville Watsonville, Kalifornija
KWVL Zračna luka Waterville Robert LaFleur Waterville, Maine
KWWD Zračna luka Cape May Wildwood, New Jersey
KWYS Zračna luka Yellowstone West Yellowstone, Montana

KX[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KXBP Zračna luka Bridgeport Bridgeport, Teksas
KXFL Zračna luka Flagler Bunnell, Florida
KXMR Vojno letjelište Skid Strip Cape Canaveral Cocoa Beach, Florida
KXNA Zračna luka Northwest Arkansas Fayetteville / Springdale, Arkansas
KXNO Pomoćno vojno pristanište North North, Juža Carolina
KXTA Nellis Bombing Range Test Site (Area 51) - Groom Lake, Nevada
KXVG Zračna luka Longville Longville, Minnesota

KY[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KYIP YIP Zračna luka Willow Run Detroit, Michigan
KYKM YKM Zračna luka Yakima (Zrakoplovno pristanište McAllister) Yakima, Washington
KYKN YKN Zračna luka Chan Gurney Yankton, Južni Dakota
KYNG YNG Zračna luka Youngstown-Warren Youngstown / Warren, Ohio

KZ[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
KZEF Zračna luka Elkin Elkin, North Carolina
KZER Zračna luka Schuylkill (Zrakoplovno pristanište Joe Zerbey) Pottsville, Pennsylvania
KZPH ZPH Zračna luka Zephyrhills Zephyrhills, Florida
KZUN Zračna luka Black Rock Zuni Pueblo, New Meksiko
KZZV ZZV Zračna luka Zanesville Zanesville, Ohio

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]

Izvori[uredi VE | uredi]